- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi nehirnil111
Amin inşallah canım, zorlanıyorum gerçekten ...
Rabbim kolaylık gelsin canım cümlemize tatlı olduğu kadar zor işler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım, zorlanıyorum gerçekten ...
Amin canım benim cümlemiz inşallahçokkk güzelmiş canım güle güle kullan rabbim mutlu huzurlu ve aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Büşüm sevebilirsin Daha güzelleri senin olsun inşallah canım benimSenin sos tencereni seveyimm benn
veee aradığım şeyy ayyy güle güle kulan canım magzadan mı yoksa netten filan mı aldın
Amin canım benim cümlemiz inşallah
Büşüm sevebilirsin Daha güzelleri senin olsun inşallah canım benim
Kuzum arıyormuydun bernardo da çıkmış tekrardan kaçırma alacaksan bir kaç ay önce tükenmişti yetişememiştim mağazadan aldım canım elle tutup gözle görmek iyi böyle şeyleri
İyiyim canım evet görüşemiyoruz sen nasılsın az kalmış düğüne maşallah heyecan stres hat safadadırCanııımmmm napıyosun nasılsın görüşemiyoruz hiç.:)
Amin kuzum inşallah sizde afiyet yiyin canım çok tatlı dimi ne güzel soslar olur bu minikteçeyizkardeşiyiz nehirim aynısından bnde de var güle güle afiyetle soslar yapıp yiyin kuzum
Evet ya 3buçuk ay var :)) ne stres hemde :)) yemek yememeye başladım şimdiden :))İyiyim canım evet görüşemiyoruz sen nasılsın az kalmış düğüne maşallah heyecan stres hat safadadır
Amin kuzum inşallah sizde afiyet yiyin canım çok tatlı dimi ne güzel soslar olur bu minikte
Başlanır canım normal genelde zayıflanıyorEvet ya 3buçuk ay var :)) ne stres hemde :)) yemek yememeye başladım şimdiden :))
sağol canım birde bunun sarı ördekliydi galiba o şekilde tavası var :) gördün mü?
çok şekerler
Başlanır canım normal genelde zayıflanıyor
Gördüm canım görmem mi sarı rengi sevmediğimden yanaşmadım ama çok şirin
Aynen öyle canım benim taktiğim az ve özBende renk olarak sevmediğimden almadım :) ama koymaya yer ararız sonra fazlası zarar canım :) az öz olmalı sonrasında sıkıntı yaşanıyor yer için