Nedir bu akrabalardan çektiğim ?

Haklisiniz bunlari takmamak lazim ama iste dediginiz gibi sinir oluyor insan. ben elimden geleni yapıyorum olur veya olmaz bu nasip isi.insallah olur da herkes utancindan yerin dibine girer. Sizinde allah Gönlünüze gore verir insallah.

akraba akreptir der çok sevdiğim bi arkadaşım, gelip iğneyi batırıp giderler. sen en güzel cevabı başarın ile vermelisin arkadaşım

Kan baginin getirisinden cok götürüsü olduguna inandigimdan hadlerini bildir derim.
Normalde lafın altında kalan biri degilim ama nedense cevabını veremedim. Ben en guzel cevabi kazanarak vermeliyim.

Sınava sadece 9 gün kaldı pek ilerleme katedemem ama ne yaparsam kar olur. Tesskurler önerin için :)

Ygs matematiği pek de ağır bir matematik değil kuzenim de girecek oradan biliyorum.Yapabildiğini yaparsın.LYSde tmden girersin muhtemelen .Hukuk tm3'e alındı yani sözel ağırlıklı oldu mesela.

Babaannem rahmetlik, kardeşime 'sen mi tıp kazanacaksın hıh 'demişti . Kızın içine nasıl batmış anlatamam ve sonuç kazandı ama bu söz onu yıldırmadı hırslandırdı.
Ne güzel bi bolum kazanmis keşke zamanında çok çalissaydim da bu kadar sıkıntı cekmeseydim bende. Hırs yaparak en iyisini yapmış kardesiniz.

her ailede var öyle şeyler dert etme.
motivasyonunu düşürecek insanları düşünme.. çünkü onlar seni düşünmeyip moralini bozabilmişler..
Sizle konuştuktan sonra moralim düzeldi takmıyorum şimdi :)

Haklisiniz simdi başlayacağım derse

akraba akreptir der çok sevdiğim bi arkadaşım, gelip iğneyi batırıp giderler. sen en güzel cevabı başarın ile vermelisin arkadaşım
İnşallah kazanirim dualarinizi bekliyorum.

Ygs matematiği pek de ağır bir matematik değil kuzenim de girecek oradan biliyorum.Yapabildiğini yaparsın.LYSde tmden girersin muhtemelen .Hukuk tm3'e alındı yani sözel ağırlıklı oldu mesela.
Lys matematiğinden korkuyorum açıkçası ama hayalimdi hukuk (tabi vazgectim). eger matematigim iyi olsaydı hic düşünmeden yazardım.

Güzel orneksiniz bana :)

Haklisiniz bosuna moralimi bozmamaliyim az kaldi.

Böyle örnekler insanı daha da hirslandiriyor :) insallah olacak

Denemeden kazanacak puanı alıyor musun matematiği halledebildin mi?
Bu sinav iki aşamalı olduğu icin bu sinav da tercih yapmayacağım. Haziranda lys olacak ona göre artık belli olacak.matematikte 10 net yapabiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…