Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

aaaaaaaaaayyyyyyyyy tamam işte şimdibiziklire öyle her şeyleri tam olucak saçındaki tacı bile ....:roflol: :roflol: ya kışın çok üzülyordum hayatım ben soğukta kaldırıp dışarı çıkarıyorduk...ay bebekliğinden beri hep böyle uyutamadık diye üzülyorum ya... bi ara kreşe gidiyordu bıraktık şimdi seneye ana okuluna başlıycak diye birde zor gelmeye başladı...arada bir iki gün götürüyoruz...kıyamıyornum erken kaldırmaya..okula başlayınca yıllarca erken kalkıcak zaten... :1hug:
yeşim hele nasıl zorlanıyordu kışın biliyormusunnnnnnnnnn..yavrum servisle her sabah ırmağı götürüyordu uykulu uykuluuuuuuuuuuuuuuuu ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy
kuzucuklarım benimmmmmmm:teselli: :teselli:

aaayyy emel yaa neydi o günler kafayı yiyordum çok üzlüyordum ama öyle böyle büyüdüler şimdi oda alıştı bu duruma bende...Kreşi çok seviyorum diyo sıkılıyomusun kızım orda diyorum yok anne hiç sıkılmıyorum diyo...iyi vakit geçiriyolar...aleyna nasıl seneye anaokuluna başlıycak yaaa 2005 li değilmi 6 yaşında gidilmiyomu daha 2 yıl var..niye aldın kreşten fisfisfis

ayyy yavrum kıyamam çok erken kalkıyomuş yaaa biz bile o saatte zor kalkıyoruz ...ırmak çook şükür okadar erken kalkmıyo...insan çok üzülüyoo yaaa kıyamıyo evde olsakta uyusak doya doya diyosunn :çok üzgünüm:

Saçma sapan saklabanlıklar yapıyorum işteeee..ırmakta çok komikk diye katıla katıla güle güle öldüü kaydirigubbakcemile3 köpek ooluyorum kafama elleyo kaçıyo bende sinirlenip aslan gibi kükrüyorumm :roflol:
Fahrişin evet işi çok heralde hiç görüşemedik bugün yaaaa :teselli:

evet cçanım yoğunmuş fahrişimin işi,,,bitince gelicem sizi dedi...gel gel bekliyoz dedim bendi...

ay o köpekoyunlarında falan çok cıvıtıyor benimki yeşim la...azıcık yapsa neyse saatlerce ynamak istiyor..yoruldum diyorum biniyor tepeme bıkmıyorda.....kaydirigubbakcemile
canımı çıkarıyor..gerçi bi iki akşamdır saat 9 da uyuyor...sporda yoruluyor garibimmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:

evet cçanım yoğunmuş fahrişimin işi,,,bitince gelicem sizi dedi...gel gel bekliyoz dedim bendi...

ay o köpekoyunlarında falan çok cıvıtıyor benimki yeşim la...azıcık yapsa neyse saatlerce ynamak istiyor..yoruldum diyorum biniyor tepeme bıkmıyorda.....kaydirigubbakcemile
canımı çıkarıyor..gerçi bi iki akşamdır saat 9 da uyuyor...sporda yoruluyor garibimmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:

ayy aynen yaaaa aslında evvelki akşam çok ooynadık dün yaprak dökümü var bide örgümü örüyorum ağlıyooo sen beni sevmiyosun oynamıyosun benle diye ..dayanamadım kalktım oynuyorum gözüm tv de bide bana bak oraya bakma diye bağırıyo bana...canımı çıkardı yaaa...
Kız sen forumlarda beni nasıl buluyon zilli kaydirigubbakcemile3
makyajla bugün ne giydinede bak ama geri sayfalardaaa sırnaşık şey

ayy aynen yaaaa aslında evvelki akşam çok ooynadık dün yaprak dökümü var bide örgümü örüyorum ağlıyooo sen beni sevmiyosun oynamıyosun benle diye ..dayanamadım kalktım oynuyorum gözüm tv de bide bana bak oraya bakma diye bağırıyo bana...canımı çıkardı yaaa...
Kız sen forumlarda beni nasıl buluyon zilli kaydirigubbakcemile3
makyajla bugün ne giydinede bak ama geri sayfalardaaa sırnaşık şey

ay hayatım çok güzeldi akşam yaprak dökümü dimi bende sonuna bakamadım...
kız ben bulurum seni...ben zaten makyajınla ne giydim bölümüne bakıyorum 3 gün önce falan sen koymuşun ya foto..tam yorum yapıcam ama gülmekten yapamadım..herkez yüzünü silmiş resimlerde sanki fuhuştan yakalanmışlar gibi yüzlerini kesip koymuşlar...ay yapamadım yorum falan...ben senin takipçinim diyom sen bana inanmıyorsun:eek: :eek:

canalrım günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnŞenizŞeniza.s.a.s.

