- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- Konu Sahibi __kartanesi__
Herkese merhaba. 23 yaşındayım ve bu sene üniversiteden mezun olup iş hayatına başladım. Yaklaşık bir aydır çalışıyorum. Arkadaşım hiç yok maalesef. Bu yaşıma kadar üç tane yakın kız arkadaşım oldu ama üçü de bana uzak şehirlerde ve ben arayıp sormazsam beni hatırlamazlar bile. Ve bugünlerde esas kafama takılan konu erkek arkadaş! Evet garip karşılanıyor ama hiç erkek arkadaşım olmadı bugüne kadar. Hatta bırakın sevgili anlamındaki erkek arkadaşı normal bir erkek arkadaşım bile olmadı arkadaş ortamında. Hoş arkadaş ortamımın da olduğu söylenemez ya! Önceden yani lisedeyken üniversitede olur hem arkadaş çevrem genişler demiştim. Üniversitede olmadı hadi dedim iş hayatında toplarım ortamı. Ama hiç olacak gibi değil ve bu durum beni sıkmaya başladı. Neyim eksik de acaba ben herkesin o kadar çok arkadaşı,dostu varken benim yok ve neden sevgilim olmuyor hatta erkekler yanıma bile yaklaşmıyor! Ya ben çok yabaniyim herhalde insanları korkutup kaçırıyorum. Nasıl davaranacağımı nasıl konuşacağımı şaşırdım ve ilk kez bu kadar çok içimi dökebiliyorum