FACEBOOK HAYATIM..ARKADAŞLARINI BULUYORSUN..HERKESİN KENDİ SAYFASI VAR SAYFASINDA FOTOLARI ALBÜMLERİ PAYLAŞTIĞI ŞEYLER VAR GÜZEL BİŞEY
ay evet ya görüşemedik naptınız akşam falan nasıldı ayberk nasıl.ben sizi çok özledim dün yaaaaaaaaaaa:1hug:
atalım kız valla ..Geçen sevimede dedimde ordada analer burada grubu kurar bu diye gülmüştüü kaydirigubbakcemile3
hani resimlerinden gözlerini falan kesiyon ya onu soruyorum bebişimmmmmmmm
ayyyyy yavrummm benim yaaaaa gözlerim dolu dolu oldu kuşummmm ..Kızlar yarın gelmezseniz nete..pikniğe falan giderseniz görüşemessek
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
ANNELER KUTSALDIR....
ANNELİĞİMİ SİZİN GİBİ HARİKA DOSTLARLA PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM....ÇOK MUTLUĞUM
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: :asigim:
Kızlar yarın gelmezseniz nete..pikniğe falan giderseniz görüşemessek
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
ANNELER KUTSALDIR....
ANNELİĞİMİ SİZİN GİBİ HARİKA DOSTLARLA PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM....ÇOK MUTLUĞUM
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: :asigim:
nasılsınız kılzarrr neşeli anneler...yarın belkim açamam şimdiden ANNELER GÜNÜNZÜ KUTLAR ELLERİNİZDEN ÖPERİM:))))
zatİİ moralİm bozuk((
benim resimlerim microsoft office pıcture manager olarak açılıyo hayatım eğer öyle açılmıyosa olmuyo dşye biliyorum...Resimleri düzenle var orda kırp var ordan kesiyorum a.s
ayyyyy yavrummm benim yaaaaa gözlerim dolu dolu oldu kuşummmm ..
Seninde kutlu olsun anneler günün... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Daha nice anneler günlerine işallahhhh :1hug:
ayyy ayyy canım benimmm hepimizin kutlu olsun anneler günüüüüüüüü
bende çok seviyom kız inanki siziiiiiiii iyiki varsınız canım dostalrım ve dünyanın en tatlı annleriiiii
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
ayy iyi o zaman önce kesip kaydediyorsun sonra ekliyosun siteye...o var canım ..ordanmı yapıyorsun...ben fotoyu...siteye eklerken kesiyorsun sandım onu yaparım sağol hayatım
ayyy bu hafta buluşcak olsaydık birlikte kutluycaktık anneliğimiziii :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:benimkinden yaşlar akıyor hayatımmmmmmmmmmm...sağol canımmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy iyi o zaman önce kesip kaydediyorsun sonra ekliyosun siteye...
ayyy bu hafta buluşcak olsaydık birlikte kutluycaktık anneliğimiziii :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
:1hug:canalrım ben çıkıyorum öpüyorum sizlerimi ve kuzuzalrımıııııııı iyi tatillerkaydirigubbakcemile2
tekrardan hepinizin anneler gününü kutluyorum a.s.a.s.a.s.
kendinize yi bakınnnnnn byeeeeeeeee:1hug::1hug:
görüşürüz canım çoook öpüyorummm... Şeniz:1hug:canalrım ben çıkıyorum öpüyorum sizlerimi ve kuzuzalrımıııııııı iyi tatillerkaydirigubbakcemile2
tekrardan hepinizin anneler gününü kutluyorum a.s.a.s.a.s.
kendinize yi bakınnnnnn byeeeeeeeee:1hug::1hug:
ayy canım yaaa kızlar çok mutlu oluyo babalarıyla bi yere giderken...Irmakta çok seviniyo bazen babası işe götürcem seni birlikte gidelimmi kızım diyo nasıl çıldırıyo hemen uyuyayım sabah gitcem babamla işe diye kaydirigubbakcemile3dimi yaaaaaa..keşke buluşabilsedik harika olurdu...
aaaaaaaaa kızlar bu gün aleyna babasıyla birlikte ilk defa fabrikaya argeye gittiiiiiiiiii...ilk defa gidiyor oraya çok mutludu
görüşürüz canım çoook öpüyorummm... şeniz
ayy canım yaaa kızlar çok mutlu oluyo babalarıyla bi yere giderken...ırmakta çok seviniyo bazen babası işe götürcem seni birlikte gidelimmi kızım diyo nasıl çıldırıyo hemen uyuyayım sabah gitcem babamla işe diye kaydirigubbakcemile3
ya yeşim sabah 7 de çıkıyor eşim evden hiş üşenmedi kalkı aleyna biliyormusun.....giyindi orda kahvaltı ederizdedi çıktı ilk defa gidiyor çok heycanladı bir iki kerede aradı mutlu olmuşşşşşşş