Nedir kayinvalidemden çektiğim :(((

Yok ben demedim ki zaten demem yani önce 1 er ay arayla bakıcaz biz dedi kaynım ama 5 senedir kimseden ses seda yok herşeyi benim üstüme attılar sanki

Inanın sabah öğle akşam her iş bende herşey bende artık yoruldum hem bedenen hem ruhen
5sene iyi bile dayanmissin insan bazen kendi pisligini temizlemek istemiyor. Birak yapma sende azcik numara yap basim agriyor de cikma odadan kocan gelincede bi makarna yaparsin hastaydim yemek yapamadım dersib

Bizim kültürde "yaslilarin" kendilerini salmasi ve bu sekilde baskalarina guvenip hayat surdurmelerine anlam veremiyorum. Sagliklilar ve paralari varsa niye bu sekilde yasanilir. Akil var fikir var konu sahibi kimsenin hizmetcisi degil.
Evet kaynımın kendi evi varhemde iki katlı ama gitmiyor

Yok ben demedim ki zaten demem yani önce 1 er ay arayla bakıcaz biz dedi kaynım ama 5 senedir kimseden ses seda yok herşeyi benim üstüme attılar sanki
Sankisi kalmamış baya baya atmışlar.Bak kaynın hiç kendi evinin eşinin huzurunu bozuyor mu yok.Madem eşin surat asıyor evlenmeseydi de anasıyla yaşayıp gideydi.Erkek oldu da ne oldu başıma.Gerçekten çok cahil insanlara eş olmuşsun

5sene iyi bile dayanmissin insan bazen kendi pisligini temizlemek istemiyor. Birak yapma sende azcik numara yap basim agriyor de cikma odadan kocan gelincede bi makarna yaparsin hastaydim yemek yapamadım dersib
Öyle yapicam artık sabah kizimla kahvaltı yaptık beraber. Çağırmadım kv. Üzerime attığı battaniyeyi de paramparça ettim attım çöpe. Çöp tam kapımızın onu kesinlikle görür:)

Eltim çok fenadır çok da simsi her işi kv yaptırıyor ama ben öyle değildim. Bu yüzden kv gitmek istemiyor diye düşünüyorum. Bi kere annemlere gitmiştim eltim gelmiş Bize ama ben evde yokum diye içeri girmemiş hizmet etmemek için. Bunu kendi ağzıyla söyledi hemdee

Madem sizin yanınızda kalıyor o zaman sizinde bir şey olduğunda sesiniz çıkacak . Yani bağırın tersleyin saygısızlık yapın demiyorum ama az sesiniz çıksın yani neden susuyorsunuz . Ayrıca eşiniz görüp bir şey demiyor mu ? Annesine..

Eltim çok fenadır çok da simsi her işi kv yaptırıyor ama ben öyle değildim. Bu yüzden kv gitmek istemiyor diye düşünüyorum. Bi kere annemlere gitmiştim eltim gelmiş Bize ama ben evde yokum diye içeri girmemiş hizmet etmemek için. Bunu kendi ağzıyla söyledi hemdee

Gelin bakmak zorunda değildir ki geri dönsün

Zaten öyle söz verdiler ama kimse sözünde durmadı ki kaynım birer ay bakıcaz dedi ama sadece o zaman 1 ay kaldı o zaman da görümcelerm ve eşim bana sürat yaptı hep
Sakın susma konuş yaşadığının benzerini annem yaşadı. Anneanneme baktı 5kardeşler biride bakmadı annem baktı. İçine ata ata hasta oldu şeker hastası oldu psikolojisi bozuldu. Annem alın der diye korkularından eve gelmezdi ziyarete bile. Şimdi ölünce anneleri oldu. Sana tavsiyem sakın susma ne olursa olsun,ne kaybedeceksin ki sağlığından değerli değil.eşinle konuş (Sana yengemin meşhur taktiğini veriyim,bayılma numarası yap,ayy yeter diye)bu hafta annenin valizini hazırlıyorum abini ara annem size geliyor bir aylığına sende ordan diğer kız kardeşlere gönderirsin ,benim eşim hastalandı,sizinde anneniz ,ayıp desin.

Eşinizin erkekliğini sevsinler. Anasına surat asmış o kadar. Ne büyük bir tepki. Pısırık işte ne olacak. Sizin için kılını bile kıpırdatmıyor. Bundan sonra kendinize kahvaltı hazırlayın odada yiyin de aç kalsın. O kadar sinir oldum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…