• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
üniversitede en sevdiğim sınıf arkadaşım :))) başlarda hiç anlaşamazdık, ben ona aşıktım, onun hiç aklında yokmuş bende değişiklik görünce aşık olmuş :)) 1 hafta kimse inanmadı birlikteliğimiize, ama şimdi evlendik herkes gıpta ile bakıyo :nazar:

Bizde internette tanışanlarız.Kardeşim spaces'ini görmüş çok beğenmiş.O zamanlar(3 yıl önce) spaces çok modaydı.Bu da kendine çok klas bi spaces yapmış :) Yalnız nicki aynı kız nickine benziyordu.Kardeşim kız sanmış ve mesajla msn adresini bırakmış.O da eklemiş başta hiç konuşmamıştık.Sonra öylesine bir muhabbet açıldı ismini söyledi baktım erkek.2 ay kadar sonra yüz yüze tanıştık birbirimizi tanıdık ve çıkmaya başladık. :)

:kedi: işyerinde tanıştık görür görmez zaten bi kıvılcım oldu filmlerdeki gibi birkaç saniye baktık birbirimize ama o an upuzunmuş gibi geldi :))) hala gözümün önünde kikikikikiiii:))))))))

biz de internette tanıstık :kedi:3 yıl oldu yaklasık ve artık nişanlıyız 2 bucuk aydırzemuszemus

bızde barda tanıstık
:asigim: 5sene flortten sonra 1senelık evlıyız :asigim:

eşimle ortaokulda aynı sınıftaydık,7-8 yıl sonra tekrar karşılaştık ve 3 gün içinde aşık olduk:)

yolda tanıştık:)

o köpek gezdiriyordu ilgimi çekti kköpüşü sorular sordum gerisi geldii:)

yolda tanıştık:)

o köpek gezdiriyordu ilgimi çekti kköpüşü sorular sordum gerisi geldii:)

erkekler bazen özellikle ellerine alıp gezdiriyolarmış köpeklerini kızların ilgisini çeksin diyekaydirigubbakcemile3

benim de sevgilüm olursa yazarım inşallahkaydirigubbakcemile3

eşimle teyze kızının kınasında tanıştık daha sonra telefonlaşıp aşık olduk ve evlendik ve coooooooooooooooookkkkkkkkkkk mutluyuz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kere maşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Back
X