ay dün bi türlü gelemedim kızlar yaa çok karışıktı burasıı birde dışarı çıkıp gelince hepten sıkıştımm ama işallah bugün yerimdeyim bi aksilik olmazsa veeeeeeeeee sizlerleyimmm canalrım benimmm çok özledim siziiiiiiiiiiii :1hug::1hug::1hug::1hug:

ay hayatım çok güzeldi akşam yaprak dökümü dimi bende sonuna bakamadım...
kız ben bulurum seni...ben zaten makyajınla ne giydim bölümüne bakıyorum 3 gün önce falan sen koymuşun ya foto..tam yorum yapıcam ama gülmekten yapamadım..herkez yüzünü silmiş resimlerde sanki fuhuştan yakalanmışlar gibi yüzlerini kesip koymuşlar...ay yapamadım yorum falan...ben senin takipçinim diyom sen bana inanmıyorsun:eek: :eek:

aayyy ilahiii emel fuhuştan yakalnmış gibimii....ayy öldüm yaaa....
Kız napıyım kopyalarlar diye nazar neyim değer hem...:):):)
Ayy valla bravo nasıl takip ediyon beni ...pembeli kıyafetimi gördün ondan önce bi tane daha vardı ....

canalrım günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnŞenizŞeniza.s.a.s.

ay dün bi türlü gelemedim kızlar yaa çok karışıktı burasıı birde dışarı çıkıp gelince hepten sıkıştımm ama işallah bugün yerimdeyim bi aksilik olmazsa veeeeeeeeee sizlerleyimmm canalrım benimmm çok özledim siziiiiiiiiiiii :1hug::1hug::1hug::1hug:

ayyy günaydın hayatımmmm...Nihayet gelebilmişsin yaaa bizde çok özledik valla bugün doya doya konuşalim yaaaa...

kzlar günaydın evdeyim şimdi çıkıyorum dün akşam saçımın rengini değiştirdim koyuyorum size....10 dk sonra görüşürüz...kaydirigubbakcemile3

aayyy ilahiii emel fuhuştan yakalnmış gibimii....ayy öldüm yaaa....
Kız napıyım kopyalarlar diye nazar neyim değer hem...:):):)
Ayy valla bravo nasıl takip ediyon beni ...pembeli kıyafetimi gördün ondan önce bi tane daha vardı ....

he bebeğim öyle değilmiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben senin bütün kıyafetlerini görüm sen meraklanma süslümmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tttttaaaaaakippppppppppppppp iinnnniimmmmmm

ayyy günaydın hayatımmmm...Nihayet gelebilmişsin yaaa bizde çok özledik valla bugün doya doya konuşalim yaaaa...

işallah canım yaa doya doya konuşuruz bugünnnnŞeniz

he bebeğim öyle değilmiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben senin bütün kıyafetlerini görüm sen meraklanma süslümmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın bebişleimmmmmmmm Şeniz
nasılsınızzzzzzzzzz :1hug:

ay emelcim saçlarını güle güle kullan tatlım gayet hoş olmuş yakışmışda kaydirigubbakcemile5 ee sende bursaya gelecen diye bakım yaıyon yani kendineee a.s

işallah canım yaa doya doya konuşuruz bugünnnnŞeniz

günaydın bebişleimmmmmmmm Şeniz
nasılsınızzzzzzzzzz :1hug:

ay emelcim saçlarını güle güle kullan tatlım gayet hoş olmuş yakışmışda kaydirigubbakcemile5 ee sende bursaya gelecen diye bakım yaıyon yani kendineee a.s
günaydın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiii....... en sonunda gelebildiniz.....

