Nedir bu KAYNANALARIN derdi ???

Buğlem mi Alya mı ?

• Buğlem

OY: 35 9,8%
  • Alya

OY: 322 90,2%

• Ankete Katılan
    357
  • Anket Kapalı .
Alya gibi sanki :) ben olsam ikisini de koymam çok var artık Alya Buglem farklı isimler düşünürseniz diye alternatif yazayim
Mehlika zumra nursima ferah :)

Allah herkese sizin gibi elti nasip etsin kuzucuk sağlıcakla doğsun. Huzurlu musmutlu bir ömrü olsun. Anneye de şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bir kaynak gösterin o hakkın babada olduğuna dayir. Çocuğuna güzel bir isim koymak annenin ve babanın mesuliyetidir yoksa çocuğun hakkına girmiş oluyorsunuz. O halde isim vermekde babanın olduğu kadar anneninde hakkıdır! Başka kimsede karışamaz.

Iki isimde bana cok garip geldi alya ismi soylemesi zor ayla ile cok karistirilabilir

Arkadaşlar konuyu güncelledim . Teşekkürler hepinize .
naptı ettı kaynanalıgını yıne de yaptı yanı
pes ya ...
canım hayırlı ugurlu olsun bebiş saglıkla sıhhatle guzel bır omru olsun
adı sahıbıne cekmesın
ıkıncı ısmıyle seslenme fıkrın en dogrusu cok guzel yaklasmıs cok guzel motıve etmıssın gonlu guzel ınsan
gelın hanım uzulmesın bebegıne gecer uzuntusu ömürlü olsunlar ınsallah

Çok sağol canım teşekkür ediyorum amin İnşAllah .
Aynen öyle oldu , ne kadar sinir bozucu bir durummuş , gerçekten çok üzüldüm .
Eltime üzülme diyorum , bak bebeğin de üzülüyo falan , konuyu değiştiriyorum , konu dönüp dolaşıp isim meselesine geliyo .
Kendisi yaptı etti kenara çekildi " ben istemedim , oğlum kendi koydu benim ismimi " dedi , külahıma anlatsın .

kaynının hatası daha buyuk aslında annesıne anne doguracak olanın ne ıstedıgı onemlı dese orda konu kapanırdı
esı olarak keske en guzel dogum hedıyesını verıp doguran sensın ısım hakkı senın deseydı esıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…