Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay işte ordan hiç bişey anlamıyom ben ama bi ara bakrım bakalım nasıl bişey orasıı
akşam evdeydik hayatım ayberki yıkadım oturduk falan bişey yapmadık yaniia.s

atalım kız valla ..Geçen sevimede dedimde ordada analer burada grubu kurar bu diye gülmüştüü kaydirigubbakcemile3

valalhi kız biz orayıda fethederiz inankii:roflol::roflol:

nasılsınız kılzarrr neşeli anneler...yarın belkim açamam şimdiden ANNELER GÜNÜNZÜ KUTLAR ELLERıNıZDEN ÖPERıM:))))

hani resimlerinden gözlerini falan kesiyon ya onu soruyorum bebişimmmmmmmm

benim resimlerim microsoft office pıcture manager olarak açılıyo hayatım eğer öyle açılmıyosa olmuyo dşye biliyorum...Resimleri düzenle var orda kırp var ordan kesiyorum a.s

ayyyyy yavrummm benim yaaaaa gözlerim dolu dolu oldu kuşummmm ..
Seninde kutlu olsun anneler günün... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Daha nice anneler günlerine işallahhhh :1hug:

ayyy ayyy canım benimmm hepimizin kutlu olsun anneler günüüüüüüüü

bende çok seviyom kız inanki siziiiiiiii iyiki varsınız canım dostalrım ve dünyanın en tatlı annleriiiii

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

zatİİ moralİm bozuk((

hoşgeldin ayşecik niye moralin bozukk....
Varya bizim burda bi ayşe var ufacık tefecik tam bir ayşecik bende seni gözümde öyle canlandırıyorum sende öylemisin sahiden...
Niye moralin bozuk ne oldu önemli bişey değildir işallahh :teselli:

benim resimlerim microsoft office pıcture manager olarak açılıyo hayatım eğer öyle açılmıyosa olmuyo dşye biliyorum...Resimleri düzenle var orda kırp var ordan kesiyorum a.s

o var canım ..ordanmı yapıyorsun...ben fotoyu...siteye eklerken kesiyorsun sandım onu yaparım sağol hayatım

ayyyyy yavrummm benim yaaaaa gözlerim dolu dolu oldu kuşummmm ..
Seninde kutlu olsun anneler günün... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Daha nice anneler günlerine işallahhhh :1hug:

benimkinden yaşlar akıyor hayatımmmmmmmmmmm...sağol canımmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o var canım ..ordanmı yapıyorsun...ben fotoyu...siteye eklerken kesiyorsun sandım onu yaparım sağol hayatım
ayy iyi o zaman önce kesip kaydediyorsun sonra ekliyosun siteye...

benimkinden yaşlar akıyor hayatımmmmmmmmmmm...sağol canımmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy bu hafta buluşcak olsaydık birlikte kutluycaktık anneliğimiziii :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

:1hug:canalrım ben çıkıyorum öpüyorum sizlerimi ve kuzuzalrımıııııııı iyi tatillerkaydirigubbakcemile2
tekrardan hepinizin anneler gününü kutluyorum a.s.a.s.a.s.
kendinize yi bakınnnnnn byeeeeeeeee:1hug::1hug:

ayy iyi o zaman önce kesip kaydediyorsun sonra ekliyosun siteye...

ayyy bu hafta buluşcak olsaydık birlikte kutluycaktık anneliğimiziii :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

dimi yaaaaaa..keşke buluşabilsedik harika olurdu...
aaaaaaaaa kızlar bu gün aleyna babasıyla birlikte ilk defa fabrikaya argeye gittiiiiiiiiii...ilk defa gidiyor oraya çok mutludu

sanada iyi tatiller anım bizde seni ve ayberki öpüyoruzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görüşürüz canım çoook öpüyorummm... Şeniz

dimi yaaaaaa..keşke buluşabilsedik harika olurdu...
aaaaaaaaa kızlar bu gün aleyna babasıyla birlikte ilk defa fabrikaya argeye gittiiiiiiiiii...ilk defa gidiyor oraya çok mutludu
ayy canım yaaa kızlar çok mutlu oluyo babalarıyla bi yere giderken...Irmakta çok seviniyo bazen babası işe götürcem seni birlikte gidelimmi kızım diyo nasıl çıldırıyo hemen uyuyayım sabah gitcem babamla işe diye kaydirigubbakcemile3

ya yeşim sabah 7 de çıkıyor eşim evden hiş üşenmedi kalkı aleyna biliyormusun.....giyindi orda kahvaltı ederizdedi çıktı ilk defa gidiyor çok heycanladı bir iki kerede aradı mutlu olmuşşşşşşş

ayy yavrum yaaa iyi olmuş ne güzel mutlu oldu...Irmoşta bugün ananesiyle parklardalardı hep ikidebir arıyo annecim dondurma yiyebilirmiyim lütfeeen hava çok sıcak diyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…