Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay canım hayırdır ya böyle apa topar n,ya gittinizki.....karambole gelmiş senin anneler günü desene...hadi bakalım ilerde alsınlar sana hediye..

benimki çok komik bişey yapmış yani bana komik geldi..ben spora gidiyorum ya..daha önde ben biraz süslü spor ayakkabısı almışım spora giderken kızıma demiştim..aybunlar güzel ama rahat değil diye..babsına söylemiş ay allahım gidip bana spor ayakkabı almışlar ama görsen sanki milli takımda oyn yoeum delikafadulden delikafadulden ...en sportifinden almışlar..i gördüm şaşırdım gülsemmi gülmesemmiii..pek trzım değil ama..spora giderken giycez artık...
birde iş yerime getirdiler...anne giy giy herkesin yajnınde..komiltiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol:

ya önemli birşey değil canım.dedimya eşimin c.tesi ve pazar orda olması gerekiyordu.
bana dediki pazar gece gelirim ben anneler günü sen tek kalma evde ankaradada teyzem var senide oraya götüreyim dedi.bizde kızımla hemen kabul ettik tabi.onun için benim anneler günü karambole geldi.
tabi anneciğiminkide hayatım.ama olsun ben annemin gönlünü alırım çünkü perşembede doğum günü zaten.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ya önemli birşey değil canım.dedimya eşimin c.tesi ve pazar orda olması gerekiyordu.
bana dediki pazar gece gelirim ben anneler günü sen tek kalma evde ankaradada teyzem var senide oraya götüreyim dedi.bizde kızımla hemen kabul ettik tabi.onun için benim anneler günü karambole geldi.
tabi anneciğiminkide hayatım.ama olsun ben annemin gönlünü alırım çünkü perşembede doğum günü zaten.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
neyse v-canımm ya keyfen değilkii eşinin işlerinden dolayı olmuşş:)) anneler üzülmez hayatım onlar anlar kırılmzlarrrr:))))
:teselli::teselli:

neyse v-canımm ya keyfen değilkii eşinin işlerinden dolayı olmuşş:)) anneler üzülmez hayatım onlar anlar kırılmzlarrrr:))))
:teselli::teselli:

yok anneciğim sağolsun öyle şeyleri problem etmez.aradım zaten sabah hemen.teyzoşla birlikte konuştuk.ama ilk ayrı geçirdiğimiz anneler günümüzdü bizim biliyormusun.

yok anneciğim sağolsun öyle şeyleri problem etmez.aradım zaten sabah hemen.teyzoşla birlikte konuştuk.ama ilk ayrı geçirdiğimiz anneler günümüzdü bizim biliyormusun.

canım benim olsun yaa napalım işte hayat yüzünü gösteriyoo allah beterinden korusun bir sesi de yeter canım....:1hug::1hug::1hug:a.s.

Herkese günaydınlarrrrrrr :1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hayatım kaydirigubbakcemile3 ......hayırdır canım geç kaldın bu gün...kaydirigubbakcemile3
fahriş hayada gelmedi msn dede yok .....

nasılsın canım ırmak napıyor...

bende şimdi geldim işe ....aleyna çok geç kalktı kahvaltı falan ettik ..şimdi geldim

ay ilkmiydi bu..... insanın içinde illaki burukluk olur ya...sende özlemişindir anneni...o zaman ...kaydirigubbakcemile3

günaydın canım.
Günaydın canım benim nasılsın ...

günaydın hayatım kaydirigubbakcemile3 ......hayırdır canım geç kaldın bu gün...kaydirigubbakcemile3
fahriş hayada gelmedi msn dede yok .....

nasılsın canım ırmak napıyor...

bende şimdi geldim işe ....aleyna çok geç kalktı kahvaltı falan ettik ..şimdi geldim
ayy fahrişe üzüldüm yaaaa valla biz gidecez karı alçılı bacakla yatacak görüyomusun ...
Ay bi tantana arıyamadım daha

Günaydın canım benim nasılsın ...

ayy fahrişe üzüldüm yaaaa valla biz gidecez karı alçılı bacakla yatacak görüyomusun ...
Ay bi tantana arıyamadım daha

evet canım ya biz gitcez...sardırdımş bacağını yatıyor..neyse bir haftada düzelir herhalde yürür....yada o oturur biz de onun yanında otururuz.....

nasılsın şekerim....ne almışlar dün sana....

biliyormusun bu gün kaynanamın tahlilleri falan yapılcakmış.....ameliyata alabilirler bu gün... eşim çok sıkılıyor dün akşam falan sürekli üfledi püfledi ...bişey demedi ama anladım :1no2:

kız ama fahrişte endamına kilosuna bakmadan hopluyor zıplıyor...o incecik bilekler taşırmı o vucuduuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:

ay şaka bi yna..hafif atlakmış allahtan bebişim....kaydirigubbakcemile3 allahtan kırılmamış...çok acıyırdı canı yavrumun....:1hug:

evet canım ya biz gitcez...sardırdımş bacağını yatıyor..neyse bir haftada düzelir herhalde yürür....yada o oturur biz de onun yanında otururuz.....

