Ben lise 1 de sınıfta kaldım :)) Bunu nişanlım falan bilmiyor hatta herkes unuttu :)))
Çok fırlama bir ergenlik geçirdim aklım bir karış havadaydı eee arkadaş ortamlarını çok severdim eğlenceli de bir tiptim derken lise 1 de kaldım.. halbuki ortaokul hayatım boyun hep örnek öğrenciydim taktirler havalarda uçuruyordu ailem sülalem şoka girdi :))))) Ben bile bu kadarını kendimden beklemezdim
Ama eskiden sınıf geçmek şimdiki gibi kolay değildi derkennnnnnnn :))) Hayatım kabusa döndü ertesi sene okuldan aldılar çok iyi bir okuldaydım aylarca araştırıp vermişlerdiler beni oraya.. sonra ortamdan uzaklaştırmak için abuk sabuk bir okula verdiler beni..
annem sağolsun hiç bir şey demedi de babamın bakışları bile iğneleyiciydi.. bir ortamda konuşmaya çekinmeye başlamıştım ki biri benim yüzüme bunu vuracak diye.. örneğin matematik bende çok iyidir Allah tarafından verilmiş küçük yiğenim soru sorduğunda milletin yanında göstermek istemezdim ki arkamdan kötü düşünecekler diye.
Sonra deli gibi hırs yaptım zaten kendimden bir yaş küçüklerle okumak çok koydu onunda katkısı babamın pskolojik baskısı kendimi hiç gibi hissettiriyordu.. işte hırs yaptım o gittiğim liseyi çok iyi dereceyle bitirdim ama kimse dikkate almadı tabi :))) damgayı yediğim için :)))))
Sonra dershaneye gönderdiler ama hiç umutları yoktu benden farkındaydım. Sırf göndermek için gönderdiler.. derslerim iyiydi ama hiç biri bilmiyordu çünkü hoppa zıppa olduğum için :))
Üniyi kazandım şoka girdiler
Üni de bitti hem de hiç alttan dersim kalmadan hemen çok iyi bir işe başladım girer girmez babamdan fazla maaşla başladım.. şimdi sürekli eve para veriyorum, para kazanıyorum.. dik duruyorum, güçlüyüm :))) millet sınıfta kaldığımı unuttu resmenn
Ben bile unuttum.. :))) İyi ki de kalmışım yoksa hayatta hırslanıp şuan ki konumumda olmazdım :)))) Belki senin için de en iyisi olacaktır :)
Yaniiiiiii başarırsan herkesi susturursunn.. o yüzden tıka kulaklarını sen sınavına odaklan boşver milleti :)))