Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

fahriş bak üstteki reklam benim saç maşamın aynısııı kaydirigubbakcemile3

ya bende düz saça bayılıyorum iştee a.s
koysana sende bugünkü saçalrını koyabiliyosan göreyimmŞeniz

fotoğraf makinamın hafıza kartı arkadaşta kaldı ptesi alırım ondan koyamam foto hyatımm..birde kablosu bozulmuş galiba o yüzden onun fotolarını atması için hafıza kartını çıkardık ...

canım günaydın ayy kızlarla oturuyoduk bi gelemedim bu sabah yaaa.. bide sakin hiç bi iş yokya herkes bi yerde hihoyyyt
sen ne yaptın patoşta gelmedimi bugün hiç...

günaydın hayatımm hoşgeldin Şeniz oh iş yok ne güzel laklak yapıyosunuz desene
gelmedi canım daha patoşumuzz:1hug:

fahriş bak üstteki reklam benim saç maşamın aynısııı kaydirigubbakcemile3

ben görmüyom canım o reklamıı :uhm:

fotoğraf makinamın hafıza kartı arkadaşta kaldı ptesi alırım ondan koyamam foto hyatımm..birde kablosu bozulmuş galiba o yüzden onun fotolarını atması için hafıza kartını çıkardık ...

hıı anladım canımm olsun düzelince koyarsına.s

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzzzz..bakalım ay gelemdim yaaaaaaaaaaaaaa.......vallahiiiiiiiiiiiii çok yoğundu burası kayıt falan yaptıkseneye için...özledim ben sizi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz ben geldim siz yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1no2: senağlama

Ayyyy allahıma şükürler olsun girebildim kudurdum yaaa gmail hala açılmıyor burası açıldı çok şükür hihoyyyt

hoş geldiniz canlarım nerdesiniz ya bekle bekle öldüm..bi türlü sohbet edemedik dünden beriiiiiiiiiiii...bende facebookta grup oluşturduk dershane olarak yaptım...onun fotolarıyla uğraşıyorum

hoş geldiniz canlarım nerdesiniz ya bekle bekle öldüm..bi türlü sohbet edemedik dünden beriiiiiiiiiiii...bende facebookta grup oluşturduk dershane olarak yaptım...onun fotolarıyla uğraşıyorum

hoşbulduk canım evet ya konuşamadık bi türlü vallahi dünden berii :1hug:
nasıl bişey oluyo bu facebook ya valla onada bi el atmak lazımm:dance:

ayyyy hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm Şeniz şükürler olsun bende gelebildimmmmmmmm:dance::dance:

ayyy nihayet kızlar yaaa çok özledim sizi Şeniz
kız o facebook a bende üye olucam da bizim yasaklı bazı siteler açacaktı açmamış hala bizim lütfü dur arayımda evden açarım demişti... a.s

atalım kız valla ..Geçen sevimede dedimde ordada analer burada grubu kurar bu diye gülmüştüü kaydirigubbakcemile3

FACEBOOK HAYATIM..ARKADAŞLARINI BULUYORSUN..HERKESİN KENDİ SAYFASI VAR SAYFASINDA FOTOLARI ALBÜMLERİ PAYLAŞTIĞI ŞEYLER VAR GÜZEL BİŞEY

ay evet ya görüşemedik naptınız akşam falan nasıldı ayberk nasıl.ben sizi çok özledim dün yaaaaaaaaaaa:1hug:

Kızlar yarın gelmezseniz nete..pikniğe falan giderseniz görüşemessek

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

ANNELER KUTSALDIR....
ANNELİĞİMİ SİZİN GİBİ HARİKA DOSTLARLA PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM....ÇOK MUTLUĞUM
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :asigim: :asigim:

X