umarım listeye uyarsınız canm en azından bugün ne yemek yapcam derdi olmaz bende liste yapmayı düşünüyorum uycağmızdan değilde yemek fikri olsun die uyamayız zaten bide az yapmak lazım ailemizin evinde alıştığımız ölçüler çook fazla gelio mesela makarna paketinin yarısından da azını yaptım bugün 4.günü daha bitmedi eşimde dün yemek istemedi artık makarna dışardan söledik türlü gibi yapayım yanına dedim sulu yemek istemiom dedi
patates kızartalm yada dışardan yiyelm dedi yemek yemeyen erkek çok zor ya
evet canm istanbuldan antalyaya gitti oda evet sıcakkanlı Hiloşum alışır kısa zamanda
beyaz eşyayı koycak yerinz varsa alın yoksada depolarında bekletme ihtimalleri varsa orda bekletttirin düğün parasını bzde takılardan verdik mobilya gelmeside bir ay sürüyo sıkıntı çıkmassa ki kurumsal firmlardan almya çalışın bizimkiler gününde geldi sıkıntısız şükür
inşallah canm gerçekten çok stresli bi dönem ilk baş heyecanla gidiyosun sevdiğinle eşya bakcam falan die sonra bulamıon sıkıntılar çıkıo zor oluo süreç birbirinizi kırmamaya çalışın bu süreçte gelip geçio evlenion boşuna üzülmüşüm dion