Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın canlarımmmm benimm çok şükür burdayımmm :Saruboceq: oğluşumda daha iyi hayılrlıs ile bugün daha da iyi olacak Şeniz

günaydın calrım siğerlerim....Ayberkciğime çok geçmiş olsunnnnnnnnnn...inşallah hayırlısıla evlerine gidewrler ....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fahrişim enerjimizle iyi dileklerimizle yanındayızzzzzzzz

canım benim çok sağol iyi dileklrin için sağlasınız yeşimde sen de hiç bırakmadınız aradnızz Şeniz:1hug:

Kız cicişler benim gmail gidik yine... :hulya:
Yeni geldik dışardan çokk soğukk yaaa ayaklarım hiç ısınmıyoo günlerdirr..
Kar yağıyo ama çok inceeee..
Irmakta akşama kar oynayalım diye tutturuyoo bizim ora işallahh dolmuşturrr...
Sizler nasılsınız bakalımm ayberkim aleynam nasıl..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrŞeniz çok güzel bir hafta olur işallah hepimiz içinnn:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

günaydın canımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

napıyosun iyiymisin.....

ay yeşimi bekliyorum g mailde..kız gelmiş...hiç selam vermiyo
...gitmiş..turuncu olmuş ışığıııııııııııııııı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
insan bi selam veriri yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın canımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

napıyosun iyiymisin.....

ay yeşimi bekliyorum g mailde..kız gelmiş...hiç selam vermiyo
...gitmiş..turuncu olmuş ışığıııııııııııııııı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
insan bi selam veriri yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın hayatım iyim sen nasılsın Şeniz
ay gördüm bende vallahi dimi ama insan bi selam verirrrrrrrrr:umursamaz::umursamaz:

günaydın hayatım iyim sen nasılsın Şeniz
ay gördüm bende vallahi dimi ama insan bi selam verirrrrrrrrr:umursamaz::umursamaz:

selamsız yaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

açıyo gidiyo süslenmeye...açınca bi günaydın yaz.....hiç mi öğretmediler :eek:lmaz: :eek:lmaz:
hem işe gelene kadar yollarda maymun gibi gez ge..işe gelince süslen....ne anladım ben o işten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

açıyo gidiyo süslenmeye...açınca bi günaydın yaz.....hiç mi öğretmediler :eek:lmaz: :eek:lmaz:
hem işe gelene kadar yollarda maymun gibi gez ge..işe gelince süslen....ne anladım ben o işten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aynen hayatım aynen katılıyorum sana:lepi: geliyo hemen süs püs yapmaya gidyoobayanssulusmile ayol gören görüyo zaten sabah gelirken a.s anacım bu uykusundan yüzünüde yıkamadan çıkıyodur kız evden:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ne diyonuzzzzz leeeennnnn... sempatiksalakcinni
İnsan değilimm yaa ben ondan vermiyooommmmmmmm :nazar:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

aynen hayatım aynen katılıyorum sana:lepi: geliyo hemen süs püs yapmaya gidyoobayanssulusmile ayol gören görüyo zaten sabah gelirken a.s anacım bu uykusundan yüzünüde yıkamadan çıkıyodur kız evden:roflol::roflol::roflol::roflol:

ıyyyyyyyyyyyyyy
evet yaaaaaaaaaaaaaaaa çapaklı çapaklı gözlerle biniyodur otobüse :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bununla aynı otobüste gelenlere acırım vallahi..sabah sabah gördükleri kadına bak yaaa..... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

İnsan değilimm yaa ben ondan vermiyooommmmmmmm :nazar:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

densizzzzzzzzzzzzzzzzzzz laelaelaelaelae
ne diyonuz len diyemi girilir...
bismilllah yaaaaaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile
insan bi günaydın falan der......

aaaaaaaaaaaa kimler gelmişşşşşşşşş laelaelaelaelae
siz uğrarmıydınız bzim yanımızaaaaaaaa süslü püslüüüüüüüüüü hanımmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Kes ulennnn bakımsız pislikkk ... :mymeka:
Sizin gibi akşama kadar maymun gibi gezmiyorum...Hiç olmazsa günün kalan kısmını endamlı ve bakımlı olarak geçiriyorum :dilcikar:
Sennn hiiçç konuşmaa endamsızz beni uykudan kalkmış halimde endamlıdırr..
Ayy sen kendinle karıştırıyosun heralde beniii yüzünü yıkamıyodur falan
ben yıkanmaktan saçımı yapmaktan vakit bulamıyorumm :nazar:

yok anam yok bişey öğretmemişler buna adap görgü falannnnnnnnn atlar böyle lapin gibiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyy görmeyeli pek bi kibarlaşmışız hanım efendileşmişizz patoşş hanımmm :roflol:

X