Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Ayy Allahımm her adet gecikmesine test yapıyor sanki korunmuyor...
olursun canım stres yapma herşeye..
Ayy benimde midem hala bulanıyo her sabah çıkarıyoorum dün minibüste fenalaştım orta yere çıkaracaktım zor attım kendimi minibüsten dışarıı ...yolun ortasında öğür öğür mahvoldumm...az hava aldım oralarda tekrar bindimm geldim işe...

ay bende öledim sokakta öğürüdüm ..çok zor oluyo ya...çabuk geçer inşallah yeşim bu bulantılar....

bende stres yaptım herhalde.....her şey üst üste gelincene..
kız fahriş nerlerde konuşuyomusunuz ne zamandır yazmamaışşş

ay bende öledim sokakta öğürüdüm ..çok zor oluyo ya...çabuk geçer inşallah yeşim bu bulantılar....

bende stres yaptım herhalde.....her şey üst üste gelincene..
kız fahriş nerlerde konuşuyomusunuz ne zamandır yazmamaışşş
işallah geçer emel 1 aya kadar yaşıyomuyum nasıl geçiyo günler onuda anlamıyorum...ağzımda first ferahlatıcı sakız olmazsa yaşayamıyorum...Sen ne yapıyodun bulantın için varmı bir önerin...
fahriş bayadır görünmüyor sesi soluğu yok...

işallah geçer emel 1 aya kadar yaşıyomuyum nasıl geçiyo günler onuda anlamıyorum...ağzımda first ferahlatıcı sakız olmazsa yaşayamıyorum...Sen ne yapıyodun bulantın için varmı bir önerin...
fahriş bayadır görünmüyor sesi soluğu yok...

çok zor çok bilirim 9 ay çektim ..ben şurupla geziyodum hayatım..hamileler için bir şurup vardı 9 şişe içtim çantamdadı hep ..kapağıı açıp diki veriyodum...ama çok iyi geliyordu..bende senin gibi sakız çiğnerdim...bid edoktor bana diş macunu ye demişti oda çok iyi geldi

canalrımmmmmmmmmm bitanelerimmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm çok şükür:KK9::KK9::KK9:
öncelikle patoşum ve yeşimim yeni yılınızı kutluyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın :KK54: işallah bu yeni yılda tüm dilekleriniz yerine gelsin hepimiz çok güzel ve çok hayırlı bir yıl olur:nazar:
emelcim canım biraz okudum işinle alakalı sorun var heralde çok üzüldüm hayatım ki sen ne kadar severek yapıyosun o işi işallah en kısa zamanda halledilir canım sorunlar sende devam edersin işine:KK16:
yeşimcim canım benim işallah tez zamanda geçer şu bulantıların bende doğum yapana kadar hep o nanali sakızlarla durudum yemek yerdim hemen arkadan sakız yoksa çok midem bulanıyordu hemen :KK61:

çok zor çok bilirim 9 ay çektim ..ben şurupla geziyodum hayatım..hamileler için bir şurup vardı 9 şişe içtim çantamdadı hep ..kapağıı açıp diki veriyodum...ama çok iyi geliyordu..bende senin gibi sakız çiğnerdim...bid edoktor bana diş macunu ye demişti oda çok iyi geldi

duymuştum o şurubu bende kullananlar vardı bulantı için ama ben hiç kullanamdım ondan çünkü o kadar aşırı değildi sakız yetiyodu bana yanlız diş macunu yenildiğini duymamıştım hiç

canalrımmmmmmmmmm bitanelerimmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm çok şükür:KK9::KK9::KK9:
öncelikle patoşum ve yeşimim yeni yılınızı kutluyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın :KK54: işallah bu yeni yılda tüm dilekleriniz yerine gelsin hepimiz çok güzel ve çok hayırlı bir yıl olur:nazar:
emelcim canım biraz okudum işinle alakalı sorun var heralde çok üzüldüm hayatım ki sen ne kadar severek yapıyosun o işi işallah en kısa zamanda halledilir canım sorunlar sende devam edersin işine:KK16:
yeşimcim canım benim işallah tez zamanda geçer şu bulantıların bende doğum yapana kadar hep o nanali sakızlarla durudum yemek yerdim hemen arkadan sakız yoksa çok midem bulanıyordu hemen :KK61:

hoş geldin kız karamuk nerlerdesin..yuh yani arayı bu sefer çok uzattın....:KK1::KK1:

inşallah hayatım saol iyi dileklerin için....sen nasılsınnnnn iyimisin..varmı bir gelişme sende

ay kızlar adet oldum ben bu sabah bi kalktım olmuşum nasıl rahatladım ya.....
dün gece kadriyele oturduk..olmuyorum diye o bile o kadar çok stres yaptıki...mahvolduık..olmuşummm

Slm kızlarr yeni gördümm...
Fahrişş gelmişş hoşgelmişş...
Bende şimdi yemekten geldim zar zor yiyorum yaaa herşey kokuyoo tiksiniyorumm.
Allahtan annem var o yapıyo yemekleri yoksa yiyemem giremem mutfağa...
Emel gözün aydın canım olmuşsun ...:81:

Slm kızlarr yeni gördümm...
Fahrişş gelmişş hoşgelmişş...
Bende şimdi yemekten geldim zar zor yiyorum yaaa herşey kokuyoo tiksiniyorumm.
Allahtan annem var o yapıyo yemekleri yoksa yiyemem giremem mutfağa...
Emel gözün aydın canım olmuşsun ...:81:

saol canım...afiyet olsun..

