Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

aaa doğum günün kutlu olsun cicişşş nice mutlu mesut yıllara işallahhh...İkon koyamıyorummmm malesefff şu işe bi el atıversen arzucuk yaaa nasıl düzelirr....
önceki mesajımıda görmedin heralde bebişimmm...küsme bana...

ikon ne beee sitelerin sultanı anlamıyom türhce yaz bacım

ayyy gördü gördüüüüüü :):):):):)

ayy ohhh ohh rahatladım anacummm bak yüzyüze görüşemedik emme gösterttim kendimi size heeeeŞeniz

ayy ohhh ohh rahatladım anacummm bak yüzyüze görüşemedik emme gösterttim kendimi size heeeeŞeniz

huuuuuuuuuu size diyorumm neye bakıyonuz yaaaaaaaaaaa
offf neyse bende yemeğe gidiyorum gelince arar buluruzzzzzzzzzzz:icecream:

dimi hayatım...bi gün gelir yüzyüzede görüşürüz hayatımmmmmmmhihoyyyt

huuuuuuuuuu size diyorumm neye bakıyonuz yaaaaaaaaaaa
offf neyse bende yemeğe gidiyorum gelince arar buluruzzzzzzzzzzz:icecream:

arzunun makyajına bakıyoruz canım..arzu aşağıda linki verdi sende bak hayatım...
görmedim msj ını az önce canım afiyet olsun öptümhihoyyyt

ayy allahımm yaaa ikon yokmu şu suratlar tiplemeler smiley de deniyo hanii...
onları koyamıyorum eskiden koyuyodum şimdi hiç bi sorun yok koyamıyom belki bilirsin sen diye şeyettiydim ama ...

ayy allahımm yaaaa kılsız pislik kendine bakmıyoda...
Şu suratlar da ne kadar anlam katıyormuşş yazılara ahh bide koyabilsem bendeee :):)

aaa pislikim ama kıllı değilim dermişimmm recep misali delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayy allahımm yaaaa kılsız pislik kendine bakmıyoda...
Şu suratlar da ne kadar anlam katıyormuşş yazılara ahh bide koyabilsem bendeee :):)

ay acaba msj yazarkennnnnnnnnn alttaki gülümselemer gösterilmesini falanmı işaretledin yanlışlıkla baktınmı

X