İlgi budalaligi

Sen şimdi 40 tane neden ariyorsun ve için içini yiyor ya erkekte öyle bisiy yok kafa rahat adam s.. g... diyerek aslinda akkindakini söylemis bu adamla tekrar beraber olursan daha agirlari gelir bilesin.

Savunmak için demiyorum anlatmak için diyorum ama sahiden normalde böyle değil dün baya özür diledi kendine yüklendi vs ama aşırı şekilde çelişiyor. nasıl kolayca küfür eder öyle nasıl yutarım bilmiyorum

yani canm duzeldm demissin acaba gercekten ilgi budalasimiydin yoksa adam sana bunu kabul mu ettirdi belkide her kadn kadardin ? bence bu kompleksten bir çık seni kabul eden kendn gibi kabul edeck .. kendni neden sanki evliligni kurtarmak isteyen kadinlar gbi ortaya atysn evli olsan amenna takdire sayan ama suan hic geregi yok muhtaclgn da yok kimse icin degsme derim.. neyse degstm uzun sure iyiydik 2 gundur ustune dustm diyosum yahu bunda ne var dus nie rest cekiyo bu adam sana canm daha sonra demek cok mu zor biri aklna giriyo olabilir mi ... genel anlamda sunu dusunyrm canm eger duygularni dizginleyip bu adamdan vazgcmzsen omrun boyunca kocam ilgisiz sevgisiszm ilgisizlkten sikildm die sikayetlenen bi kadin olrk hayatni devam ettrcksn belki hatalar yapcksn belki hata yapmaycksn ama bu adam sana yaptgn hatayms gbi hissettrck falan falan... ama genel olrak ilgi odagi bir kadinin ilgisiz bir erkekle yapaildigni ben gormedm sanada yazik salla gtsn...

aslında çok ilgi bekleyen karışan eden birisi değilim ama çok çocukça seylere takıyodum wpa girdin neden yazmadın gibi. çok saçma biliyorum bu huyumu bayadır dizginlemiştim ama şu iki gündür yine o hale girdim. sonuç bu. ilgisiz değil kesinlikle uyanır uyanmaz arar, işi olmadığı halde sabahın köründe sesimi duymak için aradığı çoktur hatta. yaptığım çocukça ama küfür ettirecek kadar değildi

aslında çok ilgi bekleyen karışan eden birisi değilim ama çok çocukça seylere takıyodum wpa girdin neden yazmadın gibi. çok saçma biliyorum bu huyumu bayadır dizginlemiştim ama şu iki gündür yine o hale girdim. sonuç bu. ilgisiz değil kesinlikle uyanır uyanmaz arar, işi olmadığı halde sabahın köründe sesimi duymak için aradığı çoktur hatta. yaptığım çocukça ama küfür ettirecek kadar değildi
ah canm ah bellki sen cok seviyorsun ve suan bizden istedgn cevap aman bosver canm sinirle demistr deyip sevdgn adami senin gonlunde aklamamiz boylece icin rahat edck ama malesef cnm sevdgn icin iyi yonlerini gormek istysn yasa ve gor ne diyeyim....

ah canm ah bellki sen cok seviyorsun ve suan bizden istedgn cevap aman bosver canm sinirle demistr deyip sevdgn adami senin gonlunde aklamamiz boylece icin rahat edck ama malesef cnm sevdgn icin iyi yonlerini gormek istysn yasa ve gor ne diyeyim....

yok hayır sizden öyle cevap beklemiyorum az kendimi uzaklaştırıp baktığımda olumsuz yanları görüyorum hatta ona da diyorum sonrasında dikkat ediyor, düzeltmeye çalışıyor. bilmiyorum kendi düşen ağlamaza varacağım galiba

Back
X