Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn kızlarrrr...
Ay emelcim erkenmi kutladınız siz bu yıl...Nice mutlulukla sağlıkla yeni yaşlara canım benim...öp bizim için çokkkk...
Benim hala devam bulantılar kusmalar... arada azalıyo sanki ama yok ertesi gün yine kötü...
Annemleri yolcu ettik dün akşam...Ama yine gelecek işallahhh...babam duramadı burda 1 hafta...
Irmak çok ağladı alışmıştı ..sabah halaya gitti napıyım annem çıkacak zaten kardeşim olacak dayanıcam biraz dio...
Kardeşimde yeni bir işe başladı bugün inşallahh hayırlı olur onun için ...
saol canımmm...günaydın canımmmm
hadi allah kavuştursun annen için ay yavrum ırmak da kıyamam ona tabi be kızım anneanne daha yakın oluyo özlüyodur çocuk alışkındı birde sürekli onda kalmaya zor geliyodur ama baksana laflara dayanıcakmış artık çok bilmiş şey ısır onun o tatlı dillerini benim yerime annesi
hadi kardeşine de hayırlı olsun canım yeni işi
saol canımmm...
Isıırırımmm...kız bi görsen bana hiç iş yaptırmıyo sen yorulursun dio dün akşam uyuyakalmışım koltukta kaldırdılar beni kıyafette hazırlamamıştım ırmağa ben koyarım ben yaparım sen yat dio kendi poşete koydu hazırladıı herşeyini
ayyy allahımm kızzzz alemsin çöpçü ol heee...ay yerim ben onu yaa cadı
valla desene evde büyük bir yardımcın var yeşimcim işallah büyüncede hep böyle yardım eder sana işte kız olması bi avantaj senin için illaki yatkın oluyolar yardım etmeye bizimkide büyüdükçe dayılanıyo akşam bizimki tv seyrediyodu hadi aç deftrelerini ben geliyom dedim sen kumandayı bir patlattı tabi duvara çarptı kapağı kırıldı ama bu bi korktu hemen başaldı ağlamaya geldisarıldı özür diledi sen dedim kime kızıpta atıyosun onu dedim daha bi ağlamaya başaldı bağırıdm bağırıdm dedim yapma ödev falan çalışma tembel ol sokakta çöpçü ol dedim biz senin her istediğini yapalım bir değini iki yapmayalım ödev yaprken ofla pufla dedeim valla varya 1.5 saat içinde hiç ara vermeden gıkı çıkmadan bitirdik ödevlerini ara verelim bile demedi
ayyy allahımm kızzzz alemsin çöpçü ol heee...
baştan nasıl başlarsan öyle gidiyor valla ipleri sıkı tut ders konusunda iyi yapmışsınn...
arada ani çıkışları oluyo hepsinin sonra girecek delik arıyolarrr
hehehh bizimkide öyle olur heralde babasından çok korkuyooo....evet yani yaptı bi hata sonradan da korktu ama yattığı yerden kalkıp bi sarlıp özürdileyişi var görme babasıda bağırdı bide kumandayı attı diye hele zaten özgür bağırıdmı ayberk de ipler kopar babası birazcık sesini yükseltsin ödü patlıyo ondan
e tabi ders konusunda da dedeğin gibi sıkı tutmak lazım şimdi öğrendi ya okumayı sallıyo biraz diğer dersleri geçen akşam bi şiir ezeberlecik soktuk odaya ezberle bunu diye 1 saat belki gidiyo geliyo gidiyo geliyo yok ezberleyemdi aslında yapabileceği bişey canı istemiyo ya öylesine okuyo kafasına sokmadan valla en sonunda özgüre söyledim bi geçti başına nasıl varya kuzu gibi gıkı çıkmıyo 10 dk içinde ezberledi şiiri
günaydın kızlar..ne kadar çok yazışmışsınız..
yeşimcim erken kutlamadık 19 ocak doğum tarihi ya tam gününde kutladık cnm....
allah kavuştursun hayatım..
kardeşininde yeni işi hayırlı olur inşalla...
fahriş gız..one ya ayberke bak...afra tafra yapıyo..iyi yapmışın sert yapmakla yoksa anlamıyolar..bizim alt komşuda kzı 1 e gidiyor ya her gece bağrış çığrış..gerçi çocuklarda çok yoruluyo çok ödev veriliyo ..onlarda haklı ama yapmaları gerekiyosa bi şekilde yaptırmak lazım hayatım...
