hb canımmm...aman çok önemli değil yaa sudan sebep DİREKSİYONDAN KALDIMhoşgeldin ayşecik niye moralin bozukk....
Varya bizim burda bi ayşe var ufacık tefecik tam bir ayşecik bende seni gözümde öyle canlandırıyorum sende öylemisin sahiden...
Niye moralin bozuk ne oldu önemli bişey değildir işallahh :teselli:
saol canımm....ya direksiyondan kaldım yaa araba istop ettihoş geldin canım seninde anneler günün kutlu olsun ne oldu niye moralin bozuk
kız patoş facebook a üye oldum koşşş kaydirigubbakcemile3
saol canımm....ya direksiyondan kaldım yaa araba istop etti((((((( aksilikyaaa off neyse haftaya r-tekrar sınav senağlamasenağlamasenağlamavar
günaydın kızlarrr nasılsınız...hafta sonunuz nasıl geçtiiii???
günaydın hepinize.hayırlı bir hafta sizlerin olsun güzel anneler.
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLARIM BENİM
günaydın canım...iyiyiz vallahi benim hafta sonlaeım hep aynı işten eve...nasıl geçin......sen nasılsın canım iyimisinkaydirigubbakcemile3
inşallah canım şöyle dolu dolu güzel vakitler geçirelim...canlarımmmmmmmmmmm ciğerlerim...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hadi gelin....... alkisalkisalkis alkisalkisalkis :asigim:
güzel bir hafta geçirmemizi diliyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm..seninde haftan güsell geçsin...neşeli annem:))) sennide anneler günün kutlu olsun...ŞenizŞenizgünaydın hepinize.hayırlı bir hafta sizlerin olsun güzel anneler.
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANLARIM BENİM
selam canım.dün kızımdan hediye gelmedi zaten bendende anneme gitmedi.günaydın canım....hoş geldin nasılsın....
Seninde Anneler Günün Kutlu Olsun Canım
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
nasıldı dün canım kızından hediye geldimiiiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
inşallah canım şöyle dolu dolu güzel vakitler geçirelim...
günaydın canımmm..seninde haftan güsell geçsin...neşeli annem:))) sennide anneler günün kutlu olsun...ŞenizŞeniz
iim canım nolsunişte çok şükür...ev işi bitti yani k validemin temizliği bitti birazdan evime iner gelirim a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:buraya...
selam canım.dün kızımdan hediye gelmedi zaten bendende anneme gitmedi.
biz cuma günü çünkü apar topar ankaraya gittik.eşimin bir işi çıktı orda ve ben anca perşembe gecesi öğrendim gidiceğimizi.tabi cuma günüde anca işten çıktıktan sonra otobüse binebildik ve bütün planlar olduğu gibi kaldı.
ne o bana alabildi nede ben anneme.artık önümüzdeki günlerde telafi edicez hayatım.
sen neler yaptın hayatım dün.aldınmı hediye kızçenden.
başladık gene yeni bir haftaya.artık havalarda güzelleşti.inşallah hepimize güzel bir hafta olur hayatım.
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
ewett canım napalım yaa işte biraz idare edcez bakalım nereye kadar..amannn off bazen varya hiççç içimden gelmiiii hiç kendi evim gib benmsemiyorum k validemin evini ne kadar bütün zamanımızı burda geçirsekde oyy allahım birz daha sabır .....:1ninca::1ninca::1ninca:AY CANIM SEN ORESINIDA YAPIYORSUN DİMİ..HADİ DİNLEN BİRAZ YA ...SABAH SABAH BU NEEEEEEEEEE.. çık evine dnlen