Teşekkür ederim canım , elti gözüyle değil de kardeşim gözüyle bakıyorumHannazım sen ne kadar meleksi bi eltisin kız.Takdir ettim eltinle dayanışmanı.Alya olsun Alyaaa
Dusmanimin dusmani dostumdur mottosu diyelim biz onaTeşekkür ederim canım , elti gözüyle değil de kardeşim gözüyle bakıyorum
Kısasa kısas olacak bi nevi
Sağol canım benim çok teşekkür ediyorum :)Canım benim oyum alyadan yana
Kayinvalide için hiç takma diyebilirim konuşmuştuk biliyorsun demiştim okadar mutsuz bir kadın ki herkesin mutsuz olmasını istiyor diye
Oyuzden umursamayip bildiğinizi okuyun
Eltinin de bebişi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle :)
Öpüyorum cano
Bende senin gibi bi elti isterdim ya ne güzel...Biz hep mesafeliyiz.Teşekkür ederim canım , elti gözüyle değil de kardeşim gözüyle bakıyorum
Yok kız düşman falan :))Dusmanimin dusmani dostumdur mottosu diyelim biz ona
Mesafe koyulacak insanlar da var illaki canım benim , karşılıklı sevgi saygı neden mesafe gerektirsinki ...Bende senin gibi bi elti isterdim ya ne güzel...Biz hep mesafeliyiz.
Aslında seviorm ama tam güvenemiorm galiba mesafe ondan canm.Mesafe koyulacak insanlar da var illaki canım benim , karşılıklı sevgi saygı neden mesafe gerektirsinki ...
Arkadaşlar dini görüşünüz nedir bilemem ama eğer İslamiyet dinine iman etmiş iseniz, şunu bilmeniz gerekir ki Dinimize göre evde son söz babanındır. İsim koymada da son söz babanın olmalıdır. Anne ile istişare etmesi ise o erkeğin mü’min nezaketine sahip olmasıyla alakalı bir durumdur.. Evet 9 ay biz taşıyor zorlukları biz çekiyoruz. Rabbimiz de bunun karşılığını bize cenneti ayaklarımızın altına sererek veriyor çok şükür.. İslamiyet 'bence' ile yaşanacak bir din değil, Allah'ın kelamı ve peygamber efendimizin sünneti ile yaşanacak bir dindir... Aile içinde bir isim yüzünden tatsızlık yaşamak kalp kırmak da bizlere yakışmaz.diye düşünüyorum .. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben de seviyorum çiçeğiiiiiimmmmAlya olsun madem kuzum
Hannazzzzzzz seviyorum seni.
On aylık kızım ismi Alya , beş yıl önce hayal etmistimheves etmiştim (on yıl çocuk sahibi olamadık) tüp bebekle sonunda olunca içimde kalmasın istedim , benim ailem kv,kp onların ismini koysamda istemezler o konuda rahatım ,fakat yorum yapıp fikir verip cümlenin sonunda ee biz karışmayız demeleri beni delirtti ,Alya ismi çok modern en güzel eski isimler Ayşe emine diyen eltimin çocuklarının ismi. Liya ve Amara.. oyuna poza tartışmaya hiç gerek yok kimliğini çıkartmaya kocanizi tek yollamayin yeter ,benim.esim ile ortak kararım Alya olduğu için istedikleri kadar çamur yaptılar ama fayda etmediHepinize merhaba arkadaşlar :)
Konuya geçeyim hemen ..
Eltim hamile ve ilk bebeği , bir kızımız olacak inşAllah ..
Lâkin hamileliğin ilk dönemlerinde sevgili kvalide hanım “ Erkek olursa ismini biz koyarız , kız olursa karışmayız “ demişti . Kaldıki bana göre ikisine de karışılmaması gerek , son derece karşıyım .. Kaynana kayınpeder ismi koyulunca ne oluyor yani biri bana bunu açıklasın hayrına ..
E şimdi kızımız olacak kvalidem alttan alttan kendi isminin koyulmasını istiyor .. Bizimleyken bi arada olunca da “ ben karışmıyorum “ diyor .
Kaynım da hâliyle gaza gelmiş vaziyette Nuh diyor Peygamber demiyor ve “ annemin ismi olcak “ diyip duruyor ..
Ama ufak bi oyunla tabiki planımız tutarsa bu ana oğulu alt edicez
Şu anda eltim okuyor , hem derdini döktü hem de ufak bir anket yapmamı istedi ..
Buğlem ve Alya arasında kararsız kaldı
Hem konuya yorum yapıp hem de anketimize tıklarsanız sevinirim
Biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar
Sevgiler kuzulu kuzum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?