Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydın canım benim.bugün görüşemiycez yani doğru düzgün
Kocanla ne yaptın kız haşladınmı barii....

dermanım rotus'um kısaca nalatım kendimi benim 5 aylık biricik kızım var MAAŞALLAH diyelim neşem iyi kızım huysuz ne edelim artık

maşallahh canım daha minicikmiş kızın Allah bahtını açık etsin...
Benim kızım 2005 doğumlu iki ay sonra 4 yaşı doluyo :)

günaydın canlarım ciğerlerim bitaneciklerim benim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yeşimcim fahrişim....İyi hafta geçiririz inşallan Şeniz Şeniz
ay fahriş depoya gitmiş....üfffffffffffffffffffffffff

yeşim sen burlardasın dime hayatım......

nasıl geçti pazar gününüz ...fıstıklar...yeşimcim naptınız hayatım pazar günü..benimki süperdi...hihoyyyt hihoyyyt

dermanım rotus'um kısaca nalatım kendimi benim 5 aylık biricik kızım var MAAŞALLAH diyelim neşem iyi kızım huysuz ne edelim artık

allah bağışlasın ... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevgi pıtırcıkları günaydınnnnnn

topiğimize bi uğrayım didim uzun bi Ankara ziyaretinden sonra

nasılsınız güzeliklerrrr

alinin dayısı rahatsız da onun için gittim perçebe sabahı dün gece döndüm gülüm

geçmiş olsun canım.....aferin kız sana..bak ailesiylede ilgileniyorsun üşenmemişin ta kalkkıp gitmişsin..neyi var ..kötü bişeymi.....

geçmiş olsun canım.....aferin kız sana..bak ailesiylede ilgileniyorsun üşenmemişin ta kalkkıp gitmişsin..neyi var ..kötü bişeymi.....

evet canım ilgilenecem tabi artık onun dayısı benim dayım

ama kötü bebeğim bakalım tahliler ne gösterecek beklemedeyizz:Saruboceq:

hoşgeldin bebişim nerde kaldın?Fahriş yok evet yaaa...Ctesi kardeşim bizdeydi kaldı pazar günü kahvaltıya ablamda geldi hepbereber bizdeydik..Ablam kaynının düğününe gidemedi yalnızdı ...kayınvalide kayınpeder davası canı sıkkındı...akşam 7ydi gitti.balkonda mangal yaptık kız fotoları koyucam :)

ay canım benim inşallah iyi gelir tahliller üzülmeyin...her şey olcağına varır hayatım...kaydirigubbakcemile3

ben geldimde bebişim sen yoktun...arıaktım vallahi şimdi....güzel geçmiş hafta sonunuz canım....
koy koy bana foto koy ..hayatım..oh vallahi mangal falan..iyimiş...

bizimkide iyidi bende koyucam fotoları canım

hoşgeldin o zaman arzucum.Dayıyada geçmiş olsun Allah şifasını versin....

ben geldimde bebişim sen yoktun...arıaktım vallahi şimdi....güzel geçmiş hafta sonunuz canım....
koy koy bana foto koy ..hayatım..oh vallahi mangal falan..iyimiş...

bizimkide iyidi bende koyucam fotoları canım

ayy koy hadi çok merak ettim nasıldı çocuklar iyimiydi neler yaptınız... Eşinde geldimi seninle...hadi bi aksilik çıkmadan eğlendin canım sende çok şükür...

ayy koy hadi çok merak ettim nasıldı çocuklar iyimiydi neler yaptınız... Eşinde geldimi seninle...hadi bi aksilik çıkmadan eğlendin canım sende çok şükür...

ay canım çok güzeldi ya...gece hep beraber oturduk teyzemler falan....geç saatlere kmaadar aleyna çok eğlendi hayatım.....eşimde geldi....babamlar falan gezdik kırlara gittik..çocuklarla oynadık..ama ben çok rahatladım sanki başka dünyayay geçtim gibi oldum koptum böyle...hep dershanenin içindeyim aylardır çıkınca hoş oldum..çok eğlendik yeşim çok güzeldi...arada yapmak lazım ya..çok mutlu oldummmmmmmmmm

bak canım babamın iki yanındakiler zeki ile mehtap

bak canım burda en baştaki zeki..elinde balon olan mehtap..morlu aleyna...yanındaki gökçe dayımın kızı..onun yanındaki kader büyük teyzemin kızı..onuda 21 günlükken almışlardı teyzemler kocaman kız oldu

bak hayatım aleynayı kıra götürdük çocuğun kır mı gördüğü var küçük derenin başından ayrılmadı yaaaaaa bayıldı oralara hep burda kalalım diyor

ohhh ohhhh süper valla cümbür cemaat ...Çocuklar ne güzeller yaaa...
Yemeğe çıkıyoruz şimdi canım kaybolma bi yere sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…