- 25 Eylül 2008
- 2.913
- 18
Bende siziiiiiiiiii ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizAŞKİTOM BEN ÇIKIYORUMMMMMMMMMMMMMM...ÖPÜYORUM SENİ VE IRMAĞI ...BNYE BYEEEEEEEEE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende siziiiiiiiiii ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizAŞKİTOM BEN ÇIKIYORUMMMMMMMMMMMMMM...ÖPÜYORUM SENİ VE IRMAĞI ...BNYE BYEEEEEEEEE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oyy oyy üzülme sen patoşummm... :teselli:
Bugünde horul horul uyumuşumm yaaa... mirmirmirmir
Kalktıkk kahvaltımızı yaptık evdeyizz bugün hava çokk soğukkk.
Günaydın...aşkitolarım...biliyorum ikinizde evinizde ailenizle güzel b ir pazar kahvaltısı yapıyorsunuzdur...hatta jade hala uyuyordur..ben işteyim ve çok sıkıldım...saizi özledim yuaaaaaaaaaaaaaaaaa..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mirmirmirmiroyy oyy üzülme sen patoşummm... :teselli:
Bugünde horul horul uyumuşumm yaaa... mirmirmirmir
Kalktıkk kahvaltımızı yaptık evdeyizz bugün hava çokk soğukkk.
Ay kıyamadınmı sen bana..geldinmi... hoş geldin.....ben bikliyorum zaten uykucu ..benimde çok uykum var ya....evimde dağınık...çok b erbatttttt.....
hava b urdda çok soğuk yaaaaaaaaaaa.. donuyoruz
aşkitommmmmmmmm canım benim kıyamam ben sana yaaaaaaaaa bak kulakrımm çınladı koştum geldim hemennnnnnnnn ŞenizŞeniz
mirmirmirmir
canım benim günaydınnn valla bende uyumuşum ayberk kaldırıd geldii mirmirmirmir bizde şuan miskin miskin yayılıyoruz evde dışarı çıkıcaz ama hiç yemiyor valla çok soğuk diyeeemirmirmirmir
nasıl geçti canım geceniz belliki bayağı kalabalıktınız allah kolaylık versin canım yavaş yavaş toplarsın artıkkŞeniz
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr.... opuyorumnanaktan
Kız patoş fotolarına baktım şimdiii...Bayıldım ne güzel çıkmışşş...
Ben yakında olsam gelirdim vallahaa yardımaaa...
O kokoşlar yardım etmiyomu ev battı diyosun öylece bırakıp gittiler ozaman ...
Fahrişşş kız sizin ayberkin ameliyatı yarınmııı şimdii... :uhm:
Bu arada gmailim neyim hiç bişeyim yokkk ..
Çok mutsuzummmm :umursamaz:
günaydın canlarımmmmmmmŞeniz neşesi bol iyi bir hafta olmasını diliyorumm herkes içinnnnnn:teytey:
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr.... opuyorumnanaktan
Kız patoş fotolarına baktım şimdiii...Bayıldım ne güzel çıkmışşş...
Ben yakında olsam gelirdim vallahaa yardımaaa...
O kokoşlar yardım etmiyomu ev battı diyosun öylece bırakıp gittiler ozaman ...
Fahrişşş kız sizin ayberkin ameliyatı yarınmııı şimdii... :uhm:
Bu arada gmailim neyim hiç bişeyim yokkk ..
Çok mutsuzummmm :umursamaz:
günaydın hayatım ...bende aynı dilekleri sunuyorummmmm...evet fahriş ya şimdi yarın siz ameliyata mı girceksiniz...belli oldumu
günaydııııııınnnnnnnnnn jademmmmmmm....ana beğendinmi kız ...helesi sana bişey beğendirdim... yardım ettiler canımda tabakları toplamaya falan yerlere kırıklar koltukların arkasından pastalar çıktı onşarı anca dün akşam yaptım...yarın akşamda anama yengelere yapıcaz ufak bişey ..onlarda kıskanmışlar...bizi niye çağırmadı diye
günaydın tatlımmmmŞeniz
evet canım yarın ameliyat bugün sabah film çekildi tahili yapıldı akşam üzeri 5.30 da hastaneye yatıyoruz yarın sabahta kısmetse ameliyatmafoldumbenmafoldumben
günaydın tatlımmmmŞeniz
evet canım yarın ameliyat bugün sabah film çekildi tahili yapıldı akşam üzeri 5.30 da hastaneye yatıyoruz yarın sabahta kısmetse ameliyatmafoldumbenmafoldumben
Yanımda Emine hanım vardı :mymeka:günaydın hayatım ...bende aynı dilekleri sunuyorummmmm...evet fahriş ya şimdi yarın siz ameliyata mı girceksiniz...belli oldumu
günaydııııııınnnnnnnnnn jademmmmmmm....ana beğendinmi kız ...helesi sana bişey beğendirdim... yardım ettiler canımda tabakları toplamaya falan yerlere kırıklar koltukların arkasından pastalar çıktı onşarı anca dün akşam yaptım...yarın akşamda anama yengelere yapıcaz ufak bişey ..onlarda kıskanmışlar...bizi niye çağırmadı diye
Yanımda Emine hanım vardı :mymeka:
Bi kerem sen öyle kıyafetler giydindee çocuğaa niye doğru düzgünnn bişey giydirmedinn :mymeka: heeee hıyartoooo laelaelaelaelae
Ev karısı değilmi diğerleri ne var gitsinler temizlesinler
öyle tabakları toplamaylaa olmazzz Çok üzgünüm çoook
Ne var canım samimi dostların değilmi yapılır tabii de onların sölemeside lazım tabiii...aslında kzımdan çok tatlıdıdaaaaaaaaaaa..pembe elbisesi vardı üstünde...baştan hopladılar zıpladılar hepsi birden saçı başı dağıttılar sonra apar topar giyindiler ..pasta gelinde....zaten hepsi darma dağandı... soyundular ..bi ara ev çok sıcaktı..sonra giyindiler....
ay ben seni yerim toplatılırmı kızım ya....misafir gelmişler o kadarda değillllllllllll....aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ne var canım samimi dostların değilmi yapılır tabii de onların sölemeside lazım tabiii...
Neyse bide o nilüyle bakıştığın pozdan bende istiyorummmm :umursamaz:
Bide benim gmailll geldiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yok kız ben yaparım kendim boş ver evimi süpürttürcem yaptım zaten :9
nilüle bakıştığım pozdan sana nasıl yapıcam..nilünün kafasını keseyim ..yerine senin kafanı yapıştırayım olurmu öleeeeeeee:roflol: :roflol:
öyle değil ben essah ını istiyommmmmmmmmm :umursamaz: