Günaydın ..Karamukum....sazanım :)
ay ne haber kız...azıcıkta burda yazışalaım
İşte geldimmmm burdayımmmmmmmmmmm -tatlicadiarzu-
Nbr kızlarr ..canlarım ciğerlerimm ayy ne özledim sizle sohbet etmeyii..
Eskiden nasıldıkk ama yaaaaaa dimiiii...
Benimde heryerden bağlantım koptu anasını satiimmm ...
Bi bura kaldı ...
Lütfüye diyorum onuda elimden all bi o kaldııı mafoldumben
Çokk mutsuzumm çokkk dedimmm...
Ayyy yazışalımm kızzzzzz...çayımıda içerkeneee :içelim:
Senle konuşurken sevim getirmiş bana çayyy ağzın kulaklarında emelmi o diyoo sırnaşık şey
Ayy dedim bakalım gelir şimdi bulabilirseeee...
Sen ne yaptın kız dr ne dedi şimdi ne olacak...
Ayyy yazışalımm kızzzzzz...çayımıda içerkeneee :içelim:
Senle konuşurken sevim getirmiş bana çayyy ağzın kulaklarında emelmi o diyoo sırnaşık şey
iyi hadi gelsin bakalım çatlakkdelikafadulden
valla canım dün akşam gittik baktı durumu iyi dedi 24 saatllik bir ateş geçiridği için ertelemey gerek yok dedi sadece antibiyotiği 2 ölçek veriyoduk şimdi teke indirdi diğer ilaçalrını da kesti. pazartesi hastaneye gidicez tahlilleri yapılacak eğer onda da bir sorun olmazsa salı kısmetse olacak ameliyetını a.s
Bizim yemek ssatimizz geldi ..
Gelince görüşürüzz kızlarrr...
yüzümüzden anlıyolar artık...birbirimizle konuştuğumuzu ya.....ne hoş vallahiiiiiiiiiiii :kedi:
Bizim yemek ssatimizz geldi ..
Gelince görüşürüzz kızlarrr...
ay hadi bakalım yaaaaaaaaaaaaa...inşallah bir an önce olurda çocukta rahatlar bi daha rahatsızlanmaz belki b u kadar sık sık hayatımmmmm
tamam hadi afiyet olsun sizeee görüşürüzzzzz. çatlak sevime selam söyle bendenn az yesin kilo alır :roflol::roflol:
ay evet dimi yaa çok hoşş yazarken bile farkediliyo anacım heycanlı heycanlı yazışıyo insannnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işallah canım bizde ve doktoruda öyle umuyor ama yine devam ederse mecburen bir sene sonra bademciklerini alırız diyor. gerçi hiç alma taraftarı değil doktor ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok diyoo:1no2:
ay ne zamandır şöylşe eskisi gibi hararetli hararetli yazışamıyoruz hayatım.....
önceden yazışcaz derken delirirdik..msj yetiştiremezdik....atlardık ta geri dönüp bakardık..ah ahhhhhhh nerde eski yazışmalarımız....:gitme: :gitme:
ay aman öle düşünme inallah almaz iyileşir diye düşün ne düşünürsek enerjimizi veriyoruz ya..ben hep iyi düşünütyorum artık....ameliyattan sonra ayberk iyileşicek ve bir daha böle sorunlar olmucak inşallah... :1hug:
evet hayatım insan özlüyor o günleri nedense koptuk birbirimizden nazar değdi sanki bize kem gözlere falan geldik heraldee :1no2: hepimiz bir telaşeye bir koşuşturmaya daldık hayatımm:1no2:
evet ya
koptuk gibi ....önceki gibi atlayamıyoruz hemen..işler yoğun..... belkide kaybetme korkumuz yok....mesala ben 15 gün hiç masama oturamadım..sanada yeşimede yazamadım..ama işim bitince sizin burda olucağını biliyodum...hiç öle araya soğukluk falan girmiyo ya ne güzel oluyoooooooo:)
evet canım belkide ondandırr haklısın Şeniz sonuçda çalışıyoruz hepimiz heran istediğimiz şeyi yapamıyoruz. a.s
canım bende bi yemek yiyip geleyim görüşürüz kaybolmayınnnnnnnnnŞeniz
işallah canım bizde ve doktoruda öyle umuyor ama yine devam ederse mecburen bir sene sonra bademciklerini alırız diyor. gerçi hiç alma taraftarı değil doktor ama mecbur kalırsak yapacak bişey yok diyoo:1no2: