Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın calrım siğerlerim....Ayberkciğime çok geçmiş olsunnnnnnnnnn...inşallah hayırlısıla evlerine gidewrler ....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fahrişim enerjimizle iyi dileklerimizle yanındayızzzzzzzz
günaydın canlarımmmm benimm çok şükür burdayımmm :Saruboceq: oğluşumda daha iyi hayılrlıs ile bugün daha da iyi olacak Şeniz
inaşllah canımmmmmmmm...tabiki daha iyi olucak kaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnnn şekerlerrrrrŞeniz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
günaydın canımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
napıyosun iyiymisin.....
ay yeşimi bekliyorum g mailde..kız gelmiş...hiç selam vermiyo
...gitmiş..turuncu olmuş ışığıııııııııııııııı sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
insan bi selam veriri yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile mafoldumben mafoldumben mafoldumben
günaydın hayatım iyim sen nasılsın Şeniz
ay gördüm bende vallahi dimi ama insan bi selam verirrrrrrrrr:umursamaz::umursamaz:
selamsız yaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
açıyo gidiyo süslenmeye...açınca bi günaydın yaz.....hiç mi öğretmediler lmaz: lmaz:
hem işe gelene kadar yollarda maymun gibi gez ge..işe gelince süslen....ne anladım ben o işten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aynen hayatım aynen katılıyorum sana:lepi: geliyo hemen süs püs yapmaya gidyoobayanssulusmile ayol gören görüyo zaten sabah gelirken a.s anacım bu uykusundan yüzünüde yıkamadan çıkıyodur kız evden:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ne diyonuzzzzz leeeennnnn... sempatiksalakcinni
İnsan değilimm yaa ben ondan vermiyooommmmmmmm naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
Ne diyonuzzzzz leeeennnnn... sempatiksalakcinni
İnsan değilimm yaa ben ondan vermiyooommmmmmmm naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
selamsız yaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
açıyo gidiyo süslenmeye...açınca bi günaydın yaz.....hiç mi öğretmediler lmaz: lmaz:
hem işe gelene kadar yollarda maymun gibi gez ge..işe gelince süslen....ne anladım ben o işten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Sennn hiiçç konuşmaa endamsızz beni uykudan kalkmış halimde endamlıdırr..aynen hayatım aynen katılıyorum sana:lepi: geliyo hemen süs püs yapmaya gidyoobayanssulusmile ayol gören görüyo zaten sabah gelirken a.s anacım bu uykusundan yüzünüde yıkamadan çıkıyodur kız evden:roflol::roflol::roflol::roflol:
densizzzzzzzzzzzzzzzzzzz laelaelaelaelae
ne diyonuz len diyemi girilir...
bismilllah yaaaaaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile
insan bi günaydın falan der......
ayyyy görmeyeli pek bi kibarlaşmışız hanım efendileşmişizz patoşş hanımmm :roflol:densizzzzzzzzzzzzzzzzzzz laelaelaelaelae
ne diyonuz len diyemi girilir...
bismilllah yaaaaaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile
insan bi günaydın falan der......