Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydınnn kızlar..
Ctesi günü yoktum işte cuma gecesi Irmak ateşlendi hastaneye götürdük 40 dereceydi ateşi...
Şimdi iyi çok şükür...çabuk atlatıyo ...
İlaçlara devam...
Sizde ne var ne yokk...

Hoşgeldin emelcim ben niye şubat hatırlıyorum yaaaaa... :18:
Kafam gitti inanki ...
Aleynanın okulu nasıl gidiyor ...senin dükkan açma işin ne oldu sahi...
benim dükkan açma işi öle kaldı askıda hayatım..hiç bişeyde hevesim yok bir iki aydır...hayırlısı bakalım...ama evdemi otursam diye düşünmeye başladım...annemler arkadaşlarda sen evde en fazla 2 bilemedin 3 gün sonra dayanamazsın diyolar ..hep okudun çalıştın hiç evde durmadın zor olur diyolar ama..bende çok yoorgunhissediyorum....
Günaydınnn kızlar..
Ctesi günü yoktum işte cuma gecesi Irmak ateşlendi hastaneye götürdük 40 dereceydi ateşi...
İlaçlara devam...
Sizde ne var ne yokk...
Günaydın canım..geçmiş olsun.....üşütmüşmü neden ateşlenmiş...inşallah bişey kalmaz çabucak iyileşir...

Günaydınnn kızlar..
İlaçlara devam...
Sizde ne var ne yokk...

günaydın canım
ay cimicmeme çok geçmiş olsun bizde bi 10 gün öncesi atlattık böyle ateş
yavrum işallah tez zamanda atlatır
bizler iyiyz çok şükür yok bi yaramazlık sen nasılsın miden nasıl aynı mı hala

benim dükkan açma işi öle kaldı askıda hayatım..hiç bişeyde hevesim yok bir iki aydır...hayırlısı bakalım...ama evdemi otursam diye düşünmeye başladım...annemler arkadaşlarda sen evde en fazla 2 bilemedin 3 gün sonra dayanamazsın diyolar ..hep okudun çalıştın hiç evde durmadın zor olur diyolar ama..bende çok yoorgunhissediyorum....

Günaydın canım..geçmiş olsun.....üşütmüşmü neden ateşlenmiş...inşallah bişey kalmaz çabucak iyileşir...
Bencede sen evde yapamazsın...
Onu ben yapıcam inşallahhh ayy banada zor gelecek bunca yıldan sonra ama ben Irmaktada evdeydim alışırım...2.de olunca zamanım nasıl geçer anlamam...Birde güzel temiz bir ev bulup çıkabilsemmm öyyle ev araştırıyorumm daha merkezde...
Irmağın boğazı canım ilaçlar çok iyi geldi ilk gün kemikleri sızlıyodu nasıl anlatıyoduu bi görsen heryerime bişeyler batıyoo diyee :KK59:

günaydın emelcim
ay o dükkan işi olsaydı ne iyi olurdu ne güzel oyalardı seni
ama insana bazen evde oturmayıda özlüyo hele benim bu aralar öyle bi evde oturasım var hiç canım işe gelmek istemiyor

Onu ben yapıcam inşallahhh ayy banada zor gelecek bunca yıldan sonra ama ben Irmaktada evdeydim alışırım...2.de olunca zamanım nasıl geçer anlamam...Birde güzel temiz bir ev bulup çıkabilsemmm öyyle ev araştırıyorumm daha merkezde...
Irmağın boğazı canım ilaçlar çok iyi geldi ilk gün kemikleri sızlıyodu nasıl anlatıyoduu bi görsen heryerime bişeyler batıyoo diyee :KK59:

sendemi yapamazsın diyosun ya..yapamıcammiki bilmiyorum...çok keyifsizimmmbakalım hayırlısı...

Sen iki çocukla gerçekten vakit nasıl geçiyor anlamazsın...o mutluluğun içinde zaman su gibi akıp geçer eminim......

yavruma kıyamam ben zaten o acıyı yüzlerinde gördümmü mahvoluyorum....inşallah olmaz bidaha..ama havalarda marmarada çarşambada sonra çok soğuyacakmış karkış olucakmış..inşallah üşütmeyiz...

günaydın emelcim
ay o dükkan işi olsaydı ne iyi olurdu ne güzel oyalardı seni
ama insana bazen evde oturmayıda özlüyo hele benim bu aralar öyle bi evde oturasım var hiç canım işe gelmek istemiyor

dükkan işide olur belki vazgeçmedim ama bekletiyorum ne olcağı belli olmaz diye...
evet evde oturası geliyo insanın fahriş...ama şimdi çalışıyoruz diye evi istiyoruz galiba evde olsak belkide herkesin dediği gibi çok sıkılıcaz...

günaydın canım
ay cimicmeme çok geçmiş olsun bizde bi 10 gün öncesi atlattık böyle ateş
yavrum işallah tez zamanda atlatır
bizler iyiyz çok şükür yok bi yaramazlık sen nasılsın miden nasıl aynı mı hala
Saol canımmm...
Benim midem sabahları daha çok olmak üzere bulanıyooo ama azalıyo sanki 10. haftayıda bitirsem rahatlıycam heralde...ctesi aşırı bulanmıştı akşama kadar....kustumm...
Beyaz leblebi yiyip duruyorumm...
:KK50:

Saol canımmm...
Benim midem sabahları daha çok olmak üzere bulanıyooo ama azalıyo sanki 10. haftayıda bitirsem rahatlıycam heralde...ctesi aşırı bulanmıştı akşama kadar....kustumm...

