Günaydınnnn canım...
Selçuğu bekliyorum birazdan bebişimizi görmeye doktora gidicezz....
Ayy geldimmm canım hem gördük hem duydukk kalp seslerini...günaydın tatlım
ay ne güzel yaa canım benim görücen bebişini
Ayy geldimmm canım hem gördük hem duydukk kalp seslerini...
Allaha bin şükür gelişimi çok iyiymiş...
14 şubatta çağırdı 4 boyutlu bakılacak hem de 2 li test yapılacak...ense ölçümü birde burun kemiği incelenecekmiş onu ilk defa duydum ben...
Darısı başına inşalllahhhhh canım benimmmmmm
saol canım aminn işallahh...ay amin canım amin işallah
ay ne güzel yaa allahım hayırlısı ile yüzünü de görmeyi nasip etsin işallahh
ee ancım biz doğum yapalı kaç sene oldu hergün gelişiyo tıp demekki daha yeni yeni inceleme testleri çıkmış
saol canım aminn işallahh...
vaalla Irmakta bi ense kalınlığı ölçümünü biliyodum burun kemiğini ilk duydum.Onuda araştırdım down sendromlu bebeklerde burun kemiği gelişmiyormuş ondan inceliyorlarr... :18:
evt canım hayırlısıyla bi atlatsak...hıı anladım canım iyi bişeymiş o zaman ay aman allh göstermesin öyle bişeyde bak demekki artık hamileliğin daha ilk başında anlayabiliyolar
evt canım hayırlısıyla bi atlatsak...
ayyy inşallahh canım yaaaaaişallah canım işallah yaa bi kucağına alsan ay bizede miniğin fotolarını atarsın ayy şimdideden heyecanlandım yaa
Günaydınnnnn fahrişimmmmm
nbr?
evet nerelerdeymişş patoşşş...ne yapmışş?iyilik canım patoşla konuşuyom msn de sesi çıkmıyo hiç merak ettim işle ilgili ne yaptı diye
sen nasılsın bugün miden iyimi
evet nerelerdeymişş patoşşş...ne yapmışş?
ayy midem Allaha şükür geçiyo heralde fahrişş dur kıçımı kaşıyım nazarım değecekk 2 gündür dayanamıyacağım bulantım olmadı hiç kusmuyorum 3 gündür... her sabah kusuyodum...büyüdükçe geçecek demekki...
Zaten mide ilacı da verdi dr ben içmedim çok zorda kalınca alıcam... işallah gerek olmayacakkk....
anladım canım...hayırlısı...ay hadi sevindim canım işallah geçer büyüdükçe yavaş yavaş
valla emel iyi işte ama işleri belli değilmiş bikaç kişi ile görüşüyolarmış ama heralde kapatcaz mayısta diyo onu da çağırıdm gel diye yanı kalabalıkmış daha sonra gelirim dedi
anladım canım...hayırlısı...
bende şimdi yemek yedim geldim halanın kızı geldi yanıma onunla gittikk geldikk...
Günaydın canım ayy çokk kötüydümm az önce ...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım ayy çokk kötüydümm az önce ...
kustumm bi yemek çi çocuk var o gelmişti üstü kokuyoo yemek sinmişş o kokuyu alır almaz öğürdüm orta yerde ayy zor attım kendimi yukarı lavaboya...herkes şokk...
şimdi rahatladım ... ay çok fena fahrişş çekmeyen anlamazzz
off keşkee canım yaaa keyfini çıkarmaya başlasam artıkkk...sabırrrr sabııırrrrrrrcanım benim yaa off valla bi atlassan şu günleri artık nazar değdibak dün konuştuk iyiy diye hemen başaldı yaramazlığa yine ne kadar hassas oluyo işte insan bu dönemde nolur bitisn artık yaa şöyle keyfini çıkar