Nedir kayinvalidemden çektiğim :(((

olmaz olsun böyle evlilik 5 yıldır siz eşinizle değil kv ile evlenmişsiniz resmen bu ne ya resmen çökmüşler üstüne bazen küçük bi cinnet her şeyi çözebilir en kötü al bebeni çık öyle bi ortamda çocuk büyütülür mü.

Seni sessiz bulmuş Bi zahmet yardım etsin yaşlıysa edebini bilsin battaniye atmak da nedir? Acil ses çıkar çıldır böyle gitmez

Seni sessiz bulmuş Bi zahmet yardım etsin yaşlıysa edebini bilsin battaniye atmak da nedir? Acil ses çıkar çıldır böyle gitmez
65 yaş yaşlı değil artık ki 60 yaşından beri bu kızın başına çöreklenmiş.Cok üzüldüm ya gencecik insanın hayatı rezil oluyor.Ben bir gün kalmaya tahammül edemiyorum.bu kız 5 yıldır bakıyormuş bu şekilde.sinirlerini harap etmiştir.

Allah sabır versin ama çıldıracak kocayı tehdit edecek boşarım diye yoksa daha çok çeker

Çocuğuma beddua edecek bende ona saygısızlık etmeyim diye susacağım öyle mi?

Yok öyle bir dünya, ya o gider ya da ben yakarım tüm ipleri, yaşlı o idare et diye bişi yok, video izlerken beddua ederken gayet aklı başında belli ki.

kadın nıye sızde yasıyor
ben olsam bırgun kahvaltıda çat diye sana artık bır ev bulalım ev ustune ev olmuyor herkesın kendı duzenı var derdım
yanı ustume ıslak battanıyeyı atan bırıyle boyle rahat konusulur sonucta ...
beddualar da edıyor ve ıslak battanıyeyle benı dovdu dıye sıkayet bıle cıkar aslında bu konudan kadın resmen sıddet uyguluyor sıze saka mı bu

Eşinizi bu anne yetiştirdiği için ben de eşinizin gidip konuşacağını düşünmüyorum.Gerçekten de bunun gibi adamlar boşar yine de annesinin birşeylerini yer.Olan masum küçük yaşta alınmış kıza olur.Yazık gerçekten hayatlar böyle karartılıyor işte.

Kocası ölünce sarcak kimse bulamamış kızcağıza sarmış bence .

Kocası ölünce sarcak kimse bulamamış kızcağıza sarmış bence .
canımmm cok ozlemısım senı

valla konu sahıbı akıllı olsun rehabılıtasyon merkezı degıl hakkını yedırmesın
kayınvalıdenın normal olmadıgı bellı zaten de konu sahıbı de fazla sindirilmiş uzuldum kıza

Kayınvalideniz size iftira atmış.

Ben deeee
Ve sesini çıkarmazsa daha sindirilir , bence bi yerden başlayıp yavaştan direnmeye başlamalı .

Kadın yaşlı değil hasta değil niye sizinle 1 yıldır kalıyor onu anlamadım. Ayrıca illa biriyle kalmak istiyorsa gitsin diğer çocuklarında da kalsın. Sizi resmen hizmetçi gibi görüp seda sürüyor. Seninde küçücük çocuğun var. Bence eşinle görüş birazda diğerinde kalsın. Bu evlilik kv ile 3 kişilik olmuş hep sizinle...

Zaten öyle söz verdiler ama kimse sözünde durmadı ki kaynım birer ay bakıcaz dedi ama sadece o zaman 1 ay kaldı o zaman da görümcelerm ve eşim bana sürat yaptı hep

1 yıl değil 5 yildir bizimle ve gitmiyor

Aynen oyle çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…