iyi hadi adetleride öğrenniyozz sende olmasan var yaaa
çatlakkk şeyyy seniiii
tabi seviyomm manyakk çook seviyomm sizi
bende sizi seviyom.....
Ay iyi oldu böle duygularımızı itiraf ettik rahatladıkkk
günaydın şekerlerrr
günaydın emelcimmmm
bak siz benim arkamadan konuşun dedikodumu yapın nazar değdi bugün gelemedim sabahtan karga b..... yemeden daha yeni açabildim ancakkkkkk
eeeeeeeeeeee
napalım ....tabiki dedikodu yapcaaz....
ama vallahi bende şaşırdım...senin erkenden yazmamana...ben geldiğim dibi yazdıdıdım...Bu gün kızımla pazara gittik...menekşe ..lale soğanı ve ağaç aldık evimize...sonra geldik işe.....
güzel bir haftaya başladık..
inşallah sizinkide öyle olur....
ee işim olunca giremiyorum hemen işte napalım ben çok yoğun bir karıyımmm biliyosunuz
çocuk da yaparım kariyerdeeeeeeeeee
ay ne güzel çiçekler almışsınız güle güle büyütünnnnnn canımm çiçekelriniziii
Bakk bakkk baaaaakk
Burdayımmm burda kasada değelimmm yeter orası o kadar zaten sivil olduğum için abes kaçıyoo oraa..
Emel valla sabah sabah sizin şu hallerinize hastayımm yaaa...Ne ara pazarlara gittinde aldınız onları ..Güle güle büyütünnn
hey allahım ya..her şeyden havalancak gaza gelcek bişey buluyon....
saol canım..ekcez akşama
gösteremedimm kızzz sormaaa...hahaaaa...hoş geldin şekerim......
tüh gösteremedin mi bu gün bakın ne güzel yapıyorum diye...bizde sesin çıkmayacınca oralardasın sandıkkk...
he sabah sabah iyi gezdik kız....ay yeşim çiçek sergisini görsen bir açelyalar var bayıldım ama bakımı zormuş...
menekşem çok güzel.....
ağacım biraz abes ama olsun oda güzel....
gösteremedimm kızzz sormaaa...
Benim çiçeklerle bitkilerle falan pek aram yok bi tane çam ağacı ekmiştik taa geçen yıl hala suluyoz azcık çıktı...
Pek sevmiyom ama renkli menekşeler güzel duruyorr renk renkk
ben o evlerde oluryaa kılıç falan büyük ağaç gibi büyümüş otlarr hayır mantığı nedir anlamıyorumm yaniii...ay ay evet evet renkli menekşeler çok güzeller deminden beri netten menekşe bakamı ile ilgili şeyler okuyorum..çook güzel şeyler yazıyor...
o aldığım lala soğanlarıda çok güzel oluyormuş...:79::79::80:
ya sen niçin çiçek sevimiyosun sevsene ya sev sev sev.....onlar çok güzel şeyler..bu eve taşlşınınca iki tnede büyük almıştımmmmm..onlarda tuttu galiba
hey allahım ya..her şeyden havalancak gaza gelcek bişey buluyon....
saol canım..ekcez akşama
ben o evlerde oluryaa kılıç falan büyük ağaç gibi büyümüş otlarr hayır mantığı nedir anlamıyorumm yaniii...
Bi tane bile sokmam eve...Bi kere göz zevkimi bozuyorr..