İlla bi fazla söylüycek şu yılları hesaplamayıı ..bu 4. oluyo bizzzimmmmmmmmmm...ne güzel yaaaaaaaaa...böle dostluklar kurmakkkkkkkk
siz benim sayfama yazdınız ve benden konustunuz siz gezip satasacak birilerini
arıyosunuz anladım burası catlaklar sayfası sakın ayrılmayın baska yerde konusacak bırılerını bulamasınız
hoşgelddinnnnn.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımmm benimmmm çok iyiyiz sen nasılsın bitirdinmi işlerini...
ayy büyüyorlar yaaa.. :ecrin_bebek:
Büyümeseler daha bebeğimiz kalsalarrr :asigim:
ya üf veliler geldi de ondannnnnnnnnnn..bi anda karne almaya kayıt olmaya ...doldu bir ann...şimdi bitti bende çıkıcam zatennnnnnnn
İlla bi fazla söylüycek şu yılları hesaplamayıı ..
Huyun kurusun yaaaa :roflol:
Aleyna kaç yaşında 6 yaşındaaaa
hayırr iştee 5 yaşındaaaaa ..
2007 de tanıştık 3 yıl oldu ...
Hemen 4 :dilcikar:
ya üf veliler geldi de ondannnnnnnnnnn..bi anda karne almaya kayıt olmaya ...doldu bir ann...şimdi bitti bende çıkıcam zatennnnnnnn
ayy hadi çook eğleninnn... hihoyyyt
Aleynamıda benim için çok çok öp o tatlı yanaklarındannn Şeniz
ay bana 4 gibi geldi bi an sanki ömür boyu sizlelrleyiz. :sm_cool
şu hesaplamayı öğrenemedimmmmmmmmm :dance: :dance:
öperim canlarım..size en kaliteli ve seviyesi yüksekkkkkkkkk........fotolar yollucammmmmmm :dance: :dance:
AY EVET SİZDE BU AKŞAM PARTİ VAR NE GÜZEL ALEYNA ÇOK MUTLU OLACAK KUZUMMM:1hug:
ya fahriş atlayın arabaya sizde gelin 2 saate burdasınız.....yada 2,5 saat sürer en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AMA LÜTFEN CANIM KALİTELİ VE SEVİYELİ EĞLENİN FOTOLARDA ÖYLE OLSUNN:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasııınnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyytöperim canlarım..size en kaliteli ve seviyesi yüksekkkkkkkkk........fotolar yollucammmmmmm :dance: :dance:
Sen beni çağırmaaaa :umursamaz::umursamaz::umursamaz:ya fahriş atlayın arabaya sizde gelin 2 saate burdasınız.....yada 2,5 saat sürer en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasııınnnnnnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt
Sen beni çağırmaaaa :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
İnsan istemese bi ağız yaparrr yaniiiiiiii sırnaşık şey
KIZLAR BEN KAÇTIM ÇIKIYORUM ÖPÜÜYORUM ŞenizİKİNİZİ DE EN SEVİYELİ VE KALİTELİSİNDEN:roflol: KENDİNİZE İYİ BAKIN EMELCİM CANIM ALEYNAYI KOCAMN ÖP BENİM İÇİN opuyorumnanaktan BİLİRİSN SEN NASIL ÖPECEĞİNİ BYEEEEEEEEEEopuyorumnanaktan
KIZLAR BEN KAÇTIM ÇIKIYORUM ÖPÜÜYORUM ŞenizİKİNİZİ DE EN SEVİYELİ VE KALİTELİSİNDEN:roflol: KENDİNİZE İYİ BAKIN EMELCİM CANIM ALEYNAYI KOCAMN ÖP BENİM İÇİN opuyorumnanaktan BİLİRİSN SEN NASIL ÖPECEĞİNİ BYEEEEEEEEEEopuyorumnanaktan
Sen çağırsaydın ben uçağa atlar gelirdim ama artıkkk sen kaybettinnnnn :dilcikar:seninki 6 saat canım ya ..çağırsam şimdi gelmeye kalkarsın..parti biter sen gelene kadar... :) :dance:
ay keşke gelebilseniz ya ne güzel olur ...du ..ufya keşke çanakkale -istanbul - bursa hattna hızlı metro koysalardı dimidance: :teytey: