- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Tasarlayarak, örgüt kurarak,kitleleri ayaklandırarak diyerekten... ayy yandımİhbar diye nitelendirilmez İnşAllah
Tasarlayarak, örgüt kurarak,kitleleri ayaklandırarak diyerekten... ayy yandım
Şey kem küm
Kaynanaya hörmetler
Bomba şeklinde parfüm çıkarmış eda taşpınar onu şeyettik.. hatta uçağa almamışlar :))Bomba derken biz çiçek falan atalım diye kastettiydik hakim bey
Herhalde onun istediği olacaktır bebeğe isim verme hakkı onu taşıyan ve dünyaya getiren annenin hakkıdır Alya harika bir isim ve anlamı da güzelHerşey kontrolüm altında canım benim
Bebeğinin ismi senin istediğin isim olacak
Teşekkürler Mavi :)
Kısasa kısas olacak bi nevi, emrivakiye emrivakiyle karşılık vericez ailede sözü herkesin üstünde bi yakınımız " bu ismi düşündük ama istemiyorlar " diycez ve tabi o kişi de nasıl istemezler deyip olaya el koyacak ve planımız tıkır tıkır işleyecek
Hayırlı elti :))
Allah herkese sizin gibi elti nasip etsinHepinize merhaba arkadaşlar :)
Konuya geçeyim hemen ..
Eltim hamile ve ilk bebeği , bir kızımız olacak inşAllah ..
Lâkin hamileliğin ilk dönemlerinde sevgili kvalide hanım “ Erkek olursa ismini biz koyarız , kız olursa karışmayız “ demişti . Kaldıki bana göre ikisine de karışılmaması gerek , son derece karşıyım .. Kaynana kayınpeder ismi koyulunca ne oluyor yani biri bana bunu açıklasın hayrına ..
E şimdi kızımız olacak kvalidem alttan alttan kendi isminin koyulmasını istiyor .. Bizimleyken bi arada olunca da “ ben karışmıyorum “ diyor .
Kaynım da hâliyle gaza gelmiş vaziyette Nuh diyor Peygamber demiyor ve “ annemin ismi olcak “ diyip duruyor ..
Ama ufak bi oyunla tabiki planımız tutarsa bu ana oğulu alt edicez
Şu anda eltim okuyor , hem derdini döktü hem de ufak bir anket yapmamı istedi ..
Buğlem ve Alya arasında kararsız kaldı
Hem konuya yorum yapıp hem de anketimize tıklarsanız sevinirim
Biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar
Sevgiler kuzulu kuzum canım benim
Arkadaşlar dini görüşünüz nedir bilemem ama eğer İslamiyet dinine iman etmiş iseniz, şunu bilmeniz gerekir ki Dinimize göre evde son söz babanındır. İsim koymada da son söz babanın olmalıdır. Anne ile istişare etmesi ise o erkeğin mü’min nezaketine sahip olmasıyla alakalı bir durumdur.. Evet 9 ay biz taşıyor zorlukları biz çekiyoruz. Rabbimiz de bunun karşılığını bize cenneti ayaklarımızın altına sererek veriyor çok şükür.. İslamiyet 'bence' ile yaşanacak bir din değil, Allah'ın kelamı ve peygamber efendimizin sünneti ile yaşanacak bir dindir... Aile içinde bir isim yüzünden tatsızlık yaşamak kalp kırmak da bizlere yakışmaz.diye düşünüyorum .. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
naptı ettı kaynanalıgını yıne de yaptı yanıArkadaşlar konuyu güncelledim . Teşekkürler hepinize .
Çok sağol canım teşekkür ediyorum amin İnşAllah .naptı ettı kaynanalıgını yıne de yaptı yanı
pes ya ...
canım hayırlı ugurlu olsun bebiş saglıkla sıhhatle guzel bır omru olsun
adı sahıbıne cekmesın
ıkıncı ısmıyle seslenme fıkrın en dogrusu cok guzel yaklasmıs cok guzel motıve etmıssın gonlu guzel ınsan
gelın hanım uzulmesın bebegıne gecer uzuntusu ömürlü olsunlar ınsallah
Hayırlısı olsun...bebeği gule gule büyütsün eltiniz.Aynı sorunlari eşinizin ailesi size de yasatmaz umarimArkadaşlar konuyu güncelledim . Teşekkürler hepinize .
kaynının hatası daha buyuk aslında annesıne anne doguracak olanın ne ıstedıgı onemlı dese orda konu kapanırdıÇok sağol canım teşekkür ediyorum amin İnşAllah .
Aynen öyle oldu , ne kadar sinir bozucu bir durummuş , gerçekten çok üzüldüm .
Eltime üzülme diyorum , bak bebeğin de üzülüyo falan , konuyu değiştiriyorum , konu dönüp dolaşıp isim meselesine geliyo .
Kendisi yaptı etti kenara çekildi " ben istemedim , oğlum kendi koydu benim ismimi " dedi , külahıma anlatsın .
Teşekkür ederim çok sağolun .Hayırlısı olsun...bebeği gule gule büyütsün eltiniz.Aynı sorunlari eşinizin ailesi size de yasatmaz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?