- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- Konu Sahibi nehirnil111
Amin kuzummAmin kuzum benim beğenmene çok sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzummAmin kuzum benim beğenmene çok sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah
Bimbambom benimde artık bir gelin pike setim var
Eki Görüntüle 1297939
Hepsine bayıldım güle güle kullan kuzum
Nevresim ile pikenin fiyatı nedir saten mi pike takımın canım?
benımkıde mor rengi canımmm :)Yaaa oyle mi canim benimki mor rengi ama :)
mor rengı cnmm ama cok guzeller hepsıı ıcındekı o kucuk lavanta kesesıne bayılıyorummm :)Kuzum çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ki daha daha güzelleri senin olsun canımcım yaşasın pike kardeşliği
Çok güzel canım sende aşkla kullan pembiş rengi mi mor rengi mi seninki çok güzel ama dimi
mor rengı cnmm ama cok guzeller hepsıı ıcındekı o kucuk lavanta kesesıne bayılıyorummm :)
Tam pike kardeşliği olmuş o zaman tatlım :)benımkıde mor rengi canımmm :)
kullanmak ıcın sabırsızlanıyorum :)Tam pike kardeşliği olmuş o zaman tatlım :)
Tek kişilik nevresim takımımız
Sitesinde resmi yok mazur görün mavişli bir takım oldu
Eki Görüntüle 1297958
Bebeğim bunu ne kadara aldın çok beğendim ya sade ve şık.
Karaca home da hala indirim varsa kuzum en altta ki tek kişilik nevresim üstündekiler çift kişilik çarşaf çift kişilik yastık halinde 54 TL ye geldi kuzum çift kişilik alırsan nevresimi 65 TL gibi bir şeydi
O modelin çift kişiliği vardır dimi kuzucum çok beğendim mutlu günlerde kullan
Vardı kuzum inşallah kalmıştır sana da nasip olsun Teşekkürler Özgem daha daha güzelleri sana inşallah
Tantitoni cicilerim aşk kokuyorlar Kek kalıplarım - Spatulam - Hamur fırçam
Eki Görüntüle 1306381 Eki Görüntüle 1306382 Eki Görüntüle 1306383
hepso cok guzeller kuzum gule gule kullan :)Madame coco kupalarım Nette büyük resmi yok maalesef
Eki Görüntüle 1306398 Eki Görüntüle 1306399
hepso cok guzeller kuzum gule gule kullan :)
Yaşasın kupa kardeşliğiMadame coco kupalarım Nette büyük resmi yok maalesef
Eki Görüntüle 1306398 Eki Görüntüle 1306399
Aynıları mı kuzum model olarakYaşasın kupa kardeşliği
Kuzum en yakın zamanda bende gidip alıyorum kek kalıplarımı Sen aldıysan beğendin demektir
Aynıları mı kuzum sağol hepimiz aşkla kullanalım sende güle güle kullan kupa kardeşliği yaptık deseneHeheh ben de aldım kupalardan:)
Güle güle kullan canım