Nefes alamıyorum..

Öyle deyince sen benim dayanağımsın diyor, beni çıkış yolu Görüyor. Üzülüyorum ve de çooook. Hem annem diyorum canımı bile veririm hem de diyorum zaten Fazlasıyla Yaptım. Benim de Hayatım Olmalı.

Vay be ne anneler var ! Benim annem babam verir ben onlara geri ödemeye çalıştığımda 'kızım biz senden para falan istemiyoruz' deyip cebime geri tıkıştırırlar .. Ne zaman başım sıkışsa hemen yardıma koşarlar .. Daha çok siz annenize annelik yapmışsınız .. Sıkmayın canınızı ve kendinizi ezdirmeyin , anneniz bildiğin kurnazlık yapıyor .. Biraz da oğlu sizi yaptığınızın binde birini yapsın !

bu dunyada ne kadar verıcı olursan etrafındakılerde o kadar alıcı olur. aılen bıle olsa alıstırmayacaksın, sana mı guvenıp ev aldılar , araba aldılar, artık evlısın senın oncelıgın esın ve kendı evının gıderlerı olmalı. aılenın zaten kendılerıne bakacak durumu varmıs.
bence hıc kafana takma, annenede he de gec...

Ben olsam kredisini odedigim arabayi ellerinden alir satar kendi borclarimi kapatirdim. Evi almissiniz birde yeniden yaptirmissiniz. Daha ne olsun. Siz fazla fazla yapmissiniz masallah..hic uzulmeyin
aynen güzel demişsiniz. bence de.

siz daha ne yapacaktınız. ben babama araba alacağım dedim, alamadan evlendim. buna üzülüyorum. siz ise bunları bunları yaptım diye sevinin. eğer düzelmiyorlarsa, annenizle görüşmemek mümkün değil fakat kırgınlığınızı anlaması için kısa bir süre görüşmeyin

bir süre anneni arama, sadece babanla görüş. annene mesafe koy. bir zaman sonrada yüzyüze ve yalnızken anne iliğimi sömürdün yeter artık de. Eşime mahcup oluyorum senin tavırlarından beni ne duruma düşürüyorsun de. ve tepkisine göre tavır al. Bu konuya Benim annemler bana dünyaları verir, karşılık aramazlar diye yazanlarda can sıkmaktan başka bir şeye yaramıyor

maaşınız üzerinden plan yapıyorlar. müsaade etmeyin. sınırınızı çizin. kocamla yiyoruz deyin mesela. müdahale edemeyecekleri bir şey söyleyin. çocuk olunca zor olacak o yüzden gezip tozuyoruz deyin. kalbi kırılacak diye korkmayın. kalbini kıracağınız bir şey değil çünkü bu. sizi hâlâ baba çatısında gördükleri için böyle söylüyorlar. koca çatısında olduğunuzu anlamaları lâzım. o zaman size para hesabı sormazlar.
bu arada işinizi merak ediyoruz hakikaten

genelde erkek tarafı hep böyle tripler atar hazır paraya alıştıkları için ama... Bu sefer durum tersi olmuş bundan sonra benim bi ailem var bende geçindirmek zorundayım ailemi diyeceksiniz ve kestirip atıcaksınız yeter bu kadar destek olduğum şimdiye kadar diyeceksiniz...ve sakın borç bittikten sonrada para vermeyin artık alıştımı öyle gider eşinizin anlayışlı olduğuna bakmayın şimdilik ilerde problem olurki haklıda....

İnşallah o aldığınız araba ve yaptırdığınız ev kendi üzerinizedir.
Arabayı kardeşimin üstüne aldım zaten. Ev ipotek olduğu için benim Üzerimde. Borcu biter bitmez hemen devredeceğim, çünkü bunu ayrıca sorun Yaptılar özellikle kardeşim.

Ben hiç birşey istemiyorum, tek istediğim annemin mutlu olması. Benim iyi günlerimi karaya çevirmemesi. Konuştum kaç defa anlamıyor!! Kocan bizden değerli olamaz diyor.

Işime gelince burda söylersem çok açığa Çıkabilirim, Tanıyan olabilir. Kusura bakmayın arkadaşlar.

Keşke arabayı kardeşinin değilde babanın üzerine alsaydın evide sakın devretme. Alım satım masrafını bahane et bir sürü para annenler ödeyebiliyorsa o zaman babanın üzerine devredersin. Bune yaa araba senin paranla alınıyo niye kardeşinin üzerine veriliyor. Sen okurken aylık 500 TL yardım aldın mı bak kardeşin almış sayende. Evin anladığım kadarıyla üst katını sen yaptırdın onu kendi üzerinde tut diğer katıda babanın üzerine devredersin olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…