Nedir kayinvalidemden çektiğim :(((

Yakınınızda tek başına yaşayacağı bir ev bulunması gerekirdi. Haydi o olmadı, tüm evlatlarda kalacağı bir düzen kurulmalıydı. Siz bile eşinizin erkek kardeşinden dolayısıyla başka bir gelinden sorumluluk almasını bekliyorsunuz. Biraz da kızlarında kalsın demiyorsunuz.

Kayınvalideniz durup dururken battaniye atarak size sataşmış. Hala “eşim oradaymış, iyi ki bir şey demedim.” diyorsunuz. Cevap verdiğinizi eşiniz duysa ne olur ki? Bu kadar mı korkuyorsunuz eşinizden? Sustunuz da ne oldu, yine eşiniz sizle tartışmış. Yaranamazsınız çünkü insanlara.

Kadınlar bile bu kadar ataerkil düşünürse sorunlar hiç bitmez.

ama cok yanlis yapmissiniz,

yani kadin 60 yasindayken yasli diye sizinle yasamaya baslamis,

simdi 65 yasinda daha yasli, bir duzen var, kimse yanasmayacak bu duzeni bozmaya.

kendi aileniz ne diyor bu duruma, bir sey demiyorlar mi?

Öbür cocuklari almazsa ,eşinde sokaga mı atayım ben alicam annemi mecburen derse nabicaksin

Allah şifa versin. Ailenize anlatmasanız da sizi özledim geldim diye gitseniz bir süre için?

Öbür cocuklari almazsa ,eşinde sokaga mı atayım ben alicam annemi mecburen derse nabicaksin
Bence boşansın.Cünkü bunu çocuklardan önce kayınvalide düşünecek ve benim elim ayağım tutuyor bir göz evde tek başıma dururum diyecek çünkü zaten aile apartmanı gibi bir yerde yaşıyorlar.herkes gelir katkı sağlar öylesi daha doğru olur.Ama kayınvalide oğlunun yuvasını bozar da kendi rahatını bozmaz buradan onu anladım ben.Koca da düşünecek hem iyi koca hem iyi evlat olmak onun elinde.Eğer birini tercih edip diğerini kapıya koyarsa her türlü hakka girer.

Valla iyi çekmişsiniz yani ben olsam kıyametler coktan kopmuştu sanırım sizi sessiz sakin bulmuşlar güzel eziyorlar anlaşılan

Baktım eşim suratını asmış.
Kötülük olmasın diye sustum.

Siz cevap vermemişsiniz bile eşiniz ne olup bittiğini anlamadan neden suratını asmış?

Bırakın kötülük olsun. Çünkü siz sustukça bu hayattan herkes sizi memnun sanır. Eşiniz için aynı evde yaşıyoruz görsün bana hak versin diye sessiz sessiz beklerseniz daha çok beklersiniz. Diğer kardeşleri senin araman doğru olmaz.

Bunu eşin yapması lazım.

Bi cinnet bu işi çözer. Ama herşeyi göze almanız lazım.

Ya sessis kalıp bu işkenceye devam ediceksiniz. Ya da sesinizi çıkarıp herşeyi göze alıp ortalığı ayağa kaldırıcaksınız.

Bu kadın kendisini sultan falanmı zannediyor. Ne biçim bı insanmış. Eşinle konuş güzelce huzurumuz kaçıyo, mutsuzum de oda görüyo sonuçta anasına ses çıkarmaz. Gerekirse ayrı ev tutulsun bu ne ya cehennem hayatı yaşatıyor. Yada eşin arasın kaynını onlarda alsın yazık günah. Ve ezdirme kendını o yüzden çıkmış tepene hadsiz kaynanan.

