CANALRIMMMMM GÜNAYDINN HPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMMMMMŞenizŞenizŞenizŞeniz
KIZLAR BUGÜN BENİM DEPODA İŞİM VAR MUHTEMELEN BÜTÜNGÜN ORDA OLACAĞIMM FIRSAT BULDUKÇA GELİRİMM HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMMM
dermanım rotus'um kısaca nalatım kendimi benim 5 aylık biricik kızım var MAAŞALLAH diyelim neşem iyi kızım huysuz ne edelim artık
dermanım rotus'um kısaca nalatım kendimi benim 5 aylık biricik kızım var MAAŞALLAH diyelim neşem iyi kızım huysuz ne edelim artık
sevgi pıtırcıkları günaydınnnnnn
topiğimize bi uğrayım didim uzun bi Ankara ziyaretinden sonra
nasılsınız güzeliklerrrr
iyiydir canım sen nasılsın..naptın ankaradaaaaaaaaaaa
alinin dayısı rahatsız da onun için gittim perçebe sabahı dün gece döndüm gülüm
geçmiş olsun canım.....aferin kız sana..bak ailesiylede ilgileniyorsun üşenmemişin ta kalkkıp gitmişsin..neyi var ..kötü bişeymi.....
günaydın canlarım ciğerlerim bitaneciklerim benim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yeşimcim fahrişim....İyi hafta geçiririz inşallan Şeniz Şeniz
ay fahriş depoya gitmiş....üfffffffffffffffffffffffff
yeşim sen burlardasın dime hayatım......
nasıl geçti pazar gününüz ...fıstıklar...yeşimcim naptınız hayatım pazar günü..benimki süperdi...hihoyyyt hihoyyyt
evet canım ilgilenecem tabi artık onun dayısı benim dayım
ama kötü bebeğim bakalım tahliler ne gösterecek beklemedeyizz:Saruboceq:
hoşgeldin bebişim nerde kaldın?Fahriş yok evet yaaa...Ctesi kardeşim bizdeydi kaldı pazar günü kahvaltıya ablamda geldi hepbereber bizdeydik..Ablam kaynının düğününe gidemedi yalnızdı ...kayınvalide kayınpeder davası canı sıkkındı...akşam 7ydi gitti.balkonda mangal yaptık kız fotoları koyucam :)
evet canım ilgilenecem tabi artık onun dayısı benim dayım
ama kötü bebeğim bakalım tahliler ne gösterecek beklemedeyizz:Saruboceq:
ben geldimde bebişim sen yoktun...arıaktım vallahi şimdi....güzel geçmiş hafta sonunuz canım....
koy koy bana foto koy ..hayatım..oh vallahi mangal falan..iyimiş...
bizimkide iyidi bende koyucam fotoları canım
ayy koy hadi çok merak ettim nasıldı çocuklar iyimiydi neler yaptınız... Eşinde geldimi seninle...hadi bi aksilik çıkmadan eğlendin canım sende çok şükür...