Bizim de nereden baksan 40 milyar tutacak ev tadilatı...Çatı katı olduğu için tavan falan kalkacak genişletilecek vs.Ama bunlar değil kafama takılan.Bana kalsa hiç yaptırmasa bile tek göz odayı saraya çevirmeyi de bilirim.Benim derdim dert bile değil belki de bilmiyorum işte çok düşünüyorum...
Geçenlerde kuzeni aradı beni teyzemlere iftara gelicez seni de özledim gelir misin diye. Ben de iftar sonrasında gittim.
Oturuyoruz sohbet muhabbet ...Evin yapımıyla ilgili konu geçti. Anne dedi ki , aman burda oturmazsa kiraya çıkar,ben de kiraya veririm evi. Ben yorumsuz kaldım çünkü beni ilgilendiren bi konu değil şimdilik... Sonuçta kiraya da çıksak orada da otursak muhattabım sevgilim o konuyla ilgili.
Neyse anneden 2. hamle geldi ama buna da takılmadım ben...
Olay şöyle gerçekleşiyor
Sevgilimin kızkardeşi şehir dışında olduğundan henüz tanışamadık.
Anne de anlatıyor seninki kardeşiyle konuşuyor geçen gün telefonda, gel bi gör eğer beğenmezsen evlenmeyeceğim diyor şeklinde.
Ama buna da dediğim gibi takılmadım.
Olaylar uzayıp canım sıkılmasın diye konular değişsin diye çeyizlerimin fotolarını gösterdim ...
Abladan ve teyzeden geldi bu kez hamle...
Aldım diye gösterdiğim çeyizleri sanki alayım mı diye sormuşum gibi, bunların modası geçer şunlardan şunlardan alsana yorumu geldi...
O alacaklarımın modası geçmeyecek çünkü...Neyse dedim hadi sessiz kal yine...
Sevgilim işten geldi, yüzümde nasıl bi ifade varsa artık beni çağırdı,gittim yanına . Sarılacak falan yaklaştırmıyorum...İçeri geçtim sevgilim peşimden geldi, hadi bırakayım seni ben dedi.
Geldiğim gibi giderim ben dedim ona şakayla karışık laf soktum.Sonra eve bırakacak , kuzen de geldi eşlik etti bize...
Gelsin tabii ,niye gelmesin kuzen yani sonuçta ...
Eve geçtim... Sonra uyuyacağım ben ,size iyi sohbetler dedim...
Sevgilim aradı sorun mu var diyor... Ne sorun olacak ki dedim ama bana mısın demiyor... Kapadık teli , 5 dakika geçmedi yine aradı. Kardeşimle şakamıza mı takıldın dedi, annesi adına özür diliyor falan.
Annesiyle arasını bozacak biri değilim ama bütün bunları biraraya toparlayıp düşünmeye başladım.nehirNilim , biliyorsun ben aile yönünden ağır darbeler yemiş biriyim...
Korkularım ağır basmaya başladı...Sevgilim de içinde bi kötülük yok inan onları sana öyle söylerken seni üzeceği aklına gelmemiştir zaten ben ona gerekeni söyledim dedi ama...Ama işte... Anlayın yani... Uzun oldu bayaa ama ...