Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ohhhh süper valla cümbür cemaat ...Çocuklar ne güzeller yaaa...
Yemeğe çıkıyoruz şimdi canım kaybolma bi yere sakın...
ayyy yavrumm tatlılığa bakk yaaa ..Çok şeker çıkmışşş...Nasıl mutlu dedesinin sırtında çok sevindim valla böyle eğlemenize...Biz daha bağ bahçeye çıkamadık...
Geldim hayatım işallah yaa beraberde gezeriz...
Sen orda niye okadar kilolu çıkmışsın bi daha o pantalonu giyme !
hoş geldin canım...kilolumu çıkmışım...evet biraz öyle olmuş..pantolandanmı öyle duruyorkiiiiiiiiiiiiiiiii
evet ondan öyle durmuş o pantolanlar öyle gösteriyo..Senide öyle göstermiş...
ŞenizŞeniz canalrım beişlerim bitanelerimmmmmm ayy sizi çok özledim ben yaaaaaaaaaaaaa:asigim::asigim:
iki dakka yemeğpe çıktım gidicem şimdi
emelcim çok güzel fotolar çok da güzel eğlenmişsiniz canım senin için çok sevindimmm aleynada çok mutlu çıkmış hayatımm :asigim:
yeşimcim sizde ne güzel ailecek mangal keyfi yapmışsınız hayatımm ne güzel olmuş mutlu aile saadetiii:1hug:
bizde dün kahvaltıya annem vardı öğleden sonrada eltimler geldi akşam üzeri annem gitti sonra eltimlerle beraber balık aldık balık keyfi yaptık ama kızlarrrrrrrr dün bütüngün evimdeydim misafirlerimi de evimde ağırladımm çokk güzeldii yaaaaaaaa
hım iyi giymemde ama çok rahat ya...vallahi üfür üfür ...ama giymemyim bari..gerçi kiloda aldım yeşim ya..yiyorum her akşam dana gibi aldım 5 kilo falan
aldın dimi bende diyorum yanii bu kadar değildin...
Ben hayatta 5 kilo birden almayı ömrü hayatımda görmedim..Anca hamileyken...
Nasıl alıyonuz yaaa bende alsam öyle ama bende almışım 1-1,5 kilo 57 kiloyummm :):):)
ay canım bizde seni özledik hayatımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yinemi gidiceksin hadi bakalım hallet işlerinide gel canım...evet çok güzel eğlendik ya fahrişim.....güzeldi..sende evinde olmanın tadını çıkarmıssın canım ne kadar güzel.... misafirlerinle...kendi evin bambaşka....eşine ne yaptın hayatım sana sormadan gitmiş diye sordunmu hesabını :roflol: :roflol: :lepi:
ayberk nasıl canım iyimi
evet canım görünen bütün gün ordayımm galiba daha yarısı bile bitmedi işimizin:1no2::1no2:
evet canım cumaretsi haşaldım eve gelince ben zaten o gün 8 e kadar işteydim geç gittim sonrada arkamdan onlar geldi. pazar günüde gitmek istedi ne onları gönderdim nede kendim gitim. evdeydik yani detayalrı sonra analtırım canlarım gitmem lazım öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiŞenizŞenizŞeniz
kız hepsini bi günde almadım ...bu kış aldım yazın bende 57-58 arasınada kadar inmiştim ya...kışın yine almışım..ama çaktırmadan oluyor bi bakıyorum yarım kilo fazla sonra 1 kilo falan yani koca kış yedim yemekleri ....aldım...5 kiloya yakın fazlam var hayatım...63 kiloya yakınım canım ya..bayağı fazla..yine spora başlıcamda iş çıkışı gidicem spor aletlerine .şimdi anca yetişiyorum biraz daha hava geç kararsı diye bekliyorum...düşünsene yeşim haftanın 7 günü pc başında oturuyorum akşamda evde ye otur gezsemde ne kadar gezicem...yediklerimi yakamışorum evle iş arası 200 metre belki 300 metre yani... okadar yol yürüsem ne olcak kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Yaaa ırmağın yüzü vücudundaki izler geçmeye başladı söndüler böyle ama kreşten öğretmeni aradı iclal diye bi kankisi var ırmağın su çiçeği olmuş 10 gün gelmeyecek diye aramış annesi...Şaşırdım yaaa ama öğretmenin konuşma tarzı çok gıcık etti beni siz kime götürdünüz alerji dedi falan sanki biz bişey bilmiyoruz ..Ama içime kurt düştü yine götürsemmi acaba???