- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
ay canım hayırdır ya böyle apa topar n,ya gittinizki.....karambole gelmiş senin anneler günü desene...hadi bakalım ilerde alsınlar sana hediye..
benimki çok komik bişey yapmış yani bana komik geldi..ben spora gidiyorum ya..daha önde ben biraz süslü spor ayakkabısı almışım spora giderken kızıma demiştim..aybunlar güzel ama rahat değil diye..babsına söylemiş ay allahım gidip bana spor ayakkabı almışlar ama görsen sanki milli takımda oyn yoeum delikafadulden delikafadulden ...en sportifinden almışlar..i gördüm şaşırdım gülsemmi gülmesemmiii..pek trzım değil ama..spora giderken giycez artık...
birde iş yerime getirdiler...anne giy giy herkesin yajnınde..komiltiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol:
ya önemli birşey değil canım.dedimya eşimin c.tesi ve pazar orda olması gerekiyordu.
bana dediki pazar gece gelirim ben anneler günü sen tek kalma evde ankaradada teyzem var senide oraya götüreyim dedi.bizde kızımla hemen kabul ettik tabi.onun için benim anneler günü karambole geldi.
tabi anneciğiminkide hayatım.ama olsun ben annemin gönlünü alırım çünkü perşembede doğum günü zaten.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt