Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

bekliyorum hayatımmmmmmmmmm akşam evde olmucam amaa gece yarısından sonra kısmetsee evdeyimmmmmmmmm
kız ben sana düün dedim ya evdemisin diye akşama evdemisin anlamında sormuştumm cam açayımda ayberkle ırmak görüşsünler diyeeeeeee:1hug:

haaaaaaaaaaaaaaaa anlamamışım ben ...bende bugün sonra evde olurum heraldee...dünde evdeydik hayatım...Açalımda görüşsünler çocuklar...

Son düzenleme:
ayyyy bütün hayaller suya düştüü yaaaaaaaaaaaaa..Eşin falanda gelecekti ...Neyse artık haftaya gidersiniz işallah canım...O çocuklar nasıl emel alışmışlarmı teyzen de alıştımı.İ???

evet canım ya..eşimde gelcekti çok iyi olcaktı üzüldüm vallahi...çocuklar teyzeme alışmışlar canımda teyzem zorlanıyor..altlarını falan yıkarken tam beceremiyormu..6 yışndaki kızı okula yazdırdılar ana okulun telden görüşüyoruz bizde

geldim canalrımmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyyt
ayyy emelcimmm inanmıyorum yaaaaaaaa nedir kızım senin bu kaderin yok anam sen plan program yapma en iyisi herşeyin böyle pat diye oluversin valla hep heveisn kursağında kalıyoo yaaaaaaaaa bütün paln program gitmiş yaniiiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama

ay hoş geldin canım ya..hallettinmi patronun işlerini...uf ya sorma...bende üzüldüm evet ben plan yapkıcam..sizde biliyonu kaç kere yıllardır plan yapıyorum hiç biri gerçekleişmediiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama senağlama senağlama

eeeeeeeeeeeeee bekliyorum anacımmmmmmmmm artık bu geceeeeeeee 12 den sonraaaaaaa nete hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:

a vallahi bu geece buluşalım 12 den sonra nette ya..bende herifimi sepetlerim pc başından oh görüşürüz.... çaldırılaım birbirimizi unutmayalım ......şipşakım sende uyumaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

evet canım ya..eşimde gelcekti çok iyi olcaktı üzüldüm vallahi...çocuklar teyzeme alışmışlar canımda teyzem zorlanıyor..altlarını falan yıkarken tam beceremiyormu..6 yışndaki kızı okula yazdırdılar ana okulun telden görüşüyoruz bizde

ayyy tabi e bi anda zor gelir kadına hiç görmemiş nasıl bilsin...

a vallahi bu geece buluşalım 12 den sonra nette ya..bende herifimi sepetlerim pc başından oh görüşürüz.... çaldırılaım birbirimizi unutmayalım ......şipşakım sende uyumaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

ayyy tamam uyumam bendee gelirimmmmmm...
Aman dur sen fazla plan yapma.... :)

ayyy tabi e bi anda zor gelir kadına hiç görmemiş nasıl bilsin...

çocuklar çok korkuyorlarmış yeşim..böyle masada falan yanlışlıkla çatalı falan yeri düşürünce kaçıyorlarmış odalarına ağlıyorlarmış...herhalde daha önceden dayak falan yeşimler..teyzemde bizim gibi küçüklükten bakamadığı için..bazı zamanlar nasıl davrancağını falan bilemiyor....teyzemlerin kendi mağazaları vardı..işi falan bıraktı hep evde..onlarla oyun oynuyor...ceza veriyormuş.onlara arada sırada oda toplama cezasi falan ....cezayıda nasıl verceğini bilmiyor....çocuklar ama dayak yedikleri için çok ürkeklermiş zaten ne dese dinliyorlarmuş...

çocuklar çok korkuyorlarmış yeşim..böyle masada falan yanlışlıkla çatalı falan yeri düşürünce kaçıyorlarmış odalarına ağlıyorlarmış...herhalde daha önceden dayak falan yeşimler..teyzemde bizim gibi küçüklükten bakamadığı için..bazı zamanlar nasıl davrancağını falan bilemiyor....teyzemlerin kendi mağazaları vardı..işi falan bıraktı hep evde..onlarla oyun oynuyor...ceza veriyormuş.onlara arada sırada oda toplama cezasi falan ....cezayıda nasıl verceğini bilmiyor....çocuklar ama dayak yedikleri için çok ürkeklermiş zaten ne dese dinliyorlarmuş...

ayyy canlarım yaa kıyamam gözlerim doldu inankiii...Ne mutlu teyzene yaaa aldı çocuğu gibi bakıyor onlaraa...

ayyy canlarım yaa kıyamam gözlerim doldu inankiii...Ne mutlu teyzene yaaa aldı çocuğu gibi bakıyor onlaraa...

ya kendi çocuğu gibi bakıyor zaten...benim büyük teyzemde bakıyor kendi kızı gibi..çok mutlular ama canım ben bile sevdim kız sadece telefonda seslerini duydum ama sevdim ısını verdim

ay kızlar ikinci el satılan yerde sitede çok hoş şeyler buldum şortlar falan çokda ucuz bayanı ekledim msn ye çok tatlı birisi
onlara bakıyorum

kızlar çıkıyorum bennnnnnnnnnnnn....öptüm sizi eve gidince açarım ...iyi akşamlar

günaydınlar iyi pazarlar hanımlarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bitanelerimmmmmmŞenizŞenizŞeniz
yeni bir hafataya başlıyoruz işalahhhhh:Saruboceq: hepimiz için çok güzel bir hafta olsunnnnn:teytey::teytey:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bitanelerimmmmmmŞenizŞenizŞeniz
yeni bir hafataya başlıyoruz işalahhhhh:Saruboceq: hepimiz için çok güzel bir hafta olsunnnnn:teytey::teytey:

aminnnn canım işallah öyle olur ama benim başım ağrıyor sağ tarafım çok fena.Kahvaltıdan sonra ağrı kesici içicem geçer işallahhh ...

aminnnn canım işallah öyle olur ama benim başım ağrıyor sağ tarafım çok fena.Kahvaltıdan sonra ağrı kesici içicem geçer işallahhh ...

günaydın hayatımm hoşgeldinnn Şeniz
allah allah şimdide ağrı mı tuttu yaa hadi ettikten sonra iç bakalım canımm geçer belkii a.s

X