Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydın...aşkitolarım...biliyorum ikinizde evinizde ailenizle güzel b ir pazar kahvaltısı yapıyorsunuzdur...hatta jade hala uyuyordur..ben işteyim ve çok sıkıldım...saizi özledim yuaaaaaaaaaaaaaaaaa..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

oyy oyy üzülme sen patoşummm... :teselli:
Bugünde horul horul uyumuşumm yaaa... mirmirmirmir
Kalktıkk kahvaltımızı yaptık evdeyizz bugün hava çokk soğukkk.

Ay kıyamadınmı sen bana..geldinmi... hoş geldin.....ben bikliyorum zaten uykucu ..benimde çok uykum var ya....evimde dağınık...çok b erbatttttt.....
hava b urdda çok soğuk yaaaaaaaaaaa.. donuyoruz

Günaydın...aşkitolarım...biliyorum ikinizde evinizde ailenizle güzel b ir pazar kahvaltısı yapıyorsunuzdur...hatta jade hala uyuyordur..ben işteyim ve çok sıkıldım...saizi özledim yuaaaaaaaaaaaaaaaaa..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aşkitommmmmmmmm canım benim kıyamam ben sana yaaaaaaaaa bak kulakrımm çınladı koştum geldim hemennnnnnnnn ŞenizŞeniz

mirmirmirmir

canım benim günaydınnn valla bende uyumuşum ayberk kaldırıd geldii mirmirmirmir bizde şuan miskin miskin yayılıyoruz evde dışarı çıkıcaz ama hiç yemiyor valla çok soğuk diyeeemirmirmirmir

Ay kıyamadınmı sen bana..geldinmi... hoş geldin.....ben bikliyorum zaten uykucu ..benimde çok uykum var ya....evimde dağınık...çok b erbatttttt.....
hava b urdda çok soğuk yaaaaaaaaaaa.. donuyoruz

nasıl geçti canım geceniz belliki bayağı kalabalıktınız allah kolaylık versin canım yavaş yavaş toplarsın artıkkŞeniz

aşkitommmmmmmmm canım benim kıyamam ben sana yaaaaaaaaa bak kulakrımm çınladı koştum geldim hemennnnnnnnn ŞenizŞeniz

mirmirmirmir

canım benim günaydınnn valla bende uyumuşum ayberk kaldırıd geldii mirmirmirmir bizde şuan miskin miskin yayılıyoruz evde dışarı çıkıcaz ama hiç yemiyor valla çok soğuk diyeeemirmirmirmir

nasıl geçti canım geceniz belliki bayağı kalabalıktınız allah kolaylık versin canım yavaş yavaş toplarsın artıkkŞeniz

ay canım sendemi kıyamadın banaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoş geldin sende yaaaaaaaa...benim bu gün hiç işim de yok burlarda çok sıkıldım ...çok özledim siziiiiiiiii..

akşam iyi geçti canım çok eğlendik güldük...ama ben zor yetiştim eve gidip duş alana kadar zaten gelmeye başladılar zor hazırlandım makyaj bilem zor yaptım...ama çok güzeldi..ama o kadar temizlik yaptım...evim esksisden çok battı.....

bu akşam gene temizlicem ama çok yorgunum ...salı akşamıda akrabalara parti yapcaz.....

günaydın canlarımmmmmmmŞeniz neşesi bol iyi bir hafta olmasını diliyorumm herkes içinnnnnn:teytey:

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr.... opuyorumnanaktan
Kız patoş fotolarına baktım şimdiii...Bayıldım ne güzel çıkmışşş...
Ben yakında olsam gelirdim vallahaa yardımaaa...
O kokoşlar yardım etmiyomu ev battı diyosun öylece bırakıp gittiler ozaman ...
Fahrişşş kız sizin ayberkin ameliyatı yarınmııı şimdii... :uhm:
Bu arada gmailim neyim hiç bişeyim yokkk ..
Çok mutsuzummmm :umursamaz:

günaydın tatlımmmmŞeniz
evet canım yarın ameliyat bugün sabah film çekildi tahili yapıldı akşam üzeri 5.30 da hastaneye yatıyoruz yarın sabahta kısmetse ameliyatmafoldumbenmafoldumben

günaydın canlarımmmmmmmŞeniz neşesi bol iyi bir hafta olmasını diliyorumm herkes içinnnnnn:teytey:

günaydın hayatım ...bende aynı dilekleri sunuyorummmmm...evet fahriş ya şimdi yarın siz ameliyata mı girceksiniz...belli oldumu

günaydııııııınnnnnnnnnn jademmmmmmm....ana beğendinmi kız ...helesi sana bişey beğendirdim... yardım ettiler canımda tabakları toplamaya falan yerlere kırıklar koltukların arkasından pastalar çıktı onşarı anca dün akşam yaptım...yarın akşamda anama yengelere yapıcaz ufak bişey ..onlarda kıskanmışlar...bizi niye çağırmadı diye

günaydın hayatım ...bende aynı dilekleri sunuyorummmmm...evet fahriş ya şimdi yarın siz ameliyata mı girceksiniz...belli oldumu

günaydııııııınnnnnnnnnn jademmmmmmm....ana beğendinmi kız ...helesi sana bişey beğendirdim... yardım ettiler canımda tabakları toplamaya falan yerlere kırıklar koltukların arkasından pastalar çıktı onşarı anca dün akşam yaptım...yarın akşamda anama yengelere yapıcaz ufak bişey ..onlarda kıskanmışlar...bizi niye çağırmadı diye

günaydın hayatımmmmmŞeniz evet canım yarın olacak ameliyat kısmetsee:Saruboceq:

günaydın tatlımmmmŞeniz
evet canım yarın ameliyat bugün sabah film çekildi tahili yapıldı akşam üzeri 5.30 da hastaneye yatıyoruz yarın sabahta kısmetse ameliyatmafoldumbenmafoldumben

ay hadi inşallah yaaaaaa..yarın kurtulurucak..inşallah hiç canı acımaz yavrumun....fahriş sende kendini akşama hasteneye yatınca çok fazla üzme tmm mı..... zemuszemus

günaydın tatlımmmmŞeniz

Üzülme canım iyi olacak hiç canı acımadan işallahhh... opuyorumnanaktan
1 hafta doğru düzgün bişey yiyemez yutamazz...Ama sonrası iyi olacakk fahrişimmm.... :1hug:

Yanımda Emine hanım vardı :mymeka:
Bi kerem sen öyle kıyafetler giydindee çocuğaa niye doğru düzgünnn bişey giydirmedinn :mymeka: heeee hıyartoooo laelaelaelaelae
Ev karısı değilmi diğerleri ne var gitsinler temizlesinler
öyle tabakları toplamaylaa olmazzz Çok üzgünüm çoook

Yanımda Emine hanım vardı :mymeka:
Bi kerem sen öyle kıyafetler giydindee çocuğaa niye doğru düzgünnn bişey giydirmedinn :mymeka: heeee hıyartoooo laelaelaelaelae
Ev karısı değilmi diğerleri ne var gitsinler temizlesinler
öyle tabakları toplamaylaa olmazzz Çok üzgünüm çoook

aslında kzımdan çok tatlıdıdaaaaaaaaaaa..pembe elbisesi vardı üstünde...baştan hopladılar zıpladılar hepsi birden saçı başı dağıttılar sonra apar topar giyindiler ..pasta gelinde....zaten hepsi darma dağandı... soyundular ..bi ara ev çok sıcaktı..sonra giyindiler....
ay ben seni yerim toplatılırmı kızım ya....misafir gelmişler o kadarda değillllllllllll....aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aslında kzımdan çok tatlıdıdaaaaaaaaaaa..pembe elbisesi vardı üstünde...baştan hopladılar zıpladılar hepsi birden saçı başı dağıttılar sonra apar topar giyindiler ..pasta gelinde....zaten hepsi darma dağandı... soyundular ..bi ara ev çok sıcaktı..sonra giyindiler....
ay ben seni yerim toplatılırmı kızım ya....misafir gelmişler o kadarda değillllllllllll....aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ne var canım samimi dostların değilmi yapılır tabii de onların sölemeside lazım tabiii...
Neyse bide o nilüyle bakıştığın pozdan bende istiyorummmm :umursamaz:
Bide benim gmailll geldiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ne var canım samimi dostların değilmi yapılır tabii de onların sölemeside lazım tabiii...
Neyse bide o nilüyle bakıştığın pozdan bende istiyorummmm :umursamaz:
Bide benim gmailll geldiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yok kız ben yaparım kendim boş ver evimi süpürttürcem yaptım zaten :9

nilüle bakıştığım pozdan sana nasıl yapıcam..nilünün kafasını keseyim ..yerine senin kafanı yapıştırayım olurmu öleeeeeeee:roflol: :roflol:

yok kız ben yaparım kendim boş ver evimi süpürttürcem yaptım zaten :9

nilüle bakıştığım pozdan sana nasıl yapıcam..nilünün kafasını keseyim ..yerine senin kafanı yapıştırayım olurmu öleeeeeeee:roflol: :roflol:

öyle değil ben essah ını istiyommmmmmmmmm :umursamaz:

günaydın calrım siğerlerim....Ayberkciğime çok geçmiş olsunnnnnnnnnn...inşallah hayırlısıla evlerine gidewrler ....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fahrişim enerjimizle iyi dileklerimizle yanındayızzzzzzzz

X