- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Saripapatyyam
-
O zaman işte olurdu beleşe kayinvalidesine bakacağına sgk si ödenir üstüne parasını alırdı kayinvalideye de bakamam çünkü çalışıyorum derdiSanki g
Sanki Geç evlenip iş sahibi olanlar bu durumu yaşamıyor Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın
Evet işte siz baştan hata yaptınız iş yaptıracaktınız kayınvalideye.kalk anne sağlığın açısından da oturmak olmaz kalk şu işi de sen yap deyip önüne işi koyacaktınız.Siz resmen pamuklara sarmışsınız.Ben öğretmenim kayınvalidem bir haftalığına bana geldi.Okula gidip geliyorum bakıyorum ev bıraktığım gibi.ne çamaşır katlanmış ne yemek yapılmış.Bir gün 39 derece ateşlendim acillik oldum yatıyorum eşim ne yiyelim diye sordu dışardan söyleyecekti kalınvalidem elinde kumanda herhalde gelin kalkıp bir yemek yapar dedi.ben cinlendim sen ne vicdansız ne merhametsiz bir kadınsın elin ayağın tutuyor kalkıp oğluna bir çorba yapsana dedim.Kolumda serumla kadın benden iş bekliyor.Ben çıldırınca ne bileyim senin bana ihtiyacın olmuyordu ki her işini kendin yapıyordun yine yaparsın sandım dedi.Halbuki diğer gelinin evinde mutfaktan çıkmaz gelin bide çalışmıyor yani evde.Bulaşığını yıkar yemeğini yapar evi süpürür.Çünkü o gelini bunları yaptırmış zamanında.Eltim çok fenadır çok da simsi her işi kv yaptırıyor ama ben öyle değildim. Bu yüzden kv gitmek istemiyor diye düşünüyorum. Bi kere annemlere gitmiştim eltim gelmiş Bize ama ben evde yokum diye içeri girmemiş hizmet etmemek için. Bunu kendi ağzıyla söyledi hemdee
Ben yeni anladım. Konu sahibine surat asmış salak adam. Anasına değil. Bu kadar ..... işte. Boşluğa her şey yakışırKaynana ıslak battaniyeyi fırlatırken olayı gören sevgili (!) kocan ne tepki gösterdi?
Öylece baktı mi ?
Diyecek söz bulamıyorum ciddenBen yeni anladım. Konu sahibine surat asmış salak adam. Anasına değil. Bu kadar ..... işte. Boşluğa her şey yakışır
Neye hizmet 20 yaşınızda evlendiniz sonuç buAylık maaşı var 5 senedir benimle eğlendiğim günden beri
Ben hiç anlayamadım. Yani ıslak battaniye atıyorlar kadının üstüne kocası bunu görüyo bide geline mi surat asıyo. Neden? Gözüyle de görse demekki tepkisizDiyecek söz bulamıyorum cidden
67 yaşında kaynanam merdiven siliyor para kazanıyor. Şükür böyle biri değil. Böyle annelik olmaz. Torununa beddua etmek nedir. Gerçek olsa suçluluk dahi hissetmez. Ay ne çirkef kaHepiniz aynı binadaymışsınız, kayınvalideye de aynı binada ayrı ev açılsa sırayla bütün çocukları gider bakar bir ihtiyacı olduğunda. Kaldı ki 65 yaşında genç daha kendi işini kendi görür. Resmen size itelemişler ayıp ya. Gelin kimsenin anasına babasına bakmak zorunda değil. Herkes kendi anne babasına baksın.
Kocası da bunun çenesinden ölmüştürKocası ölünce sarcak kimse bulamamış kızcağıza sarmış bence .
Bunu çok duydumsenin bana ihtiyacın olmuyordu ki her işini kendin yapıyordun yine yaparsın
20 yaşında evlenmis hayati anlamadan kv taşınınca da tecrubesizliginden ses çıkaramamış konunun temeli bu. Tabi ki çözüm önerisi olamaz.Olan olmuş, geriye dönemez. Neden dememizi değil çözüm önerisinde bulunmamızı istiyor konu sahibi ama sizin gibiler direkt kınamaya geçiyor. Napsın 19 yaşına geri mi dönsün? Bu saatten sonra yapabileceği bir şey yok sadece olağan durumu iyileştirmeye çalışabilir o noktada da bizden yardım istiyor hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?