- 22 Mart 2009
- 1.406
- 0
yok hayatım burda yazmadım ben onu çıkar ayak gmalde fahrişe hemen anlatıverdim..
Ayy suçiçeği çıkardığınızı ben hiç hatırlamıyorum unutmuşum...
Ayy allahım ne alaka şimdi kız bulaşık makinası güldürdün beni :)
bazen 2 günde bazen 3-4 günde bir çalıştıyorum ben hayatım...
ha ...tamam o zaman ben görmedimde........biz çıkardık ya canım..geçen sene hani gözleri falan içi böyle kızarmıştı hatırlamıyormusun sonra su çiçeğimiş ama çok hafif geçti ..arkdaşın kızından buluşmıştı...onun ayaklarının altında poposunda her yerinde çıkmıştı halı gibi..biz hafiften atlattık canım..:1no2: sizde atlatırsınız
ay bulaşık makinası aklıma takıldı dünden beri size sorucam soramadım :roflol: :roflol: :roflol:
ya ben iki akşamda ..yada üç akşamda çalıştırıyorumda..arkadaş bana geçen gün gelince niye öyle yapıyon bulaşık makinası çok yakıyor..zaten....hem koskoca makinayı nasıl dolduruyorsun biz haftada bir çalıştırıyoruz dedi..sen ne koyuyon iki günde içine dedi..ay dedim..akşam yeyekte zaten 3 kişiye ikişer tabak batıyor e bunu salatası var yoğurdu var bardağı var doluyor dedim..a sen israfçısın dedi bana ...bide onlar tencereleri koymazlarmış yer dolduruyor diye elde yıkarlarımış ..benim günlük tencerelerim 2 litrelik 1 litrelik onları koyuyorum makinaya..da acayibime geldi..acaba ben mi yanlış yapıyorum diye benim bildiğim makina daha tasarufludur su açısından falan ama..
taktım bunu kafaya ay size sorucam sorucam soramadım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ne güzel anlattım :teytey: :teytey: