- 1 Ekim 2020
- 42
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi Saripapatyyam
-
Aylık maaşı var 5 senedir benimle eğlendiğim günden beriYalnız kalabilir genç daha, geliri falan yok mu? Kalamazsa da dönüşümlü olarak bütün çocuklarına gitmesi gerekir. Her çocukta bir ay dursa zaten birkaç ay dinlenebilir herkes. Ne zamandır sizde?
O zaman eşinizin kardeşleri öyle empati kuran elini taşın altına koyacak insanlar değiller. Eşinizle konuşun ve kardeşlerine açıklasın durumu. Siz söylemedikçe almaz onlarAylık maaşı var 5 senedir benimle eğlendiğim günden beri
Bende öyle düşünüyorum ama haksızlığa uğruyorum çok zoruma gidiyor artık 5 senedir böyle. Evet aramam saçma olur ama eşim asla aramaz benden bile boşanır o derece. Konuyu bilip bilmeden sürat astı bana yanimdaduran bir esim yok malesefÇocuklarını sizin aramanız bence çok çok ayıp olur ben asla böyle birşey yapmazdım, Kahvaltıyıda ayrı yapmazdım bu döner dolaşır çok kötü döner size sakinlik ve iyiliğinizi kaybetmeyin.. sorunlarınızı eşinize anlatın ve bi zahmet eşiniz çözsün bu konuyu **çünkü anneler her zaman (bizde dahil) çocuklarını sever siz eşiniz hayatınızda olduğu sürece k.validenizinde hayatında olacaksınız ne gerek var kötü olmaya
Aylık maaşı var 5 senedir benimle eğlendiğim günden beri
kadın zaten kötü olmuyor ki kv oluyorÇocuklarını sizin aramanız bence çok çok ayıp olur ben asla böyle birşey yapmazdım, Kahvaltıyıda ayrı yapmazdım bu döner dolaşır çok kötü döner size sakinlik ve iyiliğinizi kaybetmeyin.. sorunlarınızı eşinize anlatın ve bi zahmet eşiniz çözsün bu konuyu **çünkü anneler her zaman (bizde dahil) çocuklarını sever siz eşiniz hayatınızda olduğu sürece k.validenizinde hayatında olacaksınız ne gerek var kötü olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?