Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

kıllarımı değilde hafiflememeselesinde bir fesatlık seziyorummmmmm:118::118::118:

aa allah kuru iftiradan saklasın kız senin hafiflemene niye fesatlanayım ben sen zaten hafifsin hayatım
sadece kıllar fazlalık yapıyoduu
kıllı recebiyem benimmmmmmmmmmmmmm

aa allah kuru iftiradan saklasın kız senin hafiflemene niye fesatlanayım ben Sen zaten hafifsin hayatım
Sadece kıllar fazlalık yapıyoduu
Kıllı recebiyem benimmmmmmmmmmmmmm

he tmm ozaman şekerimmmm
Ama iyiki ağdaya başlamışım o nasıl bir rahatlık ya..şimdi en az 1 ay parlacıkım sonra hafiften ayva tüyü oluyolar... :78: :78:
Oda hoş oluyor

Ama böle çok rahat oluyor haftada bir derdinden kurtuldummm

yaa ağdayla almak için uzaması beklenmiyomuuu ben bekleyemiyomm öyleee

Bugün ne giydine foto koydum kılsız hatunlar bi bakın bi daha size atmaya üşeniyomm

valla ağda rahat oluyoo ama yeşimcim dediğin gibi yazın uzaması beklenmiyo o yüzden be kışın ağda yaptırıyorum yazın da makina ile alıyorum rahat oluyoo öyleee

kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıuorum öptüm siziiiiiiiiii
gece falan msn açarsanız beni çaldırın muhabbete devam ederiz ordan

oda mı hoş oluyorrr manyakk karı yaaaaa...

genemi gelsin ..ayy merak etme ptesi karga ...unu yemeden damlar o...

kız biliyom....sabahım köründe geliyo...ama şimdik gidiyom diyo ne dicen hadi git allah yoldan versin denmezki....

Adettendir gıııııı
gidene gene gel derlerr:81:

kız biliyom....sabahım köründe geliyo...ama şimdik gidiyom diyo ne dicen hadi git allah yoldan versin denmezki....

Adettendir gıııııı
gidene gene gel derlerr:81:
iyi hadi adetleride öğrenniyozz sende olmasan var yaaa

hoş..tabi Ben çok seviyorum hafif ayva tüyü halini..yeni yetme kız gibi oluyooo
çatlakkk şeyyy seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…