- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
ayy hadi yaaa..benimde 14 üydü erken geldi....
aman seninki gelmesinnnnn :tomato:
AY AMİN İŞALLAH KIZZ GELMESİN ALLAHMI SÖYLETTİ NE SANAAAAAAAAA:Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hadi yaaa..benimde 14 üydü erken geldi....
aman seninki gelmesinnnnn :tomato:
AY AMİN İŞALLAH KIZZ GELMESİN ALLAHMI SÖYLETTİ NE SANAAAAAAAAA:Saruboceq::Saruboceq:
ayy işallahhhh hayatımmm :Saruboceq:
Amaaannn benimde ne hayallerim vardı gece yatarken çamaşırım da siyah...sanki olmuşum gibi geldi biraz ped koydum hevesin kursaammdaaaa kaldı...
Sabah kalktım patladı iyiceee...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaa
:jeyyar: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- ne gelen bitiyor ne gidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtulamadım şu işlerden çay içicem 2 saat oldu demleyeli içemedimmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayyy çıldırma kızzzzzzzzz bitmez bu insanalrın istekleriiiiiiiiiiiiiiii al sende çaydanlığı yanınaaaaaaa hem doldur iç hem çalışşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn Şenizbende geldimmmmmmmmmmmmmmmm hadi gelin bakalım şimdi kudurakkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn Şeniz
eee hani patoşşşşşşş ???
:roflol::roflol::roflol:ay o keyfe dalıp kendini unutmuştur kızzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ay ne dedikoducusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz lülülülülülü lülülülülülü
nerde keyif kız yapı krediden geldiler...velilerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...eğitim kredisi çekmeleri için anlaşmaya ay iki saat prosüdürleri bitmedi hayatım....arkadaşın eşide bankada oda gelmiş...ay o var diye sallıyamadımdaaaaaaaaaa...anca bittiiiiiiiiiii gittiler....
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hemen arkamdan keyfe dalmıştır o diyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz :dance: :dance: :dance:
kız sizsiz keyif olurmu ben sizle konuşurken keyif yapıyommmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın muhterem dostum yeşim zade; Öpen yerlerin dert görmesin.. hamdolsun çok iyiyizzz....kılsız yerlerimizde ayrıcaçok iyi...Günaydın canııımmmm arkadaşlarımmmmmm... :asigim:
Nasılsınız iyimisiniz..İyi olmanızı Allahtan dilerim... :Saruboceq:
Çocukların gözlerinden, büyüklerin ellerinden, sizin kılsız yerlerinizden öper mektubuma son verirken biran önce cvp gelmesini temenni ederim... :1hug:
Günaydın muhterem dostum yeşim zade; Öpen yerlerin dert görmesin.. hamdolsun çok iyiyizzz....kılsız yerlerimizde ayrıcaçok iyi...
Mektubunu aldım çokmesut oldum...yeniden görüşmek dileğiyle
esen kalllllll
sevgilerimle patoş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
ayyy nbr hayatım sabahtan beri bir yoğun bir yoğun anlatamam amasyadaki amcamın kızıyla konuşuyodum telefonlar coştu ....ay amcamın kızı bile delirdi sen nasıl dayanıyon diyo bana ... :sm_confused: