- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- Konu Sahibi nehirnil111
Maşallahh kuzum hepsi çok çok güzel Bornozundaki o puantiyeleri yerim çok şirinSaç kurutma makinemiz Eki Görüntüle 1293524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahh kuzum hepsi çok çok güzel Bornozundaki o puantiyeleri yerim çok şirinSaç kurutma makinemiz Eki Görüntüle 1293524
Sağol kuzum benim daha daha güzelleri senin olsun aynı şekilden ayakkabıları da var ikisininde ama resimleri yokMaşallahh kuzum hepsi çok çok güzel Bornozundaki o puantiyeleri yerim çok şirin
Tahmin edebiliyorum şirinlikleriniSağol kuzum benim daha daha güzelleri senin olsun aynı şekilden ayakkabıları da var ikisininde ama resimleri yok
Tahmin edebiliyorum şirinliklerini
Çok güzeller kuzucum mis koka koka giyinBornozcuklar pufidik Oysho Eki Görüntüle 1293424 Eki Görüntüle 1293425
Benim de Madame Coco'dan batteniylerim bu modeli de çok ciciymiş :)Battaniyemiz Madame coco
Eki Görüntüle 1293427
Saç kurutma makinemiz Eki Görüntüle 1293524
Sağol canımcım daha daha güzelleri senin olsun kuzumÇok güzeller kuzucum mis koka koka giyin
Benim de Madame Coco'dan batteniylerim bu modeli de çok ciciymiş :)
Hepsi çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanabilmeyi nasip etsin kuzucum aşkla kullanın
canım hepsi birbirinden güzell
bornozları saç kurutma makinesi kaça aldın canım
Bimbambom benimde artık bir gelin pike setim var
Eki Görüntüle 1297939
Çift kişilik nevresim takımımız
Nevresimin üst modeli resimdeki gibi ama iç çarşafı ve yastıkları diğer alt resimdeki şekilde takım yaptım
Eki Görüntüle 1297956 Eki Görüntüle 1297957
Tek kişilik nevresim takımımız
Sitesinde resmi yok mazur görün mavişli bir takım oldu
Eki Görüntüle 1297958
İkea çıkartmalarım
Üçlü kavanozlarım - yağlık sirkeliğim - rendem - çırpıcım - tuzluk biberliğim - mutfak havlularım
Sitesinde yok evde en uygun yerde çektim kızlar
Eki Görüntüle 1297960
Kuzum hepsi cok guzeller hayirli olsun. Pike kardesligiiiiiiiii yasasin mis gibi serelim insallah iyi gunlerde askla kullanalimKupalarımız aşk gibi
Eki Görüntüle 1297963
bende pike kardesımmKuzum hepsi cok guzeller hayirli olsun. Pike kardesligiiiiiiiii yasasin mis gibi serelim insallah iyi gunlerde askla kullanalim
Yaaa oyle mi canim benimki mor rengi ama :)bende pike kardesımm
Kuzum çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ki daha daha güzelleri senin olsun canımcım yaşasın pike kardeşliğiKuzum hepsi cok guzeller hayirli olsun. Pike kardesligiiiiiiiii yasasin mis gibi serelim insallah iyi gunlerde askla kullanalim
bende pike kardesımm
Güle güle kullan canımmm
Kuzum aldıklarının hepsi çok güzel Aşkla, huzurla kullanın inşallahhKupalarımız aşk gibi
Eki Görüntüle 1297963
Amin kuzum benim beğenmene çok sevindim daha güzelleri senin olsun inşallahKuzum aldıklarının hepsi çok güzel Aşkla, huzurla kullanın inşallahh