Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

neşeli annişler burdaymış bende geldim arada sırada bunalıma sarsamda sizin neşenizden alırm azcık olmamı :roflol:

neşeli annişler burdaymış bende geldim arada sırada bunalıma sarsamda sizin neşenizden alırm azcık olmamı :roflol:

olmamı olmamııııı..
Hoşgeldin arkadaşım kaç çocuk var ?iyilermi ?neşen nasıl bugün???

her yer derken ??? tabi bu tartışılır ama ...
Söylüyorum tabi kocam değilmi oda bana söylüyo herşeyini...

ya ay ya gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..hey allahım..öyle olurmu kadınada gaz veriyon. ne gerek varrrrrrrrrrrrr

canalrım ciğerlerimmmmmmmmm ben daha işyerindeyimmmmmmmm bu da sinirime tuz biber ektiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso
emelciğim bende zaten gitmesine bişey demiyorum kiiiiiiiiiii neden söylemeden gitti haber vermeden gittiii ona sinirleniyorummmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso

canalrım ciğerlerimmmmmmmmm ben daha işyerindeyimmmmmmmm bu da sinirime tuz biber ektiiiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüso
emelciğim bende zaten gitmesine bişey demiyorum kiiiiiiiiiii neden söylemeden gitti haber vermeden gittiii ona sinirleniyorummmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso

hım şimdi söylemedeng itti oluyor az önce sormadan gittiydi...ay allahım aradım haber vercek durumu olmamıştır...boğcasını toplayıp kaçmamış ya ya...eşinede hak ver..evde sürekli sorunlubi durum...adam bi nefes almak istemiştir...arasa sen şimdi illaki bişey dersin..

ben anlıyorum canım seni bu konuda ...
Boşver takma hafta sonunuzuda mahvetmeyin sende ona aynı şeyi yap olsun bitsin...

Boşver takma hafta sonunuzuda mahvetmeyin sende ona aynı şeyi yap olsun bitsin...

ne yani şimdi fahrişte eşine söylemeden balığamı gitsin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben çıkıyorum kardeşim aradı .....yarım saat sonra gidicekmişiz bigaya..... ay çok güzel olucak..yarın yazamam köyde net yoktur akşam gelince yazaraım size.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yeşimcim fahrişim...dua edin bi terslik olmasın gideyim eğleneyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ...ikinizide çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ayberkle ırmağıda öptümmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

kızlar ben çıkıyorum kardeşim aradı .....yarım saat sonra gidicekmişiz bigaya..... ay çok güzel olucak..yarın yazamam köyde net yoktur akşam gelince yazaraım size.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yeşimcim fahrişim...dua edin bi terslik olmasın gideyim eğleneyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ...ikinizide çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ayberkle ırmağıda öptümmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

hadi canım işallahhhhh çok eğlenirsinizzzz bu sefer ....
Bizde çok öptük senide aleynayıda...iyi tatiller bende çıkıcam birazdan...

hım şimdi söylemedeng itti oluyor az önce sormadan gittiydi...ay allahım aradım haber vercek durumu olmamıştır...boğcasını toplayıp kaçmamış ya ya...eşinede hak ver..evde sürekli sorunlubi durum...adam bi nefes almak istemiştir...arasa sen şimdi illaki bişey dersin..

anacım ha sormadan ha söylemeden ne fareder sonuçta insan bi sorar bi planımız varmı diye dimiii ben ona zaten gitme demem ki planım yoksaaa :1no2: arayamazki sinirli olacağımı bilir keyfini kaçırmamak için aramaz şimdi ben onu biliyorum gitti ama içi hiç rahat değil a.s

hayatım şimdi eve gidince ben soracam onun hesabını ama uzatmayacam tabikii heleki birde ben mesaiyeeeeeeee kaldımm varyaaaaaa yandııı oo yandıııııııııııııııııııı bak nasıl fitil fitil getirecem burnundannn :lepi::lepi::lepi:

ne yani şimdi fahrişte eşine söylemeden balığamı gitsin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok be güzelim kız ondan habersiz biyere gidemem benn niye söylemedin diye kıyametleri koparırrr süprizzzzzsüprizzzzzÇok üzgünüm çoook
ama ben ona biliyorum yapacağımı şimdi eve gidince nasıl da kedi gibi dolaşacak peşimdeeekötükedihüsokötükedihüsoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende sizi öpüyorum canımm işallah yarın çok güzel bir gün olur sizin içinnn iyi tatiller hayatımmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

dermanım rotus'um kısaca nalatım kendimi benim 5 aylık biricik kızım var MAAŞALLAH diyelim neşem iyi kızım huysuz ne edelim artık

CANALRIMMMMM GÜNAYDINN HPıNıZı KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMMMMMŞenizŞenizŞenizŞeniz
KIZLAR BUGÜN BENıM DEPODA ıŞıM VAR MUHTEMELEN BÜTÜNGÜN ORDA OLACAĞIMM FIRSAT BULDUKÇA GELıRıMM HEPıNıZı ÇOKK SEVıYORUMMMM

X