Geçicek inşallah geçer diye düşün geçsin....:KK1:
ay o beyaz leblebiden nefret ediyorum ben hamileken bıkmıştım..
kız insanın dudakları arap dudağı gibi beyazlıyoooorrrrrrrrrr...:KK52::KK52::KK52::KK52:

valla dediğin gibi iki çocuk olunca insan anlamaz nasıl geçtiğini günün
işallah gönlüne görede bi ev buldunmu ohh mis gibi evinin keyfini çıkar
ay yavrum hadi bayağı toparlamış heralde kendini

dükkan işide olur belki vazgeçmedim ama bekletiyorum ne olcağı belli olmaz diye...
evet evde oturası geliyo insanın fahriş...ama şimdi çalışıyoruz diye evi istiyoruz galiba evde olsak belkide herkesin dediği gibi çok sıkılıcaz...

işallah allah gönlüne göre hayırlısı hangisi ise onu versin canım
valla diyorum ya bende bu aralar bi evde olma isteği var sormayın arkadaşlarımın çoğu evde çalışmıyo valla hergün çarşı pazar geziyolar benim de öyle bi gezesim var
ama tabi bi süre sonra sıkılırım biliyorum

Saol canımmm...

of valla bi azalsa da rahatlsan canım ya
napıcaksın artık mideni ne rahatlatıyosa onları yiceksin mecbur bende hep sakız sakızsız duramazdım kesinlikle ee şimdi oğlumda sakız manyağı acayip seviyo sakızı

Ayyy valla 2 gün evdeydimde süper oluyoooo...
insan işinide yapıyo birikmiyo hiçç yatıyoda istediği gibi öğlen yemekten sonra bi yattımmm ne keyiflii yaaaa...tv karşısında ...Bir pazara sığdırmıyorsun gününü ertesi günde gezmene gidebiliyosunn...
Ben dün ablama gittim kızlarr ... :KK53:
teyzemler yengemler bütün akrabalar gün yapmışlar benide çağırdı cuma gününden... gitmem diyodum ama gittim annemde tel açtı git kızım evdesin diyee...nasıl sevindi beklemiyoduu gittimm iştee napıyımmm deli sayıyorumm artık onuuu :18:

Geçicek inşallah geçer diye düşün geçsin....:KK1:
ay o beyaz leblebiden nefret ediyorum ben hamileken bıkmıştım..
kız insanın dudakları arap dudağı gibi beyazlıyoooorrrrrrrrrr...:KK52::KK52::KK52::KK52:
ayy harbidenn aynaya baktımdaa bembeyazzz :KK52: :KK9:

Ben bi yemeğe gidiyorum kızlarr ...Midem azmadan gidip yiyimmmm azcıkkk..Açlık başladıı...

insan işinide yapıyo birikmiyo hiçç yatıyoda istediği gibi öğlen yemekten sonra bi yattımmm ne keyiflii yaaaa...tv karşısında ...Bir pazara sığdırmıyorsun gününü ertesi günde gezmene gidebiliyosunn...
teyzemler yengemler bütün akrabalar gün yapmışlar benide çağırdı cuma gününden... gitmem diyodum ama gittim annemde tel açtı git kızım evdesin diyee...nasıl sevindi beklemiyoduu gittimm iştee napıyımmm deli sayıyorumm artık onuuu :18:

kız güzel olmazmı evde olmak ya herşeyin düzenli zamanında oluyo hep bi telaş içinde hep bişeyleri yetiştirmeye çalışmıyosun rahat rahat herşeyini yapıyosun en önemlisi de çocuğunla kendin ilgileniyosun ben bu sene daha da çok evde olmak istedim ayberk okula başaldı diye

kardeş işte cnm..insanın canın yarısı iyi yapmışsın hayatım.....öle kabul edip hoş görmek en güzeliii

kız güzel olmazmı evde olmak ya herşeyin düzenli zamanında oluyo hep bi telaş içinde hep bişeyleri yetiştirmeye çalışmıyosun rahat rahat herşeyini yapıyosun en önemlisi de çocuğunla kendin ilgileniyosun ben bu sene daha da çok evde olmak istedim ayberk okula başaldı diye
evet okula başlayınca gerçekten evdee olmak en iyisi...
Irmağıma doydumm valla 2 günn...

evet okula başlayınca gerçekten evdee olmak en iyisi...
Irmağıma doydumm valla 2 günn...

ama işte napıcaksın mecburen çalışıyoruz onlar için çalışmak zorundayız bakalım özgür şu sınavı kazanırda bir üst karnesini alırsa o zaman bende düşünüyorum çıkmayı biraz evde olmak istiyorum ya da hamile falan kalırsam belki doğumdan sonra tazminatımı alabilirsem çıkarım diye düşünüyorum tazminatıma kıyamıyorum zaman gösterecek artık

X