annenmi burda ne zaman geldi...gözün aydın cnm..iyi hadi o sana yardım ederrr

günaydın şekerler
valla sorma emelcim bu sefer öyle oldu işte giremiiyrum ev de de giremedim özgür ders çalışıyo pc ile e bizimde zaten ayberkle dersimiz oluyo falan öyle bi telaşe geçti işte ama şimdi işte daha rahatım toparlandı işlerimin çoğu bu arada gözün aydın canım gelmiş seninki bakalım bizde bu ay başaldık tekrar çalışmalara hayırlısı artık :93:
hoşbulduk yeşimcim ay valla sen de şu zor günleri bi atlatsan şöyle hamilelğin keyfini çıkarsan

günaydın şekerler
valla sorma emelcim bu sefer öyle oldu işte giremiiyrum ev de de giremedim özgür ders çalışıyo pc ile e bizimde zaten ayberkle dersimiz oluyo falan öyle bi telaşe geçti işte ama şimdi işte daha rahatım toparlandı işlerimin çoğu bu arada gözün aydın canım gelmiş seninki bakalım bizde bu ay başaldık tekrar çalışmalara hayırlısı artık :93:
hoşbulduk yeşimcim ay valla sen de şu zor günleri bi atlatsan şöyle hamilelğin keyfini çıkarsan
Günaydınn canımm...
Ayy valla şimdi yine tuvaletten geldim çok zorluyoo beni yaaaa...offfffffff...yoruldummm
Gecede babam gelecekti yoldan gelmişş sabah kalkmış ama ben öğürecemmm neyse çıktı gitti yatağına ben koştummm duymuştur benim o seslerimi haberi yoktu ama annem söylemiştir artık :KK9:

Günaydınn canımm...
Ayy valla şimdi yine tuvaletten geldim çok zorluyoo beni yaaaa...offfffffff...yoruldummm
Gecede babam gelecekti yoldan gelmişş sabah kalkmış ama ben öğürecemmm neyse çıktı gitti yatağına ben koştummm duymuştur benim o seslerimi haberi yoktu ama annem söylemiştir artık :KK9:

günaydın tatlım:KK16:
ay kıyamam sana ya ama annesi birazcık daha dayan işallah geçer yakında küçük melek seni daha fazla üzmez ilk aylarda genelde oluyo işte sonrasına geçer ırmak tada mı böyle olmuştun sen

günaydın tatlım:KK16:
ay kıyamam sana ya ama annesi birazcık daha dayan işallah geçer yakında küçük melek seni daha fazla üzmez ilk aylarda genelde oluyo işte sonrasına geçer ırmak tada mı böyle olmuştun sen
yok anam ırmakta hafifti ben çok güzel geçirdim ırmakta hamileliğimi...
Geçecek elbet selçuğa diyorum artık girdi bi kere 9 ayda bulansam çekecem mecburr

yok anam ırmakta hafifti ben çok güzel geçirdim ırmakta hamileliğimi...
Geçecek elbet selçuğa diyorum artık girdi bi kere 9 ayda bulansam çekecem mecburr

desene bu daha şimdiden yaramaz :KK16: aman hayatım orası öyle tabi allaha şükret 9 ay yatanlar var yani yeterki onlar sağsalim dünyaya gelsinde varsın biz çekelim 9 ay nolacak ki onu kucağına aldığında bütün çektiklerin bitiyor o duygu da zaten dünyaya bedel

desene bu daha şimdiden yaramaz :KK16: aman hayatım orası öyle tabi allaha şükret 9 ay yatanlar var yani yeterki onlar sağsalim dünyaya gelsinde varsın biz çekelim 9 ay nolacak ki onu kucağına aldığında bütün çektiklerin bitiyor o duygu da zaten dünyaya bedel
öyle canım annelik bu zaten...kız bu erkek ve çok yaramaz olacak heraldeee...
Ayberk nasıl dersleri nasıl gidiyor.Çalışkanmı?annesi öp benim için...

öyle canım annelik bu zaten...kız bu erkek ve çok yaramaz olacak heraldeee...
Ayberk nasıl dersleri nasıl gidiyor.Çalışkanmı?annesi öp benim için...

ay işallah erkektir hayırlısı ile bi öğrensek cinsiyetini :26:
ay ama erkeğin yaramazı da çok şeker oluyo yaa:KK16:
ayberk de iyi napsın büyüyor derslerimizde iyi çok şükür okumayı da söktük bakalım 15 gün sonra yarı taile girecekler kısmetse öperim tabiki teyzesi sen de ırmağı öp nasıl o da kardeşini bekliyodur sabırsızlıkla dimi:KK16:

ay işallah erkektir hayırlısı ile bi öğrensek cinsiyetini :26:
ay ama erkeğin yaramazı da çok şeker oluyo yaa:KK16:
ayberk de iyi napsın büyüyor derslerimizde iyi çok şükür okumayı da söktük bakalım 15 gün sonra yarı taile girecekler kısmetse öperim tabiki teyzesi sen de ırmağı öp nasıl o da kardeşini bekliyodur sabırsızlıkla dimi:KK16:
ayy maşallahh okuyor artık heee... :nazar:
ırmak şimdiden ne zaman doğcak yaaa artık diyo eve gider gitmez karnımı öpüyo seviyo kardeşim napıyo diye telde bile kardeşim napıyo diye soruyo zilli :KK69:

X