- 19 Nisan 2014
- 4.403
- 12.821
- 498
- Konu Sahibi Saripapatyyam
-
Öbür cocuklari almazsa ,eşinde sokaga mı atayım ben alicam annemi mecburen derse nabicaksinHerkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dün küçük bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu görmedim sonra kv. Çamaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı üstüme fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana söyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahiusulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum küçücük bir yardımını dahi göremedim bu zamana kadar çay tüpün üstünde kaynar kaynar durur söndürüp demlemeye bile üşenir gerisini siz düşünün 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dün yüzünü aşmış ben de güzelce konuştum bağırıp çatışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana öyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 görümcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar çok varki. Gözü hep üzerimde çok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kaç kere uyardım ama kendi kendime söz verdim bir daha etsin bütün çocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kötülük olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Dün gece o kadar çok ağladım ki haksızlığa. Şimdi bana akıl verin napayım ne edeyim. Valahi kahvaltıyı odamda kizimla yapmayı düşünüyorum
Ben olmasam vallahi bir bardak cay koyup da içmez öyle birisi. Ama kendisine sorsaniz dünyanın en iyi birisi. Yorumlarınızı bekliyorum okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Evet annem babam var bana çok düşkünler kızıma da öyle babam kanser o yüzden pek bisey anlatmak istemiyorum onlara kendim çözerim kafasıyla gittim hep babamın hastalığı ciddi doktor asla stres yapmasn demişti
Bence boşansın.Cünkü bunu çocuklardan önce kayınvalide düşünecek ve benim elim ayağım tutuyor bir göz evde tek başıma dururum diyecek çünkü zaten aile apartmanı gibi bir yerde yaşıyorlar.herkes gelir katkı sağlar öylesi daha doğru olur.Ama kayınvalide oğlunun yuvasını bozar da kendi rahatını bozmaz buradan onu anladım ben.Koca da düşünecek hem iyi koca hem iyi evlat olmak onun elinde.Eğer birini tercih edip diğerini kapıya koyarsa her türlü hakka girer.Öbür cocuklari almazsa ,eşinde sokaga mı atayım ben alicam annemi mecburen derse nabicaksin
Valla iyi çekmişsiniz yani ben olsam kıyametler coktan kopmuştu sanırım sizi sessiz sakin bulmuşlar güzel eziyorlar anlaşılanHerkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dün küçük bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu görmedim sonra kv. Çamaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı üstüme fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana söyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahiusulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum küçücük bir yardımını dahi göremedim bu zamana kadar çay tüpün üstünde kaynar kaynar durur söndürüp demlemeye bile üşenir gerisini siz düşünün 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dün yüzünü aşmış ben de güzelce konuştum bağırıp çatışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana öyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 görümcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar çok varki. Gözü hep üzerimde çok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kaç kere uyardım ama kendi kendime söz verdim bir daha etsin bütün çocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kötülük olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Dün gece o kadar çok ağladım ki haksızlığa. Şimdi bana akıl verin napayım ne edeyim. Valahi kahvaltıyı odamda kizimla yapmayı düşünüyorum
Ben olmasam vallahi bir bardak cay koyup da içmez öyle birisi. Ama kendisine sorsaniz dünyanın en iyi birisi. Yorumlarınızı bekliyorum okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Baktım eşim suratını asmış.
Kötülük olmasın diye sustum.
Bu kadın kendisini sultan falanmı zannediyor. Ne biçim bı insanmış. Eşinle konuş güzelce huzurumuz kaçıyo, mutsuzum de oda görüyo sonuçta anasına ses çıkarmaz. Gerekirse ayrı ev tutulsun bu ne ya cehennem hayatı yaşatıyor. Yada eşin arasın kaynını onlarda alsın yazık günah. Ve ezdirme kendını o yüzden çıkmış tepene hadsiz kaynanan.Herkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Kv anlatmıştır ama seni suçlu göstererek anlatmıştır. Gorumcelerin o yuzden seni aramamislardir. Gruptan cikarak zaten tavrıni gostermissin. Yaşamak istemedigini de zamana birak yeri gelir direk yüzlerine söylersinSon durum: Simdi annemle konmuştum yolda 1 saate kadar gelirim kızım dedi. Ihtiyacim olanları aldım birşey daha danışmak istiyorum sizinle. Görümcelerimle aram çok iyiydi hep ararlardı iç gitti gideli ne arayan var ne soran ama kv haksız olduğu için anlatmamıştır adım gibi eminim. Onlar bana tavır aldı sanırım. Bende almak istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapayım bana akıl verin bende asla aramam msj yazmam ama belli etmem lazım annelerine çok kızdığı mi ve bidaha onunla aynı evde yaşamak istemememi bir şekilde belli etmem lazım ki anlasınlar. Pencerelerimiz birbirine bakıyor dün kv kızının halılarını örtülerini temizledi ama ben hastaydım çok hemde. Bir tane çorba istemiştim yapmamıştı balkonda oturmuştu akşama kadar. Bunları düşündükçe çok zoruma gidiyor. Annemlere gidince asla yazmiycam gurubumuz var ordanda çıktım. Anlasınlar anyayı konyayı..
