• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir kayinvalidemden çektiğim :(((

Herkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok :KK43:(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dün küçük bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu görmedim sonra kv. Çamaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı üstüme fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana söyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahi :KK43: usulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum küçücük bir yardımını dahi göremedim bu zamana kadar çay tüpün üstünde kaynar kaynar durur söndürüp demlemeye bile üşenir gerisini siz düşünün 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dün yüzünü aşmış ben de güzelce konuştum bağırıp çatışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana öyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 görümcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar çok varki. Gözü hep üzerimde çok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kaç kere uyardım ama kendi kendime söz verdim bir daha etsin bütün çocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kötülük olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Dün gece o kadar çok ağladım ki haksızlığa. Şimdi bana akıl verin napayım ne edeyim. Valahi kahvaltıyı odamda kizimla yapmayı düşünüyorum
Ben olmasam vallahi bir bardak cay koyup da içmez öyle birisi. Ama kendisine sorsaniz dünyanın en iyi birisi. Yorumlarınızı bekliyorum okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Eşinizin niye sesi çıkmıyor ya?Gençliğinize yazık diğer evlatları da baksın hayret bir şey ya.Alttan almayın alttan aldıkça böyle üzerinize bir şeyler fırlatır.Bazı kaynanalar hakediyor valla böyle kaynanaya saygı duyulmaz..Sen kimsenin hizmetçisi değilsin

Kotu bi amaçla yazmadım :KK43:
Kötü amaçla yazsan ne olacakmış?Öyle kaynanaya az bile.Sen bakma buradakilere ne demek battaniyeyi üzerine atmak terbiyesiz kadın.İki bi tarafını kaldırsın da işin ucundan tutsun.Oğlu yapsın onun hizmetini senin annen mi sanki

Bende öyle düşünüyorum ama haksızlığa uğruyorum çok zoruma gidiyor artık 5 senedir böyle. Evet aramam saçma olur ama eşim asla aramaz benden bile boşanır o derece. Konuyu bilip bilmeden sürat astı bana yanimdaduran bir esim yok malesef
Sana mı surat astı bir de yuh yani az yesinler de hizmetci tutsunlar ayrıl da aklı başına gelsin

Aynı evde kalamamanız konusunda hak veriyorum elbette ancak birer ay sırayla evlat gezmek bence dünyadaki en onur kırıcı iş. Yatalak bakıma muhtac olur bir insan bir kac ayda bir bşr evladına gider de istenmemekten ev ev gezmek olacak iş değil. Kv ye ev acın kendi yasasın 65 yas gayet yalnız yasanacak bşr yas. Kızlarına da yakın olur görüşürler 3 kızı varmış. Ama yeme içme beraber işine girmeyin yine aynı kapıya cıkar haberinizolsun.

Iyilikle çözülmeyecek problemler vardır. Sizinki
bunlardan birisi.

Iyisiniz ama mutsuzsunuz, yine kimseye yaranamıyorsunuz değil mi?
Hiç değilse kötü olun yine yaranamazsınız ama haksızlığa uğramış hissetmezsiniz.
Ve eminim daha mutlu olursunuz.
Bir cinnet gerek.
Arayın diğer çocukları evet aynen artik bu düzen değişecek deyin.
Değişmiyorsa da toplayın bavulu çocuğunuzu alın gidin.
Nereye varırsa varır.
Dünya delilerin valla ohh..
Akıllılar çile çeksin.
👏🏻👏🏻👏🏻kesinlikle o kadar doğru ki. Aynısını aynen uyguladım kv ve görümcelere. Okadar mutluyum ki anlatamam. Bende kaç sene çektim daha farklı bi konuydu benim ki ama benzer. Altlı üstlüyüm cıkmıyolardı evimden üçü birden hergun. en sonunda baktım öyle de kötüyüm böylede vurdum kapiyi suratlarına çektim kendimi evime oh dünya varmış dedim. Baya şaşırdılar beklemiyolardı alışmışlar ya. ben iyi niyetliyim diye avunurken meğer onlar arkamdan enayi(daha neler neler) diyolarmış. Hiç değilse uzakta oynasınlar.
Yorumunuza katılıyorum sonuna kadar deneyip onaylandı:)

Herkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok :((( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dün küçük bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu görmedim sonra kv. Çamaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı üstüme fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana söyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahi :( usulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum küçücük bir yardımını dahi göremedim bu zamana kadar çay tüpün üstünde kaynar kaynar durur söndürüp demlemeye bile üşenir gerisini siz düşünün 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dün yüzünü aşmış ben de güzelce konuştum bağırıp çatışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana öyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 görümcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar çok varki. Gözü hep üzerimde çok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kaç kere uyardım ama kendi kendime söz verdim bir daha etsin bütün çocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kötülük olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Dün gece o kadar çok ağladım ki haksızlığa. Şimdi bana akıl verin napayım ne edeyim. Valahi kahvaltıyı odamda kizimla yapmayı düşünüyorum
Ben olmasam vallahi bir bardak cay koyup da içmez öyle birisi. Ama kendisine sorsaniz dünyanın en iyi birisi. Yorumlarınızı bekliyorum okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Diğer çocuklarının bence düşünüp araması gerekir annelerini gel birazda bizde kal diye niye böyle oluyor evlatlar anlamiyorum benmde erkek kardeşim var temelli ben bakcam dese bile el kizi ne kadar kaldirirki birada bizde kal diye aramak lazim

O battaniyeyi size neden fırlattı ben anlamadim. Neden zamaninda asmadiniz diyemi ? İş yapmıyo birde patronluk yapıyo yani hanımefendi.
Bence eşinizle konuşun. Sizin aileniz yokmu. Ne hakla bu kadar eziyorlar sizi. Ben olsam 5 yıl diger çocuklarının yanına yollarım. Sen yeterince bakmışşın birazda onlar çeksin.

Herkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk özet geceyim yorum yaparsanız çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok :KK43:(( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var çok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gücüm kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah öyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur çok zoruma gidiyor ama ben ona karşı öyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dün küçük bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu görmedim sonra kv. Çamaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı üstüme fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana söyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahi :KK43: usulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum küçücük bir yardımını dahi göremedim bu zamana kadar çay tüpün üstünde kaynar kaynar durur söndürüp demlemeye bile üşenir gerisini siz düşünün 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dün yüzünü aşmış ben de güzelce konuştum bağırıp çatışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana öyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 görümcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar çok varki. Gözü hep üzerimde çok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kaç kere uyardım ama kendi kendime söz verdim bir daha etsin bütün çocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kötülük olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Bence siz kayin validenize koca bulun cunku ben 26 yasindayim sosyal medya diye hc birseyim yok helede kalmiski tiktk aksama kadar duyuyoruz ordaki videolari 65 yasinda ne bu heves ayriyeten yurt disinda herzaman bir yardim vardir nerde olursaniz olun ev kirasi yardimi esi olmus dulluk parasi ona yeter evini tek odali tutdunmu devlette yardim ediyo kirasina kendi cebinden ciksin en cok 100 euro ciksin esinden dolayi aldigi dulluk parasi ona yeterli olur tek basina faturalari odeyemez derseniz onada devlet yardim ediyo size yakin bir yerlerden tutup kendi evine koya bilirsiniz gozunuz ustunde olur yine ama en azindan siz kurtulmus olursunuz yoksa gecmez gurbetye dizin gunleriniz birde bir laf var itial gelin veyada itial damat gelenlerin canini cikartiyolar neymis ben getirdim seni turkiyeden ey bok yedinde getirdin keske getirmeseydin deniliyo bazi zamablarda iskence edecekdiniz madem getirmeseydiniz daha iyiydi😡😡

Aynı evde kalamamanız konusunda hak veriyorum elbette ancak birer ay sırayla evlat gezmek bence dünyadaki en onur kırıcı iş. Yatalak bakıma muhtac olur bir insan bir kac ayda bir bşr evladına gider de istenmemekten ev ev gezmek olacak iş değil. Kv ye ev acın kendi yasasın 65 yas gayet yalnız yasanacak bşr yas. Kızlarına da yakın olur görüşürler 3 kızı varmış. Ama yeme içme beraber işine girmeyin yine aynı kapıya cıkar haberinizolsun.
Birer ay gezmez bencede onur kırıcı. İnsanın hiçbir yerde düzeni olmuyor. Sürekli çantası elinde ordan oraya...
Hem zaten konu sahibi 5 yıl tek başına bakmıs. Şimdi kalkıp sıra yapmak çok saçma. Ama anladığım kadarıyla diğer elti evine sokmuyor, görümceler erkek çocuk bakar diye düsünüyor. Haliyle ihale konu sahibine kalmış.

Sizin üzerinizde emeği olmayan bir insan anneniz değildir eşinize söyleyin mecbur değilim ben diyin.. Herkes evinde rahat ohh ne ala 🙄🙄

Çocuğunuza beddua mı? Yok artık ne diyor mesela? Bunun gibi bir şey olursa direkt cevap vermek lazım ne demek beddua😡
Kadın gençmiş niye milletin düzenini bozuyor hangi çağda yaşıyoruz ayırsın evini. Eşinizle sakince konuşun, konuşsun kardeşleriyle sırayla baksınlar.

Bizde de babaannem 85 yasinda kendi evinde kaliyor halamin 2 si evinde kal diyor buyuk olan halamda oglanlaar baksin oglanlar alsin oglanlar yapsin deyip duruyor zor bir durum
Cocuguna beddua ediyorsa video kaydina al gonder gorumune kaynina ben daha fazla dayanamiyorum sizin cocuklarinizi daha cok seviyor daha cok ustun tutuyor deyip ayirin

herkese tekrar merhaba bütün yorumları okudum netim az diye yazamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun. Direk gelişmeleri yazıyorum şimdi dün eşimle konuştum sakin bi dille kaynım 1 hafta sonra gelecek il dışında arayıp konuşacak öyle dedi. Biraz irin mirin etti ama bakıcam artık. Istemiyorim dedim ben köle değilim yeter artık dedim. 1 haftayı bile beklemiyicem annemi aradım ama olayı anlatmadım sıkıldım anne kafa dinliycem gelip beni alır mısın dedim tamam kızım dedi. Olayı neden anlatmıyorum çünkü babam kanser üzülsün istemiyorum. Eşime dedim ben gelene kadar annen bu evden gidicek yoksa boşanma savaşını açıcam dedim. Resti çektim yani gelişmeleri yazicam tekrar şuan kv. Gorumcemde dün sabah çıkmıştı daha gelmedi inşallah daha da gelmez :) hepinize ayri ayrı teşekkür ediyorum

Eli ayağı tutmaz tabi ki bakılır da galiba sizin yaşınız da küçük diye tüm yükü size yüklemişler. evliliğinizin en güzel zamanlarına yazık olmuş.

Eşiniz de anlayışsız sanırım, kavga çıkmadan halledilebilecek gibi görünmüyor. Bu bencil insanlar 5 sene baktı Allah razı olsun diyecek insanlar değiller, kötü gelin olacaksınız ama sağlığınızdan, gençliğinizden olmanızdan iyidir.

Anneniz, babanız var mı? Bir süre yanlarına gitme ihtimaliniz var mı? Evde anne oğul kalsınlar bakalım o zaman da mı boş oturacak?
Evet annem babam var bana çok düşkünler kızıma da öyle babam kanser o yüzden pek bisey anlatmak istemiyorum onlara kendim çözerim kafasıyla gittim hep babamın hastalığı ciddi doktor asla stres yapmasn demişti

Back