nasılsın şekerim....ne almışlar dün sana....

biliyormusun bu gün kaynanamın tahlilleri falan yapılcakmış.....ameliyata alabilirler bu gün... eşim çok sıkılıyor dün akşam falan sürekli üfledi püfledi ...bişey demedi ama anladım :1no2:
Hiç bişey almamışlar bana :1no2:
Selçuk açık açık dedi alamadık kötükedihüso diye ama kuşum bana kreşte kağıttan süs yapmışlar anneler günümü kutladı onunla...
ayyy bakalım ne çıkacak kayınvalidende işallah kötü bişeyi yoktur canım yaaa...E eşine sormadınmı neyin var hayatım diye yazık yaaa nede olsa annesi :çok üzgünüm:

Hiç bişey almamışlar bana :1no2:
Selçuk açık açık dedi alamadık kötükedihüso diye ama kuşum bana kreşte kağıttan süs yapmışlar anneler günümü kutladı onunla...
ayyy bakalım ne çıkacak kayınvalidende işallah kötü bişeyi yoktur canım yaaa...E eşine sormadınmı neyin var hayatım diye yazık yaaa nede olsa annesi :çok üzgünüm:

ay kıyamam kız sana elleriyle yapmış bak görüyormusun...yavrum benim.....:1hug: :1hug:
eşime akşam sordum canım işte o dedi bu gün tahlilleri yapılcakmış diye ona stres yapıyor ..ama sürekli bütün akşam üfledi gece 2 de ben makremeden sarkaç yapıyordum dün başladım...yatak odasında bir çiçeğim vardı büyüdü ..onu asıcam...ben onunla uğraşıyordum baktım hep geziniyor...bişey de deliyor..bir iki sordum tekrar ...yok bişeyim sen bak işine ..takılma bana dedi..:1no2: bende üstüne gitmedim

Dün biz aleynala iş çıkışı anemmle ..babannesine hediye aldık....bardak takımı aldım kullanışlı olsun diye...sonra eşimle aleyna götürdüler kayınvaideme ..o arada öğrenmiş herhalde......aleynaya evde tembihledim o kadar sakın bababannene deme annemle aldık babamla aldık de dedim...gitmiş annemle aldık demiş..eşimde ben çıkamadım onlar alı verdi demiş...aleyna diyormuşki..annem seni sevmiyor ama ..iyi bikadın olursan seni sevebilir...delikafadulden ay kızım dedim niye benim hakkımda konuşyorsun birdaha konuşmucaksın ..peki annecim dedi..ürktü biraz

Dün biz aleynala iş çıkışı anemmle ..babannesine hediye aldık....bardak takımı aldım kullanışlı olsun diye...sonra eşimle aleyna götürdüler kayınvaideme ..o arada öğrenmiş herhalde......aleynaya evde tembihledim o kadar sakın bababannene deme annemle aldık babamla aldık de dedim...gitmiş annemle aldık demiş..eşimde ben çıkamadım onlar alı verdi demiş...aleyna diyormuşki..annem seni sevmiyor ama ..iyi bikadın olursan seni sevebilir...delikafadulden ay kızım dedim niye benim hakkımda konuşyorsun birdaha konuşmucaksın ..peki annecim dedi..ürktü biraz

ayy yavrum nasıl herşeyin farkında...O yaşta nasıl cümleler kuruyo bak iyi olursan diyo :teselli:

ayy yavrum nasıl herşeyin farkında...O yaşta nasıl cümleler kuruyo bak iyi olursan diyo :teselli:

vallahi öyle bu yaşta bunları yaşamasını istemezdim ama hayatım..ne yapalım öyle bir ailenin çocuğu farkında olsun...

ay adet oldum biliyormusun....bu seferde çok erken geldi

yeşimcim kalabakl oldu burası halledeyim işlerimi geliyorum canı....
bu arada fahrişimimin evinde neti var ama bacağını kaldırıpta gelemedi gelcem diyordu ..yok bak hiç sesi çıkmadı nazlı nazlı yatıyordur evde sırnaşık şey

vallahi öyle bu yaşta bunları yaşamasını istemezdim ama hayatım..ne yapalım öyle bir ailenin çocuğu farkında olsun...

ay adet oldum biliyormusun....bu seferde çok erken geldi

İstesekte istemesekte onlar herşeyin farkındaki ..çok akıllılar maşallahhh :nazar::nazar:
ayy bende olsamda bitse olcak gibiyim ama...Bursaya gideceğimiz gün olmak istemiyorum :1no2:

X