- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
-
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.841
yemek menüsü önce sonrasında tatlı olarak tiramisum var birde mantı yapıp dolaba atmıştım onu çıkartıcam yanına şehriye çorbası yapayım diyorum ortaya mor lahana turşusu yapmıştım 3-4 gün oldu olmuşmudur karar veremedim olmazsa salatalık turşusu çıkartayım mı ? yoksa karışık salata mı yapmalıyım ? birde yine beyaz lahana sarmam var dolapta onu çıkartıp pişirsemmi? çalıştıgım için akşam gidince hazırlıcam 6 da çıkıyorum yetişir umarım hazır şeylerden pişirmeye karar verdim açıkçası :)Tabi ki yardımcı olmaya çalışırım özellikle çay menüsü mü yoksa yemek mi vereceksiniz kafanızda bir kaç çeşit var mı tariflerle yardımcı olalım
yemek menüsü önce sonrasında tatlı olarak tiramisum var birde mantı yapıp dolaba atmıştım onu çıkartıcam yanına şehriye çorbası yapayım diyorum ortaya mor lahana turşusu yapmıştım 3-4 gün oldu olmuşmudur karar veremedim olmazsa salatalık turşusu çıkartayım mı ? yoksa karışık salata mı yapmalıyım ? birde yine beyaz lahana sarmam var dolapta onu çıkartıp pişirsemmi? çalıştıgım için akşam gidince hazırlıcam 6 da çıkıyorum yetişir umarım hazır şeylerden pişirmeye karar verdim açıkçası :)
İşte bunlara da son anda karar verdim aslında :) patlıcan kırmızı biber salatası tarzı şeyleri eşim sevmez köfte olabilir aslında yanına çorbalardan da domates çorbasını tercih ediyorum o zaman bol kaşarlı :) ortaya ne yapacağım bilmiyorum hala şeytan diyorki dımdızlak bırak ortayıŞehriyeli çorbası yerine mercimek-yoğurt-domates çorbası üçlüsünden birini de tercih edebilirsin canım ben şehriye sevmem bak öneri veriyorum o yüzdenTiramisunun mantın lahana sarman hazırmış zaten daha ne olsun Mantı ve lahana sarmasına turşu yakışmaz bence canım yoğurtlu olduğu için belki meze tarzında birşeyler yapabilirsin kırmızı biber mezesi ya da patlıcan salatası gibi Sulu yemek ya da tavuk-köfte gibi mantı yanına bir şey düşünür müsün peki bol çeşit olur
İşte bunlara da son anda karar verdim aslında :) patlıcan kırmızı biber salatası tarzı şeyleri eşim sevmez köfte olabilir aslında yanına çorbalardan da domates çorbasını tercih ediyorum o zaman bol kaşarlı :) ortaya ne yapacağım bilmiyorum hala şeytan diyorki dımdızlak bırak ortayı
Yok bırakmadım canım zaten yogurtları koydum 2 kase mor lahana açtım dayanamayıpOrtayı dımdızlak bıraktın mı canım ben tabi geç kaldım işten çıktığım için yetişemedim sana
Yok bırakmadım canım zaten yogurtları koydum 2 kase mor lahana açtım dayanamayıpBirde saçma gelicek ama et yaptım pilavda yaptım mantıyı da az pişirdim ortaya koydum isteyen tbağına aldı diğer yemekleride yedi :)
Aslında çok kolay oldu benim içinn :) Çünkü eti güzelce kavurup pişirip kavanozlara dolduruyorum sonnra böyle acil zamanlarda çıkartıyorum hemen salça sos falan derken yemeğim hazır bir ki tıngırdadıktan sonra harika bir yemek oluyor. Açıkçası mantıdan çok et yemeği ve pilav rağbet gördü :)Gayet mantıklı olmuş neden saçma olsun ben yetişmez diye önermedim yoksa bir menüde hem mantı hem pilav olabilir kişiye özel alırlar
Görmez mi turşuyla da iyi yapmışsın canım etle falan güzel gitmiştir ellerine sağlıkAslında çok kolay oldu benim içinn :) Çünkü eti güzelce kavurup pişirip kavanozlara dolduruyorum sonnra böyle acil zamanlarda çıkartıyorum hemen salça sos falan derken yemeğim hazır bir ki tıngırdadıktan sonra harika bir yemek oluyor. Açıkçası mantıdan çok et yemeği ve pilav rağbet gördü :)
Teşekkür ederim aklımda et falan yoktu siz köfte gibi birşeyler deyince aklıma girdi çook teşekkürlerrGörmez mi turşuyla da iyi yapmışsın canım etle falan güzel gitmiştir ellerine sağlık
Ne demek pek yardımcı olamadım zaten sen çözmüşsün canımTeşekkür ederim aklımda et falan yoktu siz köfte gibi birşeyler deyince aklıma girdi çook teşekkürlerr