Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ama işte napıcaksın mecburen çalışıyoruz onlar için çalışmak zorundayız bakalım özgür şu sınavı kazanırda bir üst karnesini alırsa o zaman bende düşünüyorum çıkmayı biraz evde olmak istiyorum ya da hamile falan kalırsam belki doğumdan sonra tazminatımı alabilirsem çıkarım diye düşünüyorum tazminatıma kıyamıyorum zaman gösterecek artık
kız ben bile 4 yılım bitti burda kendim çıkıp tazminatıma kıymak istemiyorum...
Keşke tutmasalar bi kaç aya çıkarsalar karnım büyüdü diyee hihihiii :KK9:

Son düzenleme:
Selam kızlar......
Kar yağıyorr...
Kar yağıyorrrrrrr.......
çok güzel çok güzelllll:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Günaydınlar ...Günaydınlar...

kızlar nasılsınız..iyimisiniz. :KK54: :KK54: ..dün gece 11 de durdu kar ya...sabaha kadar hiç yağmadı..öle hafif bir beyazlık oldu...ama nasıl güzeldi lapa lapa ya...inşallah yağarda tutar..kızımla oynarızzz....:80:

selam kızlarrrrrrrrr
nbr
ay emelcim ne güzel siz biraz gördünüz burda daha hiç tık yok ayberkde döert gözle bekliyo yağsın diye

selam kızlarrrrrrrrr
nbr
ay emelcim ne güzel siz biraz gördünüz burda daha hiç tık yok ayberkde döert gözle bekliyo yağsın diye

Annemde dedi bugün Merzifonda çatılar dolmuşş...Burda bişey yokk ...
Ayyy sıkıldım bunaldımm kızlar yaaaa midemde kötüüüüüüü....

Annemde dedi bugün Merzifonda çatılar dolmuşş...Burda bişey yokk ...
Ayyy sıkıldım bunaldımm kızlar yaaaa midemde kötüüüüüüü....

burda da yok hala bişey yağsa ne güzel olur
bugünde mi kötü hayatım ya ay nasıl dua ediyorum biran evvel geçsin şu bulantılar yaa

burda da yok hala bişey yağsa ne güzel olur
bugünde mi kötü hayatım ya ay nasıl dua ediyorum biran evvel geçsin şu bulantılar yaa
ayy canım benim yaa... :KK69: Valla bugün lokantada yedim yedim ama korkarakk...sevimleyim nasıl bulanıyorummm...Çok fenalaştımm orta yere çıkarıyodum lavobo koymuşlar allah tan yakındı ...koştumm oraya sevim arkamda afedersiniz bütün yediğimi çıkardımm yavrumm sevimde hiçç tiksinmeden temizledi yaa oralarııı...daha da bişey yiyemedim az önce kardeşim geldide çizi aldı bana onu yedim bişey yemeye korkuyorumm ...Allah kimseye dayanamayacağı hastalık vermesin yaaa...Yinede bunada şükür kusmalar gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerlediğinin habercisiymişş....

günaydın kızlarrr
ay bugün oğluşum karnesini alıyor ilk karnemiz ve çok heyacnlıyım
gerçi notlarını biliyorum ama insan yine de heycanlanıyor:KK70:

Günaydın canım...
Hadi hayırlı olsun karneniz insan heyecanlanmazmı yaaa...

Günaydın canım...
Hadi hayırlı olsun karneniz insan heyecanlanmazmı yaaa...

günaydın tatlımm
sağol canım ay hemde nasıl heycanlıyım seneye allah kısmet ederse sizde yaşıcaksınız bu heyecanalrı işallah çok zorlandık ama değdi galiba yeşimcim çok şükür biran evvel akşam olsun istiyorum karnesini görmek için oğluşumun :KK70:

X