- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi nehirnil111
Evet, ben şimdi kına mekanıyla anlaştım mesela, avansım hoop oraya gitti.
2 ay içinde komple kapatmayı düşünüyorum çünkü son zamanlar daha fazla masraf çıkacak.
Olsun canım ya, zaten country denince nedense akla hep gül dal çiçek ve pembe rengi geliyor. Halbuki country kır evi stili,e sadece pembe, mavi, yeşil ve beyaz' dan çiçekli koltuk ve perdelerden oluşmuyor. Ekose ve çizgili kumaşların, toprak tolarının da kullanıldığı bir tarz country, mobilyanın beyazı değil, ahşabın her tonunu barındırıyor.. Doğallık ve sadelik demek, aslında tabaktan çanağa çiçek ve renk demek değil.. Hatta şuan ben dahil bakıyorum herkesin country değil vintage vari aslında..
Eki Görüntüle 1317983 Eki Görüntüle 1317988 Eki Görüntüle 1317990
Bende kına mekanı bulacağım o kadar çok şeye para harcıyoruz ki sıra gelmiyor Evet sade tercih etmemden yana kurtarıyor gibiyim o üstteki paylaştıklarına var ya bittim bebe mavilerinden gök mavilerinden gözümü alamam hiç bir zaman pembeden daha çok içimi açıyor sanki su yeşilleri falanVintage sevmiyorum ama ağır geliyor banaSana özelden bir şey yazıcam canım işten çıkarsam akşam yazarım
Ben bulamadım canım bir çok site var ama oyshonun yok sanırımYa kızlar oysho dan online alışveriş yapabiliyomusunuz :) yada ev giyimi çamaşır alışverişi yaptığınız site varmı???