• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
Kafe de tanıştık...Ama o zamanlar ikimizde başkalarıyla çıkıyorduk.Ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık.ılginç bir şekilde defalarca yollarımız birleşti.Ve sonunda kadere teslim olduk işte....:asigim:

nette tanıstık :asigim: okeyde ortımdı :))) şimdi hayatımın ortısı bitanesi oldu

bizde kendi dükkanında tanıştıkk:))) sinir oluyordumm hatta eşimee ...büyük aşk doğcakmışta haberim yokmuşşş:)):emir_bebek:

biz de erkek arkadaşımla internette tanışmıştık.malum ilkokul arkadaşı bulunan siteden:asigim: 14 ay oldu ve askerden dönmesine de 21 gün kaldı.benim okulum bittikten sonra da inşallah düğün var :asigim:

çok iyi ya kısmet işte bakalım ben nerde bulcam kısmetimi:)) evlenince gelir yazarım bu konuya:)))

Avşa tatilinde.Bana ilk görüşte aşık olmuş..Çok uğraştı kalbimi kazanmak için ve başardı da.Yaz sonu evleniyoruz kısmetse...

bende kendi tanışma hikayeme ilginç derdi.. koca ülkede tek değilmişim... :))

benm internette tanıştığım bi kız vardı... 2 yıl nette filam konuştuk dost olduk.. 2 sene sonunda türkiyeye geldi arkadaşım.. bende onu görmeye gitmiştim... nişanlım olucak adam da(arkadaşımın teyesinin oğlu) ordaydı gittiğimde 10 dk geçmeden bi tartışma bi kavga koptu bizde... aradan 4 yıl geçti.. 1 ay sonra düğünümüz var ... bu seferde nişanımda nişanlımın halasınınoğlu bnm arkadaşıam göz koydu.. onlarında 3 ay snra düğünü var.. :)))

Back