Benim de gittiğim okulları falan beğenemezlerdi ay orası çok kötü falan derlerdi. 21 yaşında mühendis oldum çenelerini kapattılar. Çekemeyen, becermeyen başkalarının yapmaya çalıştıklarını ve yaptıklarını beğenmez beğense de söylemez ve burun kıvırır. Mesela bizim oturduğumuz bölgede genelde kızlarını okutmayıp evde otuttururlardı zamanında. Biz 4 kız okuduk hepimiz çok iyi yerlere geldik, gelmeye devam ediyoruz şimdi de ortaokulda okulu bırakıp bana burun kıvıranlar şimdi açıktan liseye başlamışBitirince de üniversite okuyacaklarmış.. Pehhhh.
Yanı uzun lafın kısası kıskananlar çatım çatım çatlar ve senin yolunda engel olurlar. Onlara inat çalışmaya devam et ki ilerde seni görünce sussunlar sen konuş..
Bu sefer de baldizimi kıskanıyor diye laf çıkarır sevgili eşiyle.eee sende yapıstır cevabı baldızın kadar degerimiz yokmus dayı de adam oluan anlar
Gitmez canım gitmez, sadece engel olarak duşun inada bindir işi mutlaka kazanırsın..Tebrik ediyorum sizi. İnsallah benimde emeklerim boşa gitmez.
Cok dogru soylemissiniz ben bu saatlerde sürekli test cozerdim morlim bozuldu kitaba bakasim dahi gelmiyor. Ama kendime cekiduzen vermem lazim.Bence şuan dert edeceğin en son şey destek değil köstek olanlar..
Hatalarının farkına varman ve bunları telafi etmeye çalışman kendine yapabileceğin en güzel iyilik olmuş.İnsanlar aşağılamayı,kötü konuşmayı severler.Ama bilmezler ki başkalarını aşağılayarak kendi açıklarını kapatamazlar.
Sen inan ve o sınavda elinden gelenı yap.Onların çenesini kapatmak için değil,kendin için.
Bu arada şuan en önemli aşamadasın.Sakın yarıştan kopma.Kalan sürede konuları halletmişsen günde bir deneme,bir de çıkmış sorulardan oluşmuş bir deneme çöz.Yanlışlarını işaretle ve hafta sonunda hepsine topluca bak.
Zamanı iyi kullanmaya çalış.Sayısalcıysan sözel kısma da vakit ayıracak kadar zamanı iyi kullan.
Allah yardımcın olsun umarım hakettiğini elde edersin.
Bu sefer olmazsa sakın ama sakın canını sıkma.Yeter ki insanların çenesi kapansın diye herhangi bir yeri yazıp gitme.Otur çalış,seneye tekrar gir.
Unutma birşeyi istiyorsan olana kadar bekle ve pes etme.Bu arada denemelerin nasıl?
Haklisin oyle yapmaya calisacam :)Emin ol öyle daha iyidir. Hayat fazla güzel! Herkesin dediğini takma, boş ver duyma hoşuna gitmeyeni :)
İnsallah ya güzel bi bolum kazaniyim ceneleri kapansin daha ne isterim.ıyı kı cvp vermemıssın..allah mukavatını başka turlu verır sana canımm
Bir ben değilim yani bunlari ceken en iyisi bende kafaya takmiyim bosa vakit kaybettiriyolar .O akrabalar herkeste var malesef.benimde amcam mimar olacağımı öğrendiğinden beri okulla ilgili bişey sormazama kızı 2 yıllık uni Kazandı diye heryerden duyuru yapıyor veya başka akrabaların tanıdıkların Okuduğu bölümleri falan söylüyor onları övüyor.onun övmesiyle okumadım onun övmesiyle başarılı olmadım dolayısıyla cokta tın
Bi yandan hirslandiriyo bunlar insani ama bi moral bozukluğu da oluyor ya .amin canım ben üniversiteyi de kazandım atamam da oldu
şükürler olsun inşallah sende istediğin bölüme gidersin
o yüzden üniversite sınavını kazanana kadar bir de özellikle atamama kadar bana da yarı şaka yollu yarı ciddi bu laflar geliyordu o yüzden iyi anlıyorum seni
İnşallah ya.Gitmez canım gitmez, sadece engel olarak duşun inada bindir işi mutlaka kazanırsın..
Canım sakın matematiği yapamıyorum diye bırakma.Ygs matematiği kolaydır. Bende matematik özürlü bir insan olarak hiç beceremezdim ama oturdum ygs matematiğe çalıştım.Matematik konu sayısı az.Otur günlere böl konuları ve çalış.İnanki zor değil.Sadece gözünde büyütüyorsun.O 10 neti çok rahat ikiye katlayabilirsin.Cok dogru soylemissiniz ben bu saatlerde sürekli test cozerdim morlim bozuldu kitaba bakasim dahi gelmiyor. Ama kendime cekiduzen vermem lazim.
Malesef sayisalci degilim. Bölümüm esit ağırlık ama senelerdir matematik dersi almadigim icin 10 netten öteye gidemiyorum. Sozelim cok iyi cok şükür turkce 35 netten inmiyorum.