• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
aile dostumuza ziyarete gittiğimde...onların oğlunun arkadaşıymış oda ordaydı.aşık olmuş..numaramı almış..sonra hemen beni aradı zaten söyledi böyle böyle diye..bende o gece çok beyefendi çocuk demiştim..saygılı oluşu hoşuma gitmişti..çok ısrar etti buluştuk zaten bir sürü mesaj çekti buluşana kadar...
zaten patır patır döküldü buluşuncada..kendini sevdirmek için herşeyi yaptı..e bizde sevdik...hemde ölümüne..

üniversite de :asigim:
okulun ilk günü anfiye girdiğim an vurulmuş bana,okulun ikinci haftası da çıkmaya başladık tam dört yıl oldu:nazar:
yazıp yazmamakta çok kararsız kalmıştım o üniversiteyi ama iyi ki yazmışım :teytey:

ben telde chat yaparken tanışmıştım o dönem askerdi tam 7 yıl msjlaştık yurt dışına gitti 6 aydır ses yok yüzünü bile görmedim

üniversitede, o son sınıftı ben de bir, çömezdim yani tavladı beni kaydirigubbakcemile

bizim evde sırnaşık şey
görücü usulü olduğu için -tatlicadiarzu-

Tercüme bürosunda başladı müebbet aşkımız...heyytt beee :ppPppPP ne romantik dimi..
O gün meğer ajanlık yapmış beyfendüü...Ah aman Allahım neler neler..Çok uğraştırdım o zamanlar evlenmeyi hiç düşünmediğim için ama defalarca kez binlerce kez şükürler olsun...iyi ki buldurmuş RABBİMİZ bize birbirimizi..Müthiş bir şeymiş ya..Kalbim küt küt küt...offf

herkesin tanışması çok ilginç, demek ki kader kismet diye buna diyorlar

Tercüme bürosunda başladı müebbet aşkımız...heyytt beee :ppPppPP ne romantik dimi..
O gün meğer ajanlık yapmış beyfendüü...Ah aman Allahım neler neler..Çok uğraştırdım o zamanlar evlenmeyi hiç düşünmediğim için ama defalarca kez binlerce kez şükürler olsun...iyi ki buldurmuş RABBİMİZ bize birbirimizi..Müthiş bir şeymiş ya..Kalbim küt küt küt...offf

tatlım senin kide farklıymış çok hoş

biz pizza resteraunt´inda tanistik ( ben pizza yemge gitmistim bir arkadasimla oda pizzalari yapiyordu :-))

Back