Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

bu 4. oluyo bizzzimmmmmmmmmm...ne güzel yaaaaaaaaa...böle dostluklar kurmakkkkkkkk
İlla bi fazla söylüycek şu yılları hesaplamayıı ..
Huyun kurusun yaaaa :roflol:
Aleyna kaç yaşında 6 yaşındaaaa
hayırr iştee 5 yaşındaaaaa ..
2007 de tanıştık 3 yıl oldu ...
Hemen 4 :dilcikar:

siz benim sayfama yazdınız ve benden konustunuz siz gezip satasacak birilerini
arıyosunuz anladım burası catlaklar sayfası sakın ayrılmayın baska yerde konusacak bırılerını bulamasınız

aaaaaaaaaaa
biz yokken bizim yokluğumuzdan istifade bize bulaşmışsınız çok ayıp.... :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

hoşgelddinnnnn.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımmm benimmmm çok iyiyiz sen nasılsın bitirdinmi işlerini...

ya üf veliler geldi de ondannnnnnnnnnn..bi anda karne almaya kayıt olmaya ...doldu bir ann...şimdi bitti bende çıkıcam zatennnnnnnn

ya üf veliler geldi de ondannnnnnnnnnn..bi anda karne almaya kayıt olmaya ...doldu bir ann...şimdi bitti bende çıkıcam zatennnnnnnn

ayy hadi çook eğleninnn... hihoyyyt
Aleynamıda benim için çok çok öp o tatlı yanaklarındannn Şeniz

İlla bi fazla söylüycek şu yılları hesaplamayıı ..
Huyun kurusun yaaaa :roflol:
Aleyna kaç yaşında 6 yaşındaaaa
hayırr iştee 5 yaşındaaaaa ..
2007 de tanıştık 3 yıl oldu ...
Hemen 4 :dilcikar:

ay bana 4 gibi geldi bi an sanki ömür boyu sizlelrleyiz. :sm_cool
şu hesaplamayı öğrenemedimmmmmmmmm :dance: :dance:

ayy hadi çook eğleninnn... hihoyyyt
Aleynamıda benim için çok çok öp o tatlı yanaklarındannn Şeniz

öperim canlarım..size en kaliteli ve seviyesi yüksekkkkkkkkk........fotolar yollucammmmmmm :dance: :dance:

ay bana 4 gibi geldi bi an sanki ömür boyu sizlelrleyiz. :sm_cool
şu hesaplamayı öğrenemedimmmmmmmmm :dance: :dance:

AMAN KIZLARR 3-4 NE FARKEDER DİMİ ÖNEMLİ OLAN BU KADAR SÜRE DEVAM ETTİREBİLMEKKKKKKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya fahriş atlayın arabaya sizde gelin 2 saate burdasınız.....yada 2,5 saat sürer en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AY KEŞKE KIZ NE GÜZEL OLURDU VALLAHİ opuyorumnanaktanZATEN BENDE ÇOK KIRILMIŞTIR BİZİ DAVET ETMEDİN DİYEEEEEE:roflol:

öperim canlarım..size en kaliteli ve seviyesi yüksekkkkkkkkk........fotolar yollucammmmmmm :dance: :dance:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasııınnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya fahriş atlayın arabaya sizde gelin 2 saate burdasınız.....yada 2,5 saat sürer en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen beni çağırmaaaa :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
İnsan istemese bi ağız yaparrr yaniiiiiiii sırnaşık şey

KIZLAR BEN KAÇTIM ÇIKIYORUM ÖPÜÜYORUM ŞenizİKİNİZİ DE EN SEVİYELİ VE KALİTELİSİNDEN:roflol: KENDİNİZE İYİ BAKIN EMELCİM CANIM ALEYNAYI KOCAMN ÖP BENİM İÇİN opuyorumnanaktan BİLİRİSN SEN NASIL ÖPECEĞİNİ BYEEEEEEEEEEopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasııınnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sen beni çağırmaaaa :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
İnsan istemese bi ağız yaparrr yaniiiiiiii sırnaşık şey

seninki 6 saat canım ya ..çağırsam şimdi gelmeye kalkarsın..parti biter sen gelene kadar... :) :dance:

ay keşke gelebilseniz ya ne güzel olur ...du ..ufya keşke çanakkale -istanbul - bursa hattna hızlı metro koysalardı dimi :KK9:dance: :teytey:

KIZLAR BEN KAÇTIM ÇIKIYORUM ÖPÜÜYORUM ŞenizİKİNİZİ DE EN SEVİYELİ VE KALİTELİSİNDEN:roflol: KENDİNİZE İYİ BAKIN EMELCİM CANIM ALEYNAYI KOCAMN ÖP BENİM İÇİN opuyorumnanaktan BİLİRİSN SEN NASIL ÖPECEĞİNİ BYEEEEEEEEEEopuyorumnanaktan

evet bilirim..çok seviyeli öpecem.....
hadi iyi akşamlar canım...byeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

AŞKİTOM BEN ÇIKIYORUMMMMMMMMMMMMMM...ÖPÜYORUM SENİ VE IRMAĞI ...BNYE BYEEEEEEEEE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canımmmm ...
Sende kendine iyi bak görüşürüz yine evden mevden..
Hadi Allaha emanetttt :teytey:

seninki 6 saat canım ya ..çağırsam şimdi gelmeye kalkarsın..parti biter sen gelene kadar... :) :dance:

ay keşke gelebilseniz ya ne güzel olur ...du ..ufya keşke çanakkale -istanbul - bursa hattna hızlı metro koysalardı dimi :KK9:dance: :teytey:
Sen çağırsaydın ben uçağa atlar gelirdim ama artıkkk sen kaybettinnnnn :dilcikar:

X