KAunanalardan retleri yorumHerkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Son durum: Simdi annemle konmuştum yolda 1 saate kadar gelirim kızım dedi. Ihtiyacim olanları aldım birşey daha danışmak istiyorum sizinle. Görümcelerimle aram çok iyiydi hep ararlardı iç gitti gideli ne arayan var ne soran ama kv haksız olduğu için anlatmamıştır adım gibi eminim. Onlar bana tavır aldı sanırım. Bende almak istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapayım bana akıl verin bende asla aramam msj yazmam ama belli etmem lazım annelerine çok kızdığı mi ve bidaha onunla aynı evde yaşamak istemememi bir şekilde belli etmem lazım ki anlasınlar. Pencerelerimiz birbirine bakıyor dün kv kızının halılarını örtülerini temizledi ama ben hastaydım çok hemde. Bir tane çorba istemiştim yapmamıştı balkonda oturmuştu akşama kadar. Bunları düşündükçe çok zoruma gidiyor. Annemlere gidince asla yazmiycam gurubumuz var ordanda çıktım. Anlasınlar anyayı konyayı..
Bütün gün işte akşamda eve gelince ayaklarını uzatıp maç izliyordur paşa efendi!Esiniz tüm bü olaylarda nerde?
Bütün gün işte akşamda eve gelince ayaklarını uzatıp maç izliyordur paşa efendi!
Bence kimseyle muhattap olmayin. Biri birsey söylerse sorarsa anlatirsıniz ama durup dururken kendinizi savunmaya çalışmayın. Sizin bir suçunuz yok neticede. Görümcelerde zaten annelerine karsı sizin tarafınızda olmazlar kolay kolay.Son durum: Simdi annemle konmuştum yolda 1 saate kadar gelirim kızım dedi. Ihtiyacim olanları aldım birşey daha danışmak istiyorum sizinle. Görümcelerimle aram çok iyiydi hep ararlardı iç gitti gideli ne arayan var ne soran ama kv haksız olduğu için anlatmamıştır adım gibi eminim. Onlar bana tavır aldı sanırım. Bende almak istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapayım bana akıl verin bende asla aramam msj yazmam ama belli etmem lazım annelerine çok kızdığı mi ve bidaha onunla aynı evde yaşamak istemememi bir şekilde belli etmem lazım ki anlasınlar. Pencerelerimiz birbirine bakıyor dün kv kızının halılarını örtülerini temizledi ama ben hastaydım çok hemde. Bir tane çorba istemiştim yapmamıştı balkonda oturmuştu akşama kadar. Bunları düşündükçe çok zoruma gidiyor. Annemlere gidince asla yazmiycam gurubumuz var ordanda çıktım. Anlasınlar anyayı konyayı..
Son durum: Simdi annemle konmuştum yolda 1 saate kadar gelirim kızım dedi. Ihtiyacim olanları aldım birşey daha danışmak istiyorum sizinle. Görümcelerimle aram çok iyiydi hep ararlardı iç gitti gideli ne arayan var ne soran ama kv haksız olduğu için anlatmamıştır adım gibi eminim. Onlar bana tavır aldı sanırım. Bende almak istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapayım bana akıl verin bende asla aramam msj yazmam ama belli etmem lazım annelerine çok kızdığı mi ve bidaha onunla aynı evde yaşamak istemememi bir şekilde belli etmem lazım ki anlasınlar. Pencerelerimiz birbirine bakıyor dün kv kızının halılarını örtülerini temizledi ama ben hastaydım çok hemde. Bir tane çorba istemiştim yapmamıştı balkonda oturmuştu akşama kadar. Bunları düşündükçe çok zoruma gidiyor. Annemlere gidince asla yazmiycam gurubumuz var ordanda çıktım. Anlasınlar anyayı konyayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?