Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Kes ulennnn bakımsız pislikkk ... :mymeka:
Sizin gibi akşama kadar maymun gibi gezmiyorum...Hiç olmazsa günün kalan kısmını endamlı ve bakımlı olarak geçiriyorum :dilcikar:

Sennn hiiçç konuşmaa endamsızz beni uykudan kalkmış halimde endamlıdırr..
Ayy sen kendinle karıştırıyosun heralde beniii yüzünü yıkamıyodur falan
ben yıkanmaktan saçımı yapmaktan vakit bulamıyorumm :nazar:

aaaaaaaaaaaa
bakımsız pislik sensin.. :mymeka:

biz sabah evden bakımlı çıkıyoz..senin gibi günün yarından sonta çakma bakımlı olmuyoz...... hihoyyythihoyyyt

yok anam yok bişey öğretmemişler buna adap görgü falannnnnnnnn atlar böyle lapin gibiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay vallahi öle canım...bari sevabına biz bi iki edep ahlak kuralı öğretelim zemuszemus zemuszemus gezmesin öle oralarda

Sizin gibi akşama kadar maymun gibi gezmiyorum...Hiç olmazsa günün kalan kısmını endamlı ve bakımlı olarak geçiriyorum :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaaaaaaaaaaa
bakımsız pislik sensin.. :mymeka:

biz sabah evden bakımlı çıkıyoz..senin gibi günün yarından sonta çakma bakımlı olmuyoz...... hihoyyythihoyyyt
Tabi tabi gördük bakımlıı hallerinii dee :sinifsinif:

ay vallahi öle canım...bari sevabına biz bi iki edep ahlak kuralı öğretelim zemuszemus zemuszemus gezmesin öle oralarda
Sendenmi öğrenicemmm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım....Her zamanki HAlim...Biraz benden örnek alsan çok iyi olurrrrrrrrr
:eek: :eek: :eek: :eek:
aman iyi
peki canım tamam canım olur tatlımmm :teselli:
oldumuuu laelaelaelaelae

Tabi tabi gördük bakımlıı hallerinii dee :sinifsinif:

Sendenmi öğrenicemmm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

aman iyi
peki canım tamam canım olur tatlımmm :teselli:
oldumuuu laelaelaelaelae

gördün tabi..ne çabuk unuttun..bakımlı hallerimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sonra benden öğrene bilirsin..ne var ki hayatım..utanma sıkılma....bilmemek ayıp değil..öğrenmemek ayıppppp bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ben endamsızsam seni düşünemiyorum bileeeeesempatiksalakcinni
anam sen uyumaktan gözünü açıpda ne zaman yıkanıp saç baş tarıyosunlaelaelaelaelae
ayyyyyy iyiki orda oturmuyorum sabahları allah korusun karşılaşırız falannn:roflol::roflol::roflol:

ay evet kız buna öğretelimde sabahlrı bununla karşılaşan insanlar için sevaba girmiş oluruz yazık insancıkalraaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben endamsızsam seni düşünemiyorum bileeeeesempatiksalakcinni
anam sen uyumaktan gözünü açıpda ne zaman yıkanıp saç baş tarıyosunlaelaelaelaelae
ayyyyyy iyiki orda oturmuyorum sabahları allah korusun karşılaşırız falannn:roflol::roflol::roflol:

ay evet kız buna öğretelimde sabahlrı bununla karşılaşan insanlar için sevaba girmiş oluruz yazık insancıkalraaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay kız öğreticezde bu iyicene sarıkkkkkkkk çıktı...başka konulaerda benim peşimden koştorup sıkıştıryor..kıyıda köşede beni..... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gördün tabi..ne çabuk unuttun..bakımlı hallerimi aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sonra benden öğrene bilirsin..ne var ki hayatım..utanma sıkılma....bilmemek ayıp değil..öğrenmemek ayıppppp bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

ay canım bırak allah aşkınaa zaten bizden göre göre öğrendi anca bukadar olabiliyo iştee:roflol::roflol: ay bi de utanma sıkılma diyon kız utanmak sıkılmak kimmmmm o kimmm yaniii :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

ay kız öğreticezde bu iyicene sarıkkkkkkkk çıktı...başka konulaerda benim peşimden koştorup sıkıştıryor..kıyıda köşede beni..... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi bak buda bi gelişme hayatım en azından öğrenmek için peşinden koşturyoooosengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ay canım bırak allah aşkınaa zaten bizden göre göre öğrendi anca bukadar olabiliyo iştee:roflol::roflol: ay bi de utanma sıkılma diyon kız utanmak sıkılmak kimmmmm o kimmm yaniii :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

ay vallahi haklısın canım...ancak bu kadar oluyto..onunda elinden bu geliyo demekki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

utanmaz dimi bu..yüzsüz dür..bak vallahi düşünemedim..onun ne olduğunu bi an delikafadulden delikafadulden delikafadulden

iyi bak buda bi gelişme hayatım en azından öğrenmek için peşinden koşturyoooosengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

iyi bi gelişemede hayatımm...elalem ne der.....

bilmele bunun bana ne kadar hayran olduğunu :roflol:

aramızda bişey var sanırlar :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
K.mla gülüyoruummmmmm ..Hahhhayyyy :teytey::teytey::teytey::teytey:
Hadi ben k.mıda alıp gidiyorum...ayy dur süpürgemide alayım :eek::eek:
sizinle muhattap olamam yiyin birbiriniziii :nazar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sizinle muhattap olamam yiyin birbiriniziii :nazar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

k.mla ne demek ki...anlıyamadık....
inşallah tahmin ettiğim şey değildir...hiç yakışmaz senin ağzına öle sözler :nazar: :nazar:
nereye gidiyon..kaçmasanaaaaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ay vallahi haklısın canım...ancak bu kadar oluyto..onunda elinden bu geliyo demekki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

utanmaz dimi bu..yüzsüz dür..bak vallahi düşünemedim..onun ne olduğunu bi an delikafadulden delikafadulden delikafadulden

evet hayatım fazla zorlamamak lazım ters teper falan:dance::dance

iyi bi gelişemede hayatımm...elalem ne der.....

bilmele bunun bana ne kadar hayran olduğunu :roflol:

aramızda bişey var sanırlar :roflol: :roflol: :roflol:

bırak garip seviniyo işte böylece senin böyle peşinden dolaşınca :roflol:

aaaaaaa ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım eğer anladığım şeyse sana biz sana böylemi tembihledik ay sen hiç bişey öğrenememişsin bizden :roflol::roflol:

k.mla ne demek ki...anlıyamadık....
inşallah tahmin ettiğim şey değildir...hiç yakışmaz senin ağzına öle sözler :nazar: :nazar:
nereye gidiyon..kaçmasanaaaaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yok anam zor geldi işte diyorum ya fazla zorlamamk lazım sabahtan beri endamlıyım diye dolaşıyodu şimdi biz gelince tabi onun havası söndü kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek::eek::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet hayatım fazla zorlamamak lazım ters teper falan:dance::dance

bırak garip seviniyo işte böylece senin böyle peşinden dolaşınca :roflol:

aaaaaaa ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım eğer anladığım şeyse sana biz sana böylemi tembihledik ay sen hiç bişey öğrenememişsin bizden :roflol::roflol:

yok anam zor geldi işte diyorum ya fazla zorlamamk lazım sabahtan beri endamlıyım diye dolaşıyodu şimdi biz gelince tabi onun havası söndü kaçıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek::eek::roflol::roflol::roflol::roflol:

eeeeeeeee
bize dayanamdı yaaaaaaaaaa...çok etkilendi..kaçtıııııııııııı..
ay ama çok eğlendim sabah sabahhhhhhhhhh :roflol: :roflol: :roflol:

X