- 13 Ocak 2020
- 45.164
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.202
- 598
- 33
Kızım koş sim al gel çekyatın kırık olmayan tarafına dökceeez.Çekyatın kırık olmayan tarafına oturtturur kızını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım koş sim al gel çekyatın kırık olmayan tarafına dökceeez.Çekyatın kırık olmayan tarafına oturtturur kızını
Baska bir versiyonunda şu: "Ben bunca çileyi sıkıntıyı sizin için çektim." diyerek evlatlarının duygularını manipüle etmek.Vurmaz bence, çileyi kutsal görenlerden. Sonunda çok çektim ama bak kazandım der kalan bir kaç yılında..
Halinizi düşünüyor bunca insan. Doğacak çocukla kim bilir daha ne hallere düşeceksiniz. Kör müsünüz? Sizin akil almaua ihtiyaciniz yok. Icinizi bosaltmaya gelip forumu sinir hastasi edip gidiyorsunuz.üslubunuzu düzeltir misiniz, fikrinizi alıyoruz, tedavim negatif oldu diyorum. üzgünüm değil mi, halimi düşünebiliyor musunuz?
Herkes oyle guzel noktalardan vurup ornekler vermis ki. Akli olan sadece bunlari okuyarak bile dogruyu görür.Kızın olsa bu yaşadıklarını yaşasın ister misin? Yoksa bakmaya kıyamadığın kızın başı dik sapasağlam kendi ayakları üstünde mi dursun istersin? Nasıl örnek olacaksın çocuğuna? Bu mu?
Ama kırık çekyat....Herkes oyle guzel noktalardan vurup ornekler vermis ki. Akli olan sadece bunlari okuyarak bile dogruyu görür.
Annen hasta demistin onceki yorumlarinda. Neden hasta bu yasadigi kavgalar yuzundenmi.sen bu kavga ve huzursuzluk icinde buyudugun icin mutlumusun.annene madalya takmislarmi hizmet ettigi icin. Ortada mucadeleye deger bi yuvami var. Ayni sorunlari kendi cocuguna yasatacak kadar bencilmisin.ben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Kızım olursa onu kırık çekyat ile terbiye edeceğimAma kırık çekyat....![]()
Eşim beni maddi konularda sıkıntıya sokmuyor. Ustelik oyle bolluk içinde de degiliz.siz kv size her laf söylediğinde cevap mı veriyorsunuz? sonra ne oluyor mesela? çok güzel cevap verdin deyip aynı ortamda bulunmaya devam mı ediyorsunuz nasıl oluyor? ben 1 kavga ettim 1 laf söyledim 2 yıldır mevzusu oluyor çok merak ediyorum. aynı şekilde eşinize karşı nasıl davranıyorsunuz? eşiniz sizi mi dinliyor mesela, yani evliliğinizi nasıl ayakta tutuyorsunuz hakikaten merak ediyorum
inşallah böyle şeylerle imtihan olmazsınız. insan neyi kınar, neyi büyük konuşursa onla sınanır çünküKızım olursa onu kırık çekyat ile terbiye edeceğim![]()
Her ilişki birbirinden farklı dinamikleri olan farklı karakterde insanların yanyana gelmesiyle olduğu için bir kişinin yaptığı sizde ters tepebilir başkasında ters tepen sizde işe yarayabilir. Kiminin umursamadığı şeye siz takılıp sorun yaşarken kiminin sorun yaptığı şeyi siz görmeyebilirsiniz.siz kv size her laf söylediğinde cevap mı veriyorsunuz? sonra ne oluyor mesela? çok güzel cevap verdin deyip aynı ortamda bulunmaya devam mı ediyorsunuz nasıl oluyor? ben 1 kavga ettim 1 laf söyledim 2 yıldır mevzusu oluyor çok merak ediyorum. aynı şekilde eşinize karşı nasıl davranıyorsunuz? eşiniz sizi mi dinliyor mesela, yani evliliğinizi nasıl ayakta tutuyorsunuz hakikaten merak ediyorum