ya hayatım bursaya gelcem diye değildi bu karamels arısı bana hç gitmedi gittide..genelde herkes olgun gösteriyor yüzünün rengini göstermeyor falan dediydi..dün akşam canım sıkıldı bnde yapıverdimmmmmmmmmmmm...

günaydın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiii....... en sonunda gelebildiniz.....

ya hayatım bursaya gelcem diye değildi bu karamels arısı bana hç gitmedi gittide..genelde herkes olgun gösteriyor yüzünün rengini göstermeyor falan dediydi..dün akşam canım sıkıldı bnde yapıverdimmmmmmmmmmmm...

evet canım nihayet geldimmmmm:dance::dance:
iyi yapmışsın hayatımm güzel olmuş ama yakışmışşşalkisalkisalkis
kız akşam 12 e kadar msn mi açtım dün görüşemedik ya belki biriniz gelir diye bekledim bekledim :nazar::nazar: ama kimse gelmediiiiiiiiisenağlamasenağlama

kzlar günaydın evdeyim şimdi çıkıyorum dün akşam saçımın rengini değiştirdim koyuyorum size....10 dk sonra görüşürüz...kaydirigubbakcemile3
vaşşşşşşşşş bune seksilik yavrummm... :jeyyar:
Bayıldım ya koyu renk çok yakışmışş sanaaa kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar:

kız akşam 12 e kadar msn mi açtım dün görüşemedik ya belki biriniz gelir diye bekledim bekledim :nazar::nazar: ama kimse gelmediiiiiiiiisenağlamasenağlama
oyyy kıyamamm gelemedim ben yaaa...aslında facebook a üye olucam diye girecektim bi ama giremedim yattık... :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ayy belki yarım saat 45 dk dır ırmağın kreşteki erdemin annesiyle konuştum...Boğazım acıdı kız konuşmaktan valla...Kadın çok tatlı biri..samimi olmaya çalışıyor benle geçende buraya geldiler cebimi aldıydı siz aramıyorsunuz bari ben arayım diyo kaydirigubbakcemile3 pazar günü buluşalımmı falan dedi hem çocuklarda okul dışında görüşmüş olurlar dedik ...Buluşucaz bakalım ...

ya hayatım msn yi açnca çaldırsana hayatımmmmmmmmmmm...
hemen gelirdik canımmmmmmm

oyyy kıyamamm gelemedim ben yaaa...aslında facebook a üye olucam diye girecektim bi ama giremedim yattık... :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ayy belki yarım saat 45 dk dır ırmağın kreşteki erdemin annesiyle konuştum...Boğazım acıdı kız konuşmaktan valla...Kadın çok tatlı biri..samimi olmaya çalışıyor benle geçende buraya geldiler cebimi aldıydı siz aramıyorsunuz bari ben arayım diyo kaydirigubbakcemile3 pazar günü buluşalımmı falan dedi hem çocuklarda okul dışında görüşmüş olurlar dedik ...Buluşucaz bakalım ...

ay ne güzel kızının arkadışının annesiyle buluşcaksın çok hoş bişey..anneliğin hoşluklarından canımkaydirigubbakcemile3

vaşşşşşşşşş bune seksilik yavrummm... :jeyyar:
Bayıldım ya koyu renk çok yakışmışş sanaaa kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar:

dimi hayatım loyu daha hoş duruyor..
sağol canımın içiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sarı o kadar hoş durmuyordu açık renkteeeeeeee

evet ama bekledim siziiii bennnsenağlamasenağlama sonra bende gittim yattımmmmmmmsenağlama
one be anacım 45 dk kadında ne çene varmış demekkii gerçi seninde ondan kalır yanın yok amaa:roflol::roflol::roflol: iyi olur canım çocukalr beraber bi gün geçiririler :1hug:

dimi hayatım loyu daha hoş duruyor..
sağol canımın içiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sarı o kadar hoş durmuyordu açık renkteeeeeeee

evet canım gerçekten bu daha iyi olmuş bende birkere daha dip boyası yaptırayım ondan sonra koyuya çevirecem saçalrımı

ya hayatım msn yi açnca çaldırsana hayatımmmmmmmmmmm...
hemen gelirdik canımmmmmmm

ya aklıma geldide çaldırmak istemedim işiniz vardır diyee ama bidaha açarsam çaldırırm alkisalkisalkis

X