Son durum: Simdi annemle konmuştum yolda 1 saate kadar gelirim kızım dedi. Ihtiyacim olanları aldım birşey daha danışmak istiyorum sizinle. Görümcelerimle aram çok iyiydi hep ararlardı iç gitti gideli ne arayan var ne soran ama kv haksız olduğu için anlatmamıştır adım gibi eminim. Onlar bana tavır aldı sanırım. Bende almak istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapayım bana akıl verin bende asla aramam msj yazmam ama belli etmem lazım annelerine çok kızdığı mi ve bidaha onunla aynı evde yaşamak istemememi bir şekilde belli etmem lazım ki anlasınlar. Pencerelerimiz birbirine bakıyor dün kv kızının halılarını örtülerini temizledi ama ben hastaydım çok hemde. Bir tane çorba istemiştim yapmamıştı balkonda oturmuştu akşama kadar. Bunları düşündükçe çok zoruma gidiyor. Annemlere gidince asla yazmiycam gurubumuz var ordanda çıktım. Anlasınlar anyayı konyayı..

Kv anlatmıştır ama seni suçlu göstererek anlatmıştır. Gorumcelerin o yuzden seni aramamislardir. Gruptan cikarak zaten tavrıni gostermissin. Yaşamak istemedigini de zamana birak yeri gelir direk yüzlerine söylersin

KAunanalardan retleri yorum

Görümcelerin tabi sana tavır alacaklar, artık rahatları bitti de ondan, şimdi onlara karışır

Eşinizle düzgünce bir kere konuşun ,ister ev tutun ister diğer kardeşlere 5 er yıllığına gitsin ,benden bu kadar diyin,
Biraz bekleyin bir hafta gibi ,sonra ne düşündüm ne yapacaksınız diyin ,eşiniz muhtemelen burda kolay mı ev bulmak,kardeslerimle konuşmak diye söylenir ,evden gideceğinizi söyleyin
Evden gitme gibi bir seçeneğiniz yoksa hergun sorun çıkartın ,yemek yapmayın ,temizlik yapmayın ,ters ters cevap verin.
İyilik güzel hos ,ters anlamayın ama sizinki enayilige dönmüş artık
Hastayken tamam bakılır anne baba ama boyle de olmaz ki ,kendi kızları bile sizin yaptiginizi yapmıyor.Gorumcen de sürat asarsa az ötede assin,ağaç değilsiniz bulundugunuz yeri terk edin ters birşey yaparsa

Esiniz tüm bü olaylarda nerde?

Bence kimseyle muhattap olmayin. Biri birsey söylerse sorarsa anlatirsıniz ama durup dururken kendinizi savunmaya çalışmayın. Sizin bir suçunuz yok neticede. Görümcelerde zaten annelerine karsı sizin tarafınızda olmazlar kolay kolay.
Bir süre ailenizin yaninda kafa dinleyin. Esinizde bu sürede sorunu halletsin.
İnşallah bundan sonra huzurlu bir evliliginiz olur

İnsanlara birşeyi bozmak ne kadar kolay geliyor, boşan, terket .. demek ne kadar kolay oysa ortada bir çocuk var bir evlilik var, eğer psikolojik yada fiziksel şiddet var deseydin bende bunu diyenler arasında olurdum ama sizin çözülmeyecek sorununuz yok ki. .sadece iletişim ve anlayışta sorununuz var ve birbirini seven insanlar bunu konuşarak atlatırlar. .tavır göstermek ne çocukca bir davranış ..HIH Küstüm gruptan çıktım koşun arkamdan hadi .. bu nasıl bir tavırdır mücadeleden kaçmak ne demektir sizin evliliğiniz bu kadar mı kıymetsiz..ağlamadan sızlamadan konuşarak huzursuzluğunuzu çözüm bularak ve kırmadan anlatmak bu kadar mı zor ..siz gidince onlarda inat yapıp arayıp sormazlarsa napıcaksın bir konu daha açarsın tehdit için evi terkettim beni kimse aramıyor diye... şunu unutma evi terketmen büyük hata ve pire için yorgan yakmayı çok güzel izliyorum tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…