Şurada sizi kınayan bir kişi bile yok. Boşuna beddua etmeyin. size olması gerektiğini söylüyoruz ama siz kulaklarınızı tıkamış kırık koltuğun sağlam tarafına otur diyorsunuz. ya gencecik insansınız siz. az akıllı davranıninşallah böyle şeylerle imtihan olmazsınız. insan neyi kınar, neyi büyük konuşursa onla sınanır çünkü
inşallah böyle şeylerle imtihan olmazsınız demek beddua mı. ben kimseye beddua etmiyorum asla kimse yaşamasın diyorumŞurada sizi kınayan bir kişi bile yok. Boşuna beddua etmeyin. size olması gerektiğini söylüyoruz ama siz kulaklarınızı tıkamış kırık koltuğun sağlam tarafına otur diyorsunuz. ya gencecik insansınız siz. az akıllı davranın
emin olun yaşamam. evlenmek nasıl doğalsa boşanmak da öyle. Ortada bir yuva yoksa ve aile olunmamışsa o evliliği bitirmesini de iyi bilirim. Ha bu lafta değil benim dediğim. Beni tanıyanlar bunu yapacağımı iyi bilir.inşallah böyle şeylerle imtihan olmazsınız demek beddua mı. ben kimseye beddua etmiyorum asla kimse yaşamasın diyorum
boşanmaya da niyetlendim. defalarca eşyalarımı topladım valize koydum. aylarca o valizler kaldı. hatta bir kere artık gemileri yaktım kapıyı çarpıp çıktım eşim gelip ikna edip çevirdi beni. gitme konusunda başarısızım malesefemin olun yaşamam. evlenmek nasıl doğalsa boşanmak da öyle. Ortada bir yuva yoksa ve aile olunmamışsa o evliliği bitirmesini de iyi bilirim. Ha bu lafta değil benim dediğim. Beni tanıyanlar bunu yapacağımı iyi bilir.
bir kadının kendini bu kadar ezdirip şu duruma sokmasına tahammül edemiyorum. böyle bir evliliğe neden çocuk yani amacınız ne onu çözemiyorum hala
o zaman çocuktan önce siz o evden gitmeyi başarın. Kendinize acımıyorsunuz onu anladım ama daha doğmamış bebeğinize üzülün.boşanmaya da niyetlendim. defalarca eşyalarımı topladım valize koydum. aylarca o valizler kaldı. hatta bir kere artık gemileri yaktım kapıyı çarpıp çıktım eşim gelip ikna edip çevirdi beni. gitme konusunda başarısızım malesef
Genel olarak kk deki çoğu konu aynı . Eşim ailesi olmasa iyi. Lütfen artık gözünüzü açın. Eşiniz iyi falan değil. Ayrıca ailesini de silecek değil . Et tırnaktan ayrılmaz.yorumlara siz yazdınız adam “sorun sende ailen bize tedavi için para versin” demiş. Bu cümleyi de mi annesi babası söyletti? Kendi iradesi ile bile isteye söylemiş işte. İyi bir eş olumsuz durumlar karşısında da iyidir. Normal günlük hayatta zaten herkes iyi.ben böyle hayallerle evlenmedim. eşim çocuk seven biri. evliliğimizin ilk 3 ayından beri deniyoruz. 2 yıldır evliyiz. ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi. mesela bayramda aileme gidicektik yolda bir aradı gittiniz mi diye. oraya gittik yarım saat oldu geleli. akşam ablan fenalaştı komşu götürdü doktora diyor. ailemden de uzak tutmak istiyor bizi. çok bencil. transfer oldu eşim ilk günlerde iyi davranıyordu sonra aradı baban harç yaptı şunu yaptı bunu yaptı diye. aleni çağırmıyor ama. adam da durur mu gidiş o gidiş. evde sıkıldığımı söyledim. zaten transferin 4.günü işe başladım ondan sonra normal yaşantıma devam ettim.