Kız fahrişş ben çocukken annem anlatıyo oturur ağlarmışımm ödevimi yetiştiremiycem diyee ozman bu kadar ilgi nerdeee ..Kendi başıma yapmaya zorlardım yapamayıncada bi ağlamaa...günaydın emelcim
sorma canım sorma büyüdü adam oldu artık karşılık vermeler kapı cam vurmalar bi gör şimdiden önlemini almazsak tepemize çıkacak kız o kadarda ödev vermiyo öğretmen ben daha çok yaptırıyorumdur öğretmenden yani oturup yapsa inan varya 2 saat enfazla bitecek yani ama bi oyalanmalar sorma en sonunda akşam patladım sonunçta onun da görevinin ödevalrini yapamk ders çalışmak olduğunu anlamalı o sorumluluğu almalı üstüne
Kız fahrişş ben çocukken annem anlatıyo oturur ağlarmışımm ödevimi yetiştiremiycem diyee ozman bu kadar ilgi nerdeee ..Kendi başıma yapmaya zorlardım yapamayıncada bi ağlamaa...
he vallaakız hep öyleydik bizimle ilgilenenmi vardı
bunlar bir eleri balda bir elleri yağda kıçlarına zor geliyo ders yapmak
he vallaa
Annem oturmuşş bakıyoo geçen gün çeşit çeşit bir sürüü boya kalemleri, kitaplar ,renkli renkli silgiler herşeyleri var şimdikilerin okula gitmeden biz bulamazdık bulsakta okusakk derdikk dio aslında çok mu şımartıyoruz bıktırıyoruz ne anlamadımki...Herşeyi olmayacakk bi çocuğunn.ben artık almıyorum valla var ondan hayır diyorumm kıymette bilmiyorlar öyle nasıl olsa yenisi gelecek...
ayy halada kahvaltıyı oturma odasına getiriyomuş bende hayır dedim mutfakta yesin ne taşıyosun zaten yiyen bi çocuk değil tv ye takılacak hiç yemeyecek artık masada yiyo halada hiç yanına gitmiyorum koyuyorum önüne bitmeden gelme diyorum diyo orda halanın kızından tırsıyo biraz şımaramıyoo...evet valla hayatım her istedikleri yapılıyo ben de artıok pek yapmamaya çalışıyorum kıymet bilmiyolar çünkü bizimki hele boşver kırılsın yine alırız boşver bozulsun yine alırız diyo hep nasıl olsa yenisi geliyo hiçbişeylere özençleri kalmıyo ki şimdi babaannesiyle dedesini de sıkıyorum artık kıyamıyolar her istediğini yapıyolar okulun ilk zamanlrı hergün kalme alınıyo hergün silgi alınıyo neymiş ağlıyomuş bi gözüktüm bunlarada şimdi alamıyolar artık bide yeni öğrendim geçen akşam bizim beyefendiye ayrı kahvaltı hazırlıyolarmış onlar masada yiyomuş bizmkine sehpaya hazırlıyolarmış sakın dedim bidaha duymucam böyle bişey babaannenlerle birlikte otorup yiceksin beyefendi tv nin karşısında yicekmiş kahvaltısını şimdi artık onu da yapamıyolar
ayy halada kahvaltıyı oturma odasına getiriyomuş bende hayır dedim mutfakta yesin ne taşıyosun zaten yiyen bi çocuk değil tv ye takılacak hiç yemeyecek artık masada yiyo halada hiç yanına gitmiyorum koyuyorum önüne bitmeden gelme diyorum diyo orda halanın kızından tırsıyo biraz şımaramıyoo...
selçuk hiç rahat yüzü görmemiş annesi çalışıyomuş zaten hep kendi başına büyümüşş herşeyi bilir herşeyi yapar o yüzden az çok biliyosunuz..Irmağada hiiçç tavizz vermez bazen ben kıyamam çok üstüne gidiyosun diye o kıyar..öyle kızım bizimkilerde paşa gibi her istediğini yapıyolar sonra biz çekecez zahmetini bizimkide kendi oğlunu da öyle yetiştirmiş ben çekiyom şimdi valla alışmasın öylee dedim ha bak özgür gibi yapıcaksın bu çocuğuda diye kaçkere söyledim rahata alıştırma diye
selçuk hiç rahat yüzü görmemiş annesi çalışıyomuş zaten hep kendi başına büyümüşş herşeyi bilir herşeyi yapar o yüzden az çok biliyosunuz..Irmağada hiiçç tavizz vermez bazen ben kıyamam çok üstüne gidiyosun